Lazer Epilasyon Kıl sorunu !!!azer epilasyonda çalışan ya da bilgisi olan var mı :(

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
28
Merhaba Hanımlar
İnanın bıktım. Beyaz tenliyim kıllarım çok çok fazla ve siyah. Lazere gitmeye başladım ama kıllarım yanmadılar. İnanın ağdayla başedemiyorum. Bunaldım artık.Psikolojimi çok etkiliyor. Anlamadığım lazer epilasyonda çalışan kızlara bakıyorum tertemizler kaymak gibiler. Soruyorum biz de lazer yapıyoruz diyorlar.İyi de aynı lazeri yaptıran bana neden etki etmiyor bu???
Gerçekten bize yaptıklarıyla kendilerine yaptıkları aynı mı?

Lazer koyu kılları yok ediyor ama kılların inceyse olmuyor
İnceyse seni çok rahatsız etmemeli zaten
Kıl yapın nasıl
Lazer merkezini değiştir bence

Lazer koyu kılları yok ediyor ama kılların inceyse olmuyor
İnceyse seni çok rahatsız etmemeli zaten
Kıl yapın nasıl
Lazer merkezini değiştir bence
Hayır hem kalın hem de siyah biraz daha devam edip değiştirmeyi düşünüyorum ama görüyorum kızları tertemizler nasıl oluyor aklım şaşıyor ya ben ne zaman o hale geleceğim

Tatlim uyanik olman lazim. Atış derecesi düşüktür o yüzden etki etmesi azdir. Birse sabirli olman lazim 4 seanstan sonra sonuç almaya baslarsin 6 7 seansta baya bir azalir. Alexandrete candela pro makinasi siyah kil kökünde etkilidir. Baktinmi yaparlarken cihaza
Jelli olmayacak ışık atacak kırmızı
Para tuzağına düşme kimisi kil olmayan yere atış atar kimisi düşük atar senden daha cok seans alip para alabilmek icin

Evet aslında dediğiniz gibi jelsiz kırmızı ışık atıyor. Sorunum benim kıl köküymüş galiba.

Yaa işte kıl köküyle alakalı bir durummuş denediğim lazerler bir işe yaraamadı hiçbiri
Benim kollara olmuyor ince çünkü tüyler
Belki seninde öyledir
Çok üzülmüştüm olmaz dediler
Bende tek bir tüye bile tahammül edemem
Kollarımı ağdalıyırum ne yapayım

Benim kollara olmuyor ince çünkü tüyler
Belki seninde öyledir
Çok üzülmüştüm olmaz dediler
Bende tek bir tüye bile tahammül edemem
Kollarımı ağdalıyırum ne yapayım
Bisey sorcam genital bolgede nasil sonuc aldiniz ben 10 seans gittim nerdeyse ust ve yanlar tamamen bitti dudak bölgesi biraz kaldi onunda kalmasi iyi islak bolge ic camasirina temas eden bolge oldugu icin dediler .. acikcasi 2 3 ayda bir jiletliyorum ama simdi cogaldi gibi yeniden ufak bir paket alip 3 4 seans gitsemmi diye düşünüyorum birde asilama tedavisi gordum hormon aldim acaba ondanmi oldu bilmiyorum moralim cok bozuk. Birde banada kol bitmez ince diye demislerdi 16 20 seansa kadar uzar dediler bende agda yapiyorum ama agdada bir yere kadar ya.. merkezdeki kisi cok deneyimli hep yapma dedi iyide mecbur ama kisinda bazen kisa seyler giyiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…