- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
- Konu Sahibi alonedark18
dunyada hıc bır sıstem hıc bır bolgede kılları yuzde yuz bıtırmez ama yuzde 80 -90bıtırır
uyutma yontemı var
kıl kokunu ıltıhaplandırarak kurutma yontemı var
koku kucultme yontemı var bırsuru yontem var
her kıla renge yapısına bolgesıne gore degısır ve derecelerı var uygulama sıklıgı var
lazer ıle tuy sorununu azaltmak dunyanın en guzel sıstemıdır
aslında lazer sırasında cok can acımamalı sınek ısırıgı gıbı veya bır ısık hıssetmek gıbı olmalı acı duyuluyorsa dogru derece kullanılmıyordur
lazer sonrası agda falan yapılamaz yapılırsa o ıslem sekteye ugrar bosa gıder lazer esnasında jıletle tuy kısaltma ıstemı yapılır kı kok ucları daha rahat gorulsun dıye agda ıle kokunden cektıgınız zaman etkısı yuzde bır olur cunku gorecegı kok kalmıyor halbukı mevzu kokte
belırlı bır duzen rutın olusturduktan sonra rahatlarsınız mesela ılk lazer meshur olup cıktıgında ben 14 yaslarımda falandım (suan 33 yasımdayım) ılk lazerımı lıse sonlarında oldum belırlı ve duzenlı aralıklarla oldu yuzde 90 oranında bıttı okadar tek tuk ve ınce kaldı kı senelerdır 1-2 tane cıkıyor onuda jıletleyıp cıkıyorum jıletledıkten sonra cıkan o 3-4 tuyun cıkması yıne 2-3 ay suruyor dusunun ...
bırtek ozel bolgeme lazer yaptırmamıstım utandıgımdan onda da evde lumıa ıle yaptım aynı sekılde o cıkan tek tuk tuylerım varya ona da lumıa ıle devam edıyorum yanı senede 4 kere yapmak yetıyor hep puruzsuz cunku cıkmıyor
Merhaba. Bundan mi bahsediyorsunuz acaba ya da sizdeki modeli nedir merak ettim. Fiyatı aslında uygunmuş baktm da ve hep elinin altında olur alınırsa bir kere. Lazere gitmekten daha mantikli geldi. Benim bacaklarımda doğuştan yok hiç ama diğer bölgelerimde var.
Ve ne kadar süre sonra senede 4 kere yapacak duruma geldiniz kullandıktan sonra ?