• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl sorunsali :(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
Full lazere gidemiyorum maddiyattan sadece çene ve biyiga gidiyorum uygun baya...ama diğer bölgelerle sürekli uğraşıyorum bıktım ya ...lazere gidenlerdee tamamen bitmedi diyorlar seans bittikten sonra ağda yapan bile var...ben şuan özel bölgeye ağda yapıyorum ama hamilelikten dolayı aci eşigim çok hassaslasti galiba istediğim gibi yapamıyorum ..birde yapsamda yine puruzsuz olmuyor sanki yeni çıkan tüyler var gibi sert sert daha iki gün olmasına rağmen yani ....valla bıktım ya ..siz nasıl başediyorsunuz kızlar herkes mi epilasyona gidiyor yahu ..:(

lazere gittim. bitmedi ama azaldı. hamile kaldım. Allahtan hamilelikte de artmadı daha çok. şuan ağda ile toparlıyorum çıkanları. biraz da yaşla ilgili gibi ya.. eskisi kadar çok çıkmıyor. yaşım 35 şuan. 20lerimdeki gibi değilim yani. kıllarda yaşlanıp ölüyor galiba :lülülü:

lazere gittim. bitmedi ama azaldı. hamile kaldım. Allahtan hamilelikte de artmadı daha çok. şuan ağda ile toparlıyorum çıkanları. biraz da yaşla ilgili gibi ya.. eskisi kadar çok çıkmıyor. yaşım 35 şuan. 20lerimdeki gibi değilim yani. kıllarda yaşlanıp ölüyor galiba :lülülü:
Yani sadece azalması için de okadar para bilemedim🙄 maddi özgürlüğüm olsa ona da razıyım gerçi..bende 30yas ama çok.cikan ve sert çıkan bir bölge var en çok da ağda yaparken acıyan sanki lazer bile fayda etmeyecekmis gibi :(

Full lazere gidemiyorum maddiyattan sadece çene ve biyiga gidiyorum uygun baya...ama diğer bölgelerle sürekli uğraşıyorum bıktım ya ...lazere gidenlerdee tamamen bitmedi diyorlar seans bittikten sonra ağda yapan bile var...ben şuan özel bölgeye ağda yapıyorum ama hamilelikten dolayı aci eşigim çok hassaslasti galiba istediğim gibi yapamıyorum ..birde yapsamda yine puruzsuz olmuyor sanki yeni çıkan tüyler var gibi sert sert daha iki gün olmasına rağmen yani ....valla bıktım ya ..siz nasıl başediyorsunuz kızlar herkes mi epilasyona gidiyor yahu ..:KK43:
Ben tüm vücut gitmiştim. Kollarım bacaklarım bitti. Aslında özel bölgem de cok cok azalıp tüy formatına gecmişti ve uzun sürede az cıkıyodu lakiiin hamileyken ağda yapamadım jilet vurdum... sonu pişmanlık😅

Lazere basladim 1. seansa ve sonra kontrole gittim. Buyuk olcude dokuldu ama genital bolge diretiyor. Oldugu kadar. Agda yapmaktan bikmistim. Hem zor hem zaman alici hem de beceremiyordum.
Herkeste ayni degildir ama benim lazer sirasinda cok canim yaniyor. Bu kadar aciyacagini bilseydim gider miydim bilmiyorum. O da ayri bir konu:işsiz:

Lazere basladim 1. seansa ve sonra kontrole gittim. Buyuk olcude dokuldu ama genital bolge diretiyor. Oldugu kadar. Agda yapmaktan bikmistim. Hem zor hem zaman alici hem de beceremiyordum.
Herkeste ayni degildir ama benim lazer sirasinda cok canim yaniyor. Bu kadar aciyacagini bilseydim gider miydim bilmiyorum. O da ayri bir konu:işsiz:
Ağda kadar acitmaz herald e

Ben tüm vücut gitmiştim. Kollarım bacaklarım bitti. Aslında özel bölgem de cok cok azalıp tüy formatına gecmişti ve uzun sürede az cıkıyodu lakiiin hamileyken ağda yapamadım jilet vurdum... sonu pişmanlık😅
Okadar para çöpe gitmiş jilet sil baştan yapmistir

Yok canım normal isi veren lazerden yakıyor

Anladım canım iğneli daha etkili diyorlar yüz için de bende yazdan sonra gidicem biraz daha maddiyati duzeltince bikini bölgesi ve bacak da istiyorum çünkü insAllah etki eder çünkü bende bıktım artık sir yaptırmaktan sonu yok yine çıkıyor yine çıkıyor

dunyada hıc bır sıstem hıc bır bolgede kılları yuzde yuz bıtırmez ama yuzde 80 -90bıtırır
uyutma yontemı var
kıl kokunu ıltıhaplandırarak kurutma yontemı var
koku kucultme yontemı var bırsuru yontem var
her kıla renge yapısına bolgesıne gore degısır ve derecelerı var uygulama sıklıgı var
lazer ıle tuy sorununu azaltmak dunyanın en guzel sıstemıdır
aslında lazer sırasında cok can acımamalı sınek ısırıgı gıbı veya bır ısık hıssetmek gıbı olmalı acı duyuluyorsa dogru derece kullanılmıyordur
lazer sonrası agda falan yapılamaz yapılırsa o ıslem sekteye ugrar bosa gıder lazer esnasında jıletle tuy kısaltma ıstemı yapılır kı kok ucları daha rahat gorulsun dıye agda ıle kokunden cektıgınız zaman etkısı yuzde bır olur cunku gorecegı kok kalmıyor halbukı mevzu kokte

belırlı bır duzen rutın olusturduktan sonra rahatlarsınız mesela ılk lazer meshur olup cıktıgında ben 14 yaslarımda falandım (suan 33 yasımdayım) ılk lazerımı lıse sonlarında oldum belırlı ve duzenlı aralıklarla oldu yuzde 90 oranında bıttı okadar tek tuk ve ınce kaldı kı senelerdır 1-2 tane cıkıyor onuda jıletleyıp cıkıyorum jıletledıkten sonra cıkan o 3-4 tuyun cıkması yıne 2-3 ay suruyor dusunun ...
bırtek ozel bolgeme lazer yaptırmamıstım utandıgımdan :KK70: onda da evde lumıa ıle yaptım aynı sekılde o cıkan tek tuk tuylerım varya ona da lumıa ıle devam edıyorum yanı senede 4 kere yapmak yetıyor hep puruzsuz cunku cıkmıyor

dunyada hıc bır sıstem hıc bır bolgede kılları yuzde yuz bıtırmez ama yuzde 80 -90bıtırır
uyutma yontemı var
kıl kokunu ıltıhaplandırarak kurutma yontemı var
koku kucultme yontemı var bırsuru yontem var
her kıla renge yapısına bolgesıne gore degısır ve derecelerı var uygulama sıklıgı var
lazer ıle tuy sorununu azaltmak dunyanın en guzel sıstemıdır
aslında lazer sırasında cok can acımamalı sınek ısırıgı gıbı veya bır ısık hıssetmek gıbı olmalı acı duyuluyorsa dogru derece kullanılmıyordur
lazer sonrası agda falan yapılamaz yapılırsa o ıslem sekteye ugrar bosa gıder lazer esnasında jıletle tuy kısaltma ıstemı yapılır kı kok ucları daha rahat gorulsun dıye agda ıle kokunden cektıgınız zaman etkısı yuzde bır olur cunku gorecegı kok kalmıyor halbukı mevzu kokte

belırlı bır duzen rutın olusturduktan sonra rahatlarsınız mesela ılk lazer meshur olup cıktıgında ben 14 yaslarımda falandım (suan 33 yasımdayım) ılk lazerımı lıse sonlarında oldum belırlı ve duzenlı aralıklarla oldu yuzde 90 oranında bıttı okadar tek tuk ve ınce kaldı kı senelerdır 1-2 tane cıkıyor onuda jıletleyıp cıkıyorum jıletledıkten sonra cıkan o 3-4 tuyun cıkması yıne 2-3 ay suruyor dusunun ...
bırtek ozel bolgeme lazer yaptırmamıstım utandıgımdan :KK70: onda da evde lumıa ıle yaptım aynı sekılde o cıkan tek tuk tuylerım varya ona da lumıa ıle devam edıyorum yanı senede 4 kere yapmak yetıyor hep puruzsuz cunku cıkmıyor
Özel bölgeye hep evde kendiniz mi yaptiniz peki ? Beneeo aletten almak istiyorum aslında daha mantıklı gibi

Özel bölgeye hep evde kendiniz mi yaptiniz peki ? Beneeo aletten almak istiyorum aslında daha mantıklı gibi
evet zaten lumıanın her bolge ıcın baslıkları var bolgesıne gore baslıgını takıp yapıyorsunuz cok basıt ben en yuksek derecesınde 5 dereceye getırıyorum dustan sonra 5 dk mı almıyor pıt pıt dıye okutuyorum barkod okutma gıbı :) senede 4 kez yapmak yeter duruma geldı bende hatta cogu zaman cıkmasını beklemıyorum bıle olmasa bıle ısını gosterıyorum uyumaya devam etsın koklerım dıye gercekten bebek cıldı gıbı tum vucudum puruzsuz ama bakın ben senelerdır lazerlıyım zaten duzenlı ve dısıplınlı devam ettım

Back