• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl sorunu artık psikolojimi bozuyor yardım :((

tugce_ody

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
30
9
86
28
Kızlar benim kendimi bildim bileli cok kılım var. ama resmen diken diken erkek vücüdundan bir farkı yok göbek bel sırt omuz kollarım popo bacak tüm bölgelerim kıllarla kaplı küçükken hormon testi yaptılar ama normal çıkmıştı. şuan 19 yaşındayım ve olur olmadık yerlerimden sert kıllar çıkıyor gögüs arası gibi. lazere gidiyorum orda da yarım yamalak yapıyolar mesela göbeğin bir kısmını diğer yerlere yaparsak sert çıkabilir faian diyolar artık o kadar takıntı haline getirdim ki nerdeye sadece kıl düşünüyorum siz ne önerirsiniz :((

Kızlar benim kendimi bildim bileli cok kılım var. ama resmen diken diken erkek vücüdundan bir farkı yok göbek bel sırt omuz kollarım popo bacak tüm bölgelerim kıllarla kaplı küçükken hormon testi yaptılar ama normal çıkmıştı. şuan 19 yaşındayım ve olur olmadık yerlerimden sert kıllar çıkıyor gögüs arası gibi. lazere gidiyorum orda da yarım yamalak yapıyolar mesela göbeğin bir kısmını diğer yerlere yaparsak sert çıkabilir faian diyolar artık o kadar takıntı haline getirdim ki nerdeye sadece kıl düşünüyorum siz ne önerirsiniz :KK43:(
Merhaba
Ben iğneli epilasyona gittim bakırkoyde.

3 seansta kesin cozum kesinlikle tavsiye ederim.Psikolojini Hiç bozma bnmde vücudum felakettii şimdi ayna gibi

G

Gercekten mi ya .s nerde ki orasi arastiriyorum ama bulamadim adam gibi yer

bu üye siteden uzaklaştırıldı canım. Reklam yapıyordu insanları kandırıyordu ondan dediklerine aldırış etme. 3 seansta yok etcek bi yer henüz çıkmadı :)

ama ben sana şunu önerebilirim. Lazer yaptırdığın ve geriye kalan o yarım yamalak dediğin hafif tüylü yerler için (ya da ince tüylü) kesinlikle iğneli epilasyon dene. lazerin yüzde yüz garantisi olmuyor ama iğnelinin var. bence forumdaki iğneli epilasyon bölümünü oku fikir edin. ben de lazer yaptırmıştım ama tüylerim sarı olduğu için lazer görmüyordu boşu boşuna para vermişim aylarca. kasımdan beri de iğneli yaptırıyorum inşallah kurtulucam artık

bu üye siteden uzaklaştırıldı canım. Reklam yapıyordu insanları kandırıyordu ondan dediklerine aldırış etme. 3 seansta yok etcek bi yer henüz çıkmadı :)

ama ben sana şunu önerebilirim. Lazer yaptırdığın ve geriye kalan o yarım yamalak dediğin hafif tüylü yerler için (ya da ince tüylü) kesinlikle iğneli epilasyon dene. lazerin yüzde yüz garantisi olmuyor ama iğnelinin var. bence forumdaki iğneli epilasyon bölümünü oku fikir edin. ben de lazer yaptırmıştım ama tüylerim sarı olduğu için lazer görmüyordu boşu boşuna para vermişim aylarca. kasımdan beri de iğneli yaptırıyorum inşallah kurtulucam artık
Cok tesekkur ederim uyarin icin insanlarin duygulariyla oynar olmus herkes cok garip. Ben de onu planliyorum tesekkurler dusuncelerin icin bi yer ariyorum igneli icin ben de

Back