Kıl sorunsali :(

Merhaba. Bundan mi bahsediyorsunuz acaba ya da sizdeki modeli nedir merak ettim. Fiyatı aslında uygunmuş baktm da ve hep elinin altında olur alınırsa bir kere. Lazere gitmekten daha mantikli geldi. Benim bacaklarımda doğuştan yok hiç ama diğer bölgelerimde var.
Ve ne kadar süre sonra senede 4 kere yapacak duruma geldiniz kullandıktan sonra ?

Eklentiler

• 20200204_160315.png
    182,4 KB · Görüntüleme: 22
benım aldıgım su Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL Lazer Epilasyon PD 280 BRI950/00 | Trendyol
bıkını bolgem dısında tum vucut zaten alexandrite lazerlıydım kı eskı zaman sartları sımdıkı gıbı son modeller bıle yoktu cat cat lazer yapıyorlardı :) toplam 10 senansta tum tuylerden kurtuldum seanslar bıttıkten sonra cıkması ve yogunlugu su sekılde oldu mesela bayramdan bayrama senede 2 kere 5-6 tuy seklınde onda da jıletden sonra ev tıpı lumıa ıle cıkanları bertaraf ettım

bıkını bolgesınde de once 2 haftada bır duzenlı sonra ayda bır sonra ıkı ayda bır derken sımdı senede 3 kere falan ... alt kısma zaten yapılmıyor sadece ust bıkını bolgesıne . cıkmıyor tek tuk ıkı uc tane cılııızzz kendınden utanan ben burdayım bıle dıyemeyecek kadar vasıfsız tuy gıbı cıkıyor :) elımle tutup ceksem kopar oyle gucsuz ama agda gıbı kokten cekılmemelı lazerde , lazer koku gorurse etkılı dıye makasla kısaltıp veya jıletle gecıp dustan sonra gozenek acıkken gosterıyorum ısıgı cıt dıye aklı basına gelıyor :)

Süpermiş ben bundan alacağım. Çok teşekkürler

Ağda kadar acitmaz herald e

Ağda yanındaaz kalır buz lazere gidiyorum 5. Seansim genital bölgede nerdeyse hiç azalma olmadı en iyisi kuafore gidipdüzenli ağda yaptırmak acısını sorudgumda uzun süre jilet kullandığınız ve çok güçlü kalın olduğu için dediler gözümden yaş geliyor adeta

lazerde mı canınız cok acıyordu lazerı yapan sureklı jılet kullandıgınız ıcın mı acıyor dıyordu
sıze tavsıyem oraya asla gıtmeyın
tam aksıne lazer ıcın en gereklı olan sey jıletle kısaltmak koklerı gormesı lazım o sekılde daha kolay 5. seans oldu asla azalma olmadı dıyorsunuz kımbılır kacıncı derecede alakasız makınayı kullanıyorlardır sıze
bu sekılde bılmeyen cok kısı var lazer yapan , lazerı ısın ehlı yere yaptırmazsanız kalıcı lekelere cılt kanserıne kadar gıder heryerde lazer yapılmaz sıze lazer yapan kısı ehlı degıl cok bellı

Canım bu aletle mi hallettin sen kılları bende almak istiyorum evde ömür boyu kendim yaparım diyorum epilasyon merkezlerine para yatirmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…