- 1 Mayıs 2016
- 15
- 2
- 1
- Konu Sahibi Nazliguzel
-
Evet 15 gun sonra gel dediEvet rötuşta tam oturuyor renk.2 hafta arayla mı yapılacak?
Bende düşünüyorum nerede ve kadara yaptırdınız ?Arkadaslar merhaba ben 1 hafta once kil teknigi ile kaslarimi yaptirdim ama bicakla olan degil igneli olandan 3 gun su degdirmedim fakat rengi gittikce acildi acaba rotusta duzelir mi haftaya rotusum var yaptiranlar yardimci olursa sevinirim:)
Kozyatagi saloons kuaforde 800 tl yerine 300 tl suan kampanya var memnun kaldim fakat renk konusu kafama takildiBende düşünüyorum nerede ve kadara yaptırdınız ?
Reklam yapmayamı geldinKozyatagi saloons kuaforde suan kampanya var 800 tl yerine 300 tlye yapiyorlar memnun kaldim fakat su renk isi kafama takildi
Yanlislikla yazdim uyeligim yeni her seye bu laf bulun hemenReklam yapmayamı geldin
Biraz bilgi veririmisin bende dusunuyorumda nasil yapiyorlqr ve goruntu nasil oluyorKozyatagi saloons kuaforde 800 tl yerine 300 tl suan kampanya var memnun kaldim fakat renk konusu kafama takildi
Ama ben sormuştum konu sahibine bilmiyordum şimdi düşünemedim özelden mi sormam gerekiyorduReklam yapmayamı geldin
Aynen :)Pekineyseki kib butonu var
Tesekkur ederim insallah bekleyip gorecegiz :)Bu arada hayırlı olsun kaşlarınız umarım istediğiniz gibi olur.
Canim ben kasimin baslarini keskin istiyordum ve tam istedigim gibi oldu eski haliyle cok farkediyor simaniz degisiyor bir kere. Aci konusunda rahat olun ben cok aciyor sanmistim ama kas aldirmakla es degerde zaten uyusturucu krem suruyorlar. Ilk basta cok koyu geliyor ama rengi iki gune aciliyor benim suan sadece fazla acik geldi rotusta halletirecegimYa banada cvp verin bende dusunuyorum nasil okuyor eaki haliyle degisiklik ne durumda memnumusnuz
Yok hayir canim bazi insanlar sadece boyle hazirda bekliyor cevap vermek icinAma ben sormuştum konu sahibine bilmiyordum şimdi düşünemedim özelden mi sormam gerekiyordu
Benim yüzümden oldu
Canim ben kasimin baslarini keskin istiyordum ve tam istedigim gibi oldu eski haliyle cok farkediyor simaniz degisiyor bir kere. Aci konusunda rahat olun ben cok aciyor sanmistim ama kas aldirmakla es degerde zaten uyusturucu krem suruyorlar. Ilk basta cok koyu geliyor ama rengi iki gune aciliyor benim suan sadece fazla acik geldi rotusta halletirecegim
Soran hanfendiye cevap verecektim fakat yeni uye oldugum icin kendisine yazacagima normal mesaj olarak yazmisim bu da reklam yapmisim gibi algilanmis aninda lafi da yemisim kendisinin ayibi diyecek bir seyim yokHer konuya ya fake ya reklam yazmayanı dövüyorlar sanırım.
Hanfendiyi tanımıyoruz, reklam yapmaya gelmemiş diye kefil olamayız ama sorulan bir soruya cevap vermiş ki yaptırmak isteyen başkaları olursa iyi bir bilgi.
Ne var bunda anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?