Lazer Epilasyon Kıl sorunu !!!azer epilasyonda çalışan ya da bilgisi olan var mı :(

İkinci seansım ama hiç bir etki etmedi. Giden arkadaşlarım daha ilk seanstan etki etmiş

Bacım sen niye kendinle milleti kıyaslıyorsun
Benimde bacagımdakiler beş seansta bitti
Kolum on seans olcak hala bitmedi cok ince diye
İki seansta bittigini söyleyen yalan söyler

Hanımlarr umarım paketim bittiğinde en azından bir incelme olur. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Paket sonunda sonucu buraya da yazacağım.

Hanımlar umarım paketim bittiğinde en azından incelmiş olur

Ama yanmadılar bile yani lazer okumadı kıllarımı
Lazer okumadı dedigin ne zaman mesela
Vurdukları gibi anında dökülmüyor
İki hafta icinde dökülme olmadıysa gidip kontrol ettiriyorsun zaten o zaman tekrar atıs yaparlar

Ben genital yaptırmadım
Sadece bacak ve bacak içi
Tırsıyorum genital acıyormuş
Bilmiyorum yaptıradabilirim
O dudak bölgesi bitmiyormuş evet yaptıran bütün arkadaslarım öyle söylüyor
Ağdayla halledilir o bölge
Bence gitme artık
10 seans yeterli
Bittiği kadar
Cesaretimi toplayıp bende bi başlasam
Çok acı oldu mu sende?

1 hafta geçti dökülme yok. Bir hafta sonra gideceğim kontrole bakalım ne olacak
Bana onuncu günde kese yap demişlerdi mesela
Eger sag kalanlar varsa onbesinci gün gel tekrar atıs yapalım
O yüzden heyecan yapma yok yere
Bu uzun bi serüven en az on seansı göze almalısın

Yok tatlim ya ilk 2 seans gercekten acıdi ama dayanilmayacak gibi degildi yapan kisinin tecrubesi de onemli tabi daha sonraki seanslarda hic acimadi simdi killar inceliyor azaliyor ya hani aci olmuyor
Hatta daha sonrakilerde elime cep telefonu alip laklak yapiyordum baktim bitmis
Buyuk rahatlık.
Yaz icin ozellikle bikini giyiyoruz falan ya
Bence başla
Fiyatida ufak bölge diye uygun oluyor..

Başlıcam ya ne yapayım tabi büyük rahatlık özellikle yaz için
Azalsa rahatlarım valla bıktım ağda ,jilet ,cımbız aklına ne geliyorsa uyguladım
Kıla tahammülüm Yok .
Başlıcam gaza geldim valla yaza kadar seyrelsin en azından.
Bu arada hangi makinayla yaptırdın?

Benimde hic tahammulum yok bıyıklarım çıkınca yagmur camur bise dinlemeden kuaforde solugu aliyorum.
Simdi ilk 3 seans alexandrte candela pro da girdim,eski bir makina,evet guzel bir makina ama cok can yakıyor.
Daha sonra merkez degistirip baska makinada girdim ama inanki bilmiyorum o da jelli falan degildi ama

Bende yaptırdım bacaklar ıyı tek tuk cikiyo ama ust bacakta oldugu gıbı cikiyo sanırım daha ince oldugu ıcın etki etmedi koltuk altımda baya azaldı ama sonuc olarak yine cikiyo sözde ayva tüyü gibi cıkarmıs yalannn %90 bitme garantılıydı verdıgım para zehir zıkkım olsun. Kesinlıkle haketmedi ler Ustune biraz daha koysam phılıpsın makinesini alırdım aptal kafa iste kandırıyorlar insanı.

Genıtale bende gittim aynen dedıgınız gibi oldu ve her seferde farklı kisiler girdi artık tahammulum kalmadı ve altı seansta sonra bıraktım genitalı hos oburlerıde bıtmedıya

Genıtale bende gittim aynen dedıgınız gibi oldu ve her seferde farklı kisiler girdi artık tahammulum kalmadı ve altı seansta sonra bıraktım genitalı hos oburlerıde bıtmedıya
Ufff bu ne yaaaa farkli kisiler giriyor zaten hep oyle oluyor simdi bazi cilt tipleri batiga meyilli oluyor. Agda yaptirsam batik olcak ben batik var diye basladim zaten bu ise.. bacakta alt bacak komole bitti mesela yukarlarda biraz kaldi. Ya bu lazer zaten yuzde 100 çözüm degil canim bide demezlermi dogum yapinca yeniden nüksediyor..

İlk seansta dökülme 10 günde ancak oluyor, yapıp eve gelince o gün dökülmez zaten, üstelik hiçbir yer tamamen bitirme garantisi veremez kıl köküne ve hormonuna bağlı, sizin kıl kökü kalınsa daha çok dökülmesi lazım biraz bekleyin aslında beyaz ten, koyu ve sert kıl daha avantajlı olurmuş makina görür diye,bir de doktor kontrolü olan bir yerde yaptırın, muhatabınız sağlıkci olur bari.

iki seansta bitmemisdir o killar daha gec cikmaya baslar 2 3 ayda bir ama bitmez
muhtemelen atisi dusuk yapiyorlar makinayi kaca ayarliyor atis icin baktinizmi
birde paket almayin bidaha bolge bolge fiyat alarak yaptirin

Paket alimlarinda bence bilerek dusuk tutuyorlar ki bitis garantili olsun diye.Bende lazere gidiyordum ama suan hamilr oldugum icin dondurdum hakkimi. Muthis rahatlik ama sabir lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…