- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
İkinci seansım ama hiç bir etki etmedi. Giden arkadaşlarım daha ilk seanstan etki etmiş
İlk seansta nereye etki etmiş acaba abartmışlar resmen.İkinci seansım ama hiç bir etki etmedi. Giden arkadaşlarım daha ilk seanstan etki etmiş
Ikinci seans cok erken daha .. herkesin kil yapisi bir degil kiminde hemen sonux alirken kiminde 8 9 seansta anca azaliyo.. banada gittigim yerde boyke demislerdiİkinci seansım ama hiç bir etki etmedi. Giden arkadaşlarım daha ilk seanstan etki etmiş
Bende ciddi ciddi herhalde bi bes on gitti de etki etmedi diye düşündümİlk seansta nereye etki etmiş acaba abartmışlar resmen.
Ama yanmadılar bile yani lazer okumadı kıllarımıBende ciddi ciddi herhalde bi bes on gitti de etki etmedi diye düşündüm
Lazer okumadı dedigin ne zaman meselaHanımlar umarım paketim bittiğinde en azından incelmiş olur
Ama yanmadılar bile yani lazer okumadı kıllarımı
1 hafta geçti dökülme yok. Bir hafta sonra gideceğim kontrole bakalım ne olacakLazer okumadı dedigin ne zaman mesela
Vurdukları gibi anında dökülmüyor
İki hafta icinde dökülme olmadıysa gidip kontrol ettiriyorsun zaten o zaman tekrar atıs yaparlar
Ben genital yaptırmadımBisey sorcam genital bolgede nasil sonuc aldiniz ben 10 seans gittim nerdeyse ust ve yanlar tamamen bitti dudak bölgesi biraz kaldi onunda kalmasi iyi islak bolge ic camasirina temas eden bolge oldugu icin dediler .. acikcasi 2 3 ayda bir jiletliyorum ama simdi cogaldi gibi yeniden ufak bir paket alip 3 4 seans gitsemmi diye düşünüyorum birde asilama tedavisi gordum hormon aldim acaba ondanmi oldu bilmiyorum moralim cok bozuk. Birde banada kol bitmez ince diye demislerdi 16 20 seansa kadar uzar dediler bende agda yapiyorum ama agdada bir yere kadar ya.. merkezdeki kisi cok deneyimli hep yapma dedi iyide mecbur ama kisinda bazen kisa seyler giyiliyor
Bana onuncu günde kese yap demişlerdi mesela1 hafta geçti dökülme yok. Bir hafta sonra gideceğim kontrole bakalım ne olacak
Yok tatlim ya ilk 2 seans gercekten acıdi ama dayanilmayacak gibi degildi yapan kisinin tecrubesi de onemli tabi daha sonraki seanslarda hic acimadi simdi killar inceliyor azaliyor ya hani aci olmuyorBen genital yaptırmadım
Sadece bacak ve bacak içi
Tırsıyorum genital acıyormuş
Bilmiyorum yaptıradabilirim
O dudak bölgesi bitmiyormuş evet yaptıran bütün arkadaslarım öyle söylüyor
Ağdayla halledilir o bölge
Bence gitme artık
10 seans yeterli
Bittiği kadar
Cesaretimi toplayıp bende bi başlasam
Çok acı oldu mu sende?
Başlıcam ya ne yapayım tabi büyük rahatlık özellikle yaz içinYok tatlim ya ilk 2 seans gercekten acıdi ama dayanilmayacak gibi degildi yapan kisinin tecrubesi de onemli tabi daha sonraki seanslarda hic acimadi simdi killar inceliyor azaliyor ya hani aci olmuyor
Hatta daha sonrakilerde elime cep telefonu alip laklak yapiyordum baktim bitmis
Buyuk rahatlık.
Yaz icin ozellikle bikini giyiyoruz falan ya
Bence başla
Fiyatida ufak bölge diye uygun oluyor..
Benimde hic tahammulum yok bıyıklarım çıkınca yagmur camur bise dinlemeden kuaforde solugu aliyorum.Başlıcam ya ne yapayım tabi büyük rahatlık özellikle yaz için
Azalsa rahatlarım valla bıktım ağda ,jilet ,cımbız aklına ne geliyorsa uyguladım
Kıla tahammülüm Yok .
Başlıcam gaza geldim valla yaza kadar seyrelsin en azından.
Bu arada hangi makinayla yaptırdın?
Genıtale bende gittim aynen dedıgınız gibi oldu ve her seferde farklı kisiler girdi artık tahammulum kalmadı ve altı seansta sonra bıraktım genitalı hos oburlerıde bıtmedıyaBisey sorcam genital bolgede nasil sonuc aldiniz ben 10 seans gittim nerdeyse ust ve yanlar tamamen bitti dudak bölgesi biraz kaldi onunda kalmasi iyi islak bolge ic camasirina temas eden bolge oldugu icin dediler .. acikcasi 2 3 ayda bir jiletliyorum ama simdi cogaldi gibi yeniden ufak bir paket alip 3 4 seans gitsemmi diye düşünüyorum birde asilama tedavisi gordum hormon aldim acaba ondanmi oldu bilmiyorum moralim cok bozuk. Birde banada kol bitmez ince diye demislerdi 16 20 seansa kadar uzar dediler bende agda yapiyorum ama agdada bir yere kadar ya.. merkezdeki kisi cok deneyimli hep yapma dedi iyide mecbur ama kisinda bazen kisa seyler giyiliyor
Ufff bu ne yaaaa farkli kisiler giriyor zaten hep oyle oluyor simdi bazi cilt tipleri batiga meyilli oluyor. Agda yaptirsam batik olcak ben batik var diye basladim zaten bu ise.. bacakta alt bacak komole bitti mesela yukarlarda biraz kaldi. Ya bu lazer zaten yuzde 100 çözüm degil canimGenıtale bende gittim aynen dedıgınız gibi oldu ve her seferde farklı kisiler girdi artık tahammulum kalmadı ve altı seansta sonra bıraktım genitalı hos oburlerıde bıtmedıya
kız herkes bir mi 2 seansta lazeri etki eden cindirİkinci seansım ama hiç bir etki etmedi. Giden arkadaşlarım daha ilk seanstan etki etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?