• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kil tekniği kaş yapim sektörü.. sizce deger mi?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

_ALmiNa_

bitti.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
391
83
298
Kizlar Merhaba
Emsal Doğan, Rengin Yilmaz gibi isim yapmis isinde basarili kadinlarin kurslari var. Bulunduğum ilde evli barkli yaşını almis kadinlar bu sektörü atıldı bu ikiliyee giden iki kisi de cok basarili oldu.
Ben de eğitimi alip yapmak istiyorum. Gercekten istedigim bir meslek sadece kaş ile kalmayip kendimi gelistirmek istoyorum. Kurs ucreti falan derken bana biraz pahaliya maal olcak. Ne dersiniz sizce deger mi? Yoksa hic heves etme mi diyorsunuz? Universite mezunuyum çocukluktan beri kuafor falan olmak istedim ailem saygin bi mesleğin olsun dediler. Ancak universite mezunu olup is bulmak da kolay degil. Bana yardimci olun kizlarr luttfeen. Sevgiler

Kizlar Merhaba
Emsal Doğan, Rengin Yilmaz gibi isim yapmis isinde basarili kadinlarin kurslari var. Bulunduğum ilde evli barkli yaşını almis kadinlar bu sektörü atıldı bu ikiliyee giden iki kisi de cok basarili oldu.
Ben de eğitimi alip yapmak istiyorum. Gercekten istedigim bir meslek sadece kaş ile kalmayip kendimi gelistirmek istoyorum. Kurs ucreti falan derken bana biraz pahaliya maal olcak. Ne dersiniz sizce deger mi? Yoksa hic heves etme mi diyorsunuz? Universite mezunuyum çocukluktan beri kuafor falan olmak istedim ailem saygin bi mesleğin olsun dediler. Ancak universite mezunu olup is bulmak da kolay degil. Bana yardimci olun kizlarr luttfeen. Sevgiler

Yatkınlığınız varsa bence değer.Hele yenilikleri takip edip başarılı işler çıkarırsanız eğitimini alın derim.

Yatkınlığınız varsa bence değer.Hele yenilikleri takip edip başarılı işler çıkarırsanız eğitimini alın derim.
Evet var kuaforde falan calistim arkadaşlarımın gelin makyajini bile yapiyorum. Kasta alıyorum ama profosyonel olarak devam etmek istiyorum. Egitim masraflarini ailem karsilicak o yuzden mahcup olmak istemiyorum.

Sizin bu yorumdan sonra gaza geldim bi egitimciye yazdim yaptığı kaslari cok beğeniyorum. Egitimi alcam istanbula gidip yetenekliysen yasadigin ilde şube acicaz orda başlarsin dedi. Dua edin bana olsun bu is:) cok bunalımdayım:(

Bana dua edin istanbulda unlu birinden egitim alcam ve bulunduğum ilde sube acicaklarmis yetenekliysen sen geçersin dediler. Cok bunalimdayim insallah olur.
Elin yatkinsa olur bence yaparsin. Bende gitmeyi düşünüyorum. Ne kadar sürüyor
Kurs

Back