Kıl oldum abi sendromu

Haklısın vallahi Kajmery.
Ben de kendime çok kızdım, niye gerektiği şekilde davranmadım diye.

Ama düşünüyorum adama niye gülüyorsunuz desem ne diyecek ki sanki

En azından bozulduğunu anlar ve daha mesafeli olmaz mı ?
Bilemiyorum ki tatlım.

Misal ıslık konusunda annem uyardığı halde çalmaya devam etti. Ya beyin kapasitesi beni uyardılar, bak çalmayayım diye kendisine hatırlatacak kapasitede değil ya da saldım çayıra modunda takılan biri.

Bir daha kapıyı çalarsa hiç bir muhabbet yapmadan (iyi akşamlar falan vs.)kapıyı calmaniza gerek yok olursa biz kapıya koyuyoruz zaten deyip kapatin kapıyı .Bozuldugunuzu anlasin.

Bir daha kapıyı çalarsa hiç bir muhabbet yapmadan (iyi akşamlar falan vs.)kapıyı calmaniza gerek yok olursa biz kapıya koyuyoruz zaten deyip kapatin kapıyı .Bozuldugunuzu anlasin.
Hiç kapıyı açmayı düşünmüyorum bundan sonra.
Giriş çıkışlarda denk gelirsek selam sabah da vermeyeceğim.

Burası türkiye ben olsam biraz ben de böyle düşünürdüm.Ya şey ilgincime gidiyor benim sonuçta böyle davranırsa işinden olabılır nasıl bu kadar cesaretlı olabiliyorlar bilmiyorum.
Sanırım ben şey derdim
“Kendinize gelmenizi bir bir ay daha bekleyemıcez sanırım ya da siz kendinize geleceksiniz.Kapıyı da çalmanıza gerek yok çöp varsa alırsınız yoksa gidersiniz”

Şortla kapıyı açtığımdan dolayi, kendi zihin yapisina gore arandigimi bile dusunmus olabilir

Şortla kapıyı açtığımdan dolayi, kendi zihin yapisina gore arandigimi bile dusunmus olabilir
Ya ben ve eminim pek çok kadın bu zihniyetler yuzunden taciz edilmiştir sanal ortam da dahıl buna.
Agır olacak ama ben bu tarz insanlara sadece sunu diyorum.
“T.c tarafından desteklenmeyen oto ötenazi hakkınızı kullanmayı dusundunuz mü”
Bu tek soru

Disarda şort, etek giyerim ama kapici, kargocu, yemek kuryesi vs geldiginde kalkip sortla kapiya cikmiyorum ben acikcasi, ya totoma bisey giyerim yada hafif kapi arkasinda dururum.
Bazi insanlar özellikle gostermek icin sort vs giyip kapiya ciktigini dusunuyor cunku.

Ay valla hiç öyle birşey gelmedi aklıma inanın ki.
Zaten herif kapıyı çalar çalmaz açmıştım, hangi ara uuuu zekzi kapıcımız gelmis, hemen altıma bir şort çekeyim diyebilirim ki. Yani umarım böyle absürd düşünebilecek bir fantezi dünyası yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…