• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kil teknigi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Nazliguzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
15
2
1
Arkadaslar merhaba ben 1 hafta once kil teknigi ile kaslarimi yaptirdim ama bicakla olan degil igneli olandan 3 gun su degdirmedim fakat rengi gittikce acildi acaba rotusta duzelir mi haftaya rotusum var yaptiranlar yardimci olursa sevinirim:)

Arkadaslar merhaba ben 1 hafta once kil teknigi ile kaslarimi yaptirdim ama bicakla olan degil igneli olandan 3 gun su degdirmedim fakat rengi gittikce acildi acaba rotusta duzelir mi haftaya rotusum var yaptiranlar yardimci olursa sevinirim:)
Bende düşünüyorum nerede ve kadara yaptırdınız ?

Her konuya ya fake ya reklam yazmayanı dövüyorlar sanırım.
Hanfendiyi tanımıyoruz, reklam yapmaya gelmemiş diye kefil olamayız ama sorulan bir soruya cevap vermiş ki yaptırmak isteyen başkaları olursa iyi bir bilgi.
Ne var bunda anlamadım.

Bu arada hayırlı olsun kaşlarınız umarım istediğiniz gibi olur.

Ya banada cvp verin bende dusunuyorum nasil okuyor eaki haliyle degisiklik ne durumda memnumusnuz

Ya banada cvp verin bende dusunuyorum nasil okuyor eaki haliyle degisiklik ne durumda memnumusnuz
Canim ben kasimin baslarini keskin istiyordum ve tam istedigim gibi oldu eski haliyle cok farkediyor simaniz degisiyor bir kere. Aci konusunda rahat olun ben cok aciyor sanmistim ama kas aldirmakla es degerde zaten uyusturucu krem suruyorlar. Ilk basta cok koyu geliyor ama rengi iki gune aciliyor benim suan sadece fazla acik geldi rotusta halletirecegim

Canim ben kasimin baslarini keskin istiyordum ve tam istedigim gibi oldu eski haliyle cok farkediyor simaniz degisiyor bir kere. Aci konusunda rahat olun ben cok aciyor sanmistim ama kas aldirmakla es degerde zaten uyusturucu krem suruyorlar. Ilk basta cok koyu geliyor ama rengi iki gune aciliyor benim suan sadece fazla acik geldi rotusta halletirecegim

bıçakla iğneli olan arasında ne fark bilgi verirmisiniz? ikiside kıl tekniğimi oluyor?

Her konuya ya fake ya reklam yazmayanı dövüyorlar sanırım.
Hanfendiyi tanımıyoruz, reklam yapmaya gelmemiş diye kefil olamayız ama sorulan bir soruya cevap vermiş ki yaptırmak isteyen başkaları olursa iyi bir bilgi.
Ne var bunda anlamadım.
Soran hanfendiye cevap verecektim fakat yeni uye oldugum icin kendisine yazacagima normal mesaj olarak yazmisim bu da reklam yapmisim gibi algilanmis aninda lafi da yemisim kendisinin ayibi diyecek bir seyim yok

Back