Canim benimki jelliydi azaltti ama yinede var tam devam edemeyip 6 seansta biraktigim için. Jelli neden tavsiye etmiyosun kirmizi atiştan farki nedir. Tekrar başlamam lazim benimde. Buzlumu daha iyi acaba. Fiyat araligi şimdi kaçki
Tam olarak emin olmamamla birlikte jelli sisteme IPL deniliyor ve ağda dan bir farkı yok. Yani kılı uyutma yönetimi.. 5 sene kadar killar çıkmayıp daha sonra nuks ediyormus. O kırmızı atış direk kıl kökünü yakıyor. Tabi ince kılı görmüyor (ayva tüyü dediğimiz) ve söyle soyleyeyim.
Kollarini aldırıyorsun mesela,omuz kismindaki tüyler incedir,dirsek altindakiler daha siyah daha köklüdür,sen o jelliyle hepsini tarayabilirsin ama geri çıkar,kırmızı ışıklı dirsegin azicik daha ustune kadar yapar. Ust bölgeye uygulanmaz,lazer yapan kisi de der oraya vurursam çoğaltır diye ve kalemle cizer yapacagi yerleri (beyaz bir kalem)
Zaten lazerle cok ugrasmamak lazim..
Olduğu kadar kimi bünyede %70 kimisinde %80 kimisinde (cok sansli isen) %90 sonuc verir. Killarin tamamı bitmez
Hamilelik döneminde yeniden çoğalıyor demisti benim gittiğim yer,ben evlendikten sonra gittim ilk sorduğu soru cocuk düşünüyor musun? Oldu .. evet dedim o zaman dogumdan sonra gel yeniden nuks eder dedi. Benim tuyler bitmisti cok az bazi bölgelerde (üst bacakta) falan vardi
Benden para kazanma niyetinde olsa gel yapalim derdi
Yani iyi bir merkez olması önemli..
Mesela ben,genital,bacak,koltukalti,ve kol bölgeleri icin gittim
Kolum bitmedi. Ince tuy oldugu icin.. 16 20 seansa kadar cikabilir ayni sekilde bıyık bölgesi de.. gidiyorum agda yaptırıyorum kalanlari iple gecirtiyorum kuafore
Genital bitti dudak bölgesinde kaldi
Kalmasi daha iyiymiş islak bolge tahris olmasin diye camasira degerkrn ve bir nevi dis mikroplara karsi koruyucu olmasi niyetiyle. Cokta önemli degil zaten ince ve 2 3 ayda bir jiletlemek yetiyor şahsen bana ..
Benim bildiklerim bunlar. Jelliye gitme bence. Fiyatlari tam bilmiyorum . Buz yöntemiyle 1 kez girdim gec döküyor tüyleri.. pek sevmedim ama memnun kalanlarda vardir..