- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Gülümseme olsa yine amenna.Kötu dusünmek istemesemde doğal bir durum değil
Hiç aklıma gelmedi o an için. Apışıp kaldım. Öyle bir ifadeyle karşılaşınca..Çöp için kapı çalmazdiniz siz, hayırdır? desenize.
Bir daha gelirse deyin bence. Zaman kötü malûm.Hiç aklıma gelmedi o an için. Apışıp kaldım. Öyle bir ifadeyle karşılaşınca..
Normalde annem kimseye kapıyı açma, muhattap olma yani der.Kapıyı açmadan kim diye sorun. Çöpünüz var mı diye sorarsa yok deyip gönderin. Açmak zorunda değilsiniz. Biz kapının önüne bırakıyoruz şimdiye kadar kimse sormadı. Adam belli ki muhabbete girmek istiyor.
Bu zamanda kimseye güven olmaz. Anneniz haklı.Normalde annem kimseye kapıyı açma, muhattap olma yani der.
Bugün sebebi ziyaretini öğrenmek istedim herifin.
Tabii iyi olurdu ama bazen insan beklemediği birşeyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırır ya, öyle bir durum oldu.Rahatsizliginizi o anda gosterseniz iyi olurdu aslinda ayni sey basima gelse cop olursa birakilir kapiyi calmaniza gerek yok diye sert bir uslupla cevap verirdim
Aslında bizim de apartmanda öyleydi, görevliler kapıyı çalar sorardı.Bizim apartmanda görevli çöpü koymazsak zile basıyor var mi ama herkese sizin apartmanda sistem bu değilse, kapıyı açmadan konuşun olursa bırakırız deyin.yoneticiye sorun yok derse zile basma rahatsiz olduğunuzu söyleyin