• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kıl tekniği kaş yaptırıp beğenmeyenler yardım lütfen

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Dilek 34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
1
0
1
43
Merhabalar. Dün kıl tekniği ile kaş yaptrdım ne yazıkki aşırı koyu ve kalın oldu. Yapan birde arkadaşım. Zamanla renginin atacağını söylesede ben kahroldum. Bundan nasıl kurtulurum. Çıldırmak üzereyim. Expigment krem sizce açar mı biraz.

Ilk gunler oyle oluyor benim bildigim zamanla oturuyor

Merhabalar. Dün kıl tekniği ile kaş yaptrdım ne yazıkki aşırı koyu ve kalın oldu. Yapan birde arkadaşım. Zamanla renginin atacağını söylesede ben kahroldum. Bundan nasıl kurtulurum. Çıldırmak üzereyim. Expigment krem sizce açar mı biraz.

İlk haftayı renk ve şekil olarak kriter almayın.1 hafta sonunda kabuklanıp kabuklar atınca rengi en az 2 ton şeklide 1 derece kadar azalacaktır.Beklemenizi öneririm.Bol bol vazelin sürün ve kabukları asla koparmayın ,kendisinin dökülmesini bekleyin..

Ben de ilk yaptırdığımda çok üzülmüştüm ama 10 gün sonra açılıyor o renk ve uçları siliniyor o çizgilerin, yani kaş inceliyor. Benim işk yaptırdığımda çok kalındı, 20 gün sonra rengi iyice açıldı ve inceldi

Back