Kıl oldum abi sendromu

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Dünden beri beynimi kemiren bir düşüncecik var. Bugün de onu destekleyen tarzda bir olay vuku bulunca bir size danışayım dedim.

1 ay önce apartmanımızda yeni bir apartman görevlisi çalışmaya başladı.

Adamı ciddi anlamda gözüm hiç tutmadı.

Islık çala çala iş yapıyor, apartman içini temizlerken bile. Kitap okurken, ders çalışırken vs. rahatsız oluyorum. Gerçi rahatsız olmasam dahi, sonuçta burası adamın iş yeri. Islık çalarak çalışması ne derece doğru? Lakayıt bir hava katıyor. Annem uyardı, çalışırken ıslık çalıyormuşsunuz çalmayın lütfen tarzında, o da ben çalmıyorum gibi gibi bir şey demiş.
Arada türkü de çığırdığı oluyor da neyse oralara hiç girmiyorum.

Normalde bu adam çöp topladığı zaman kapıların zillerine basmaz. Çöp varsa alır yoksa transit geçip gider.
Geçenlerde aidat vermek için zile bastı. Ben de evde kot şortla oturuyordum. Açtım kapıyı, aldım makbuzu.

Dün de yine çöp toplamaya geldi. Hiç bir dairenin zilini çalmadı. Geldi bizimkini çaldı sadece. Ben de açmadım kapıyı. Ama bir kıllanmadım değil, hayırdır yani, ne ayak?

Bugün akşam yine kapıyı çaldı. Evde 2 tane arkadaşım vardı, onların varlığına güvenerek gittim açtım. Üzerimde yine malum kot şortum vardı
Çöp var mı diye sordu. Ama suratında hoşuma gitmeyen bir sırıtış vardı. Yani gerçi hoşuma gitmeyen diye tanımlamam bile saçma. Daha önceki apartman görevlilerimiz çöpünüz var mı diye sorarken gülücük dağıtmıyorlardı.

Gereksiz buldum, rahatsız oldum.

Bir size de fikir danışmak istedim. Ben mi biraz art niyetli düşünüyorum, yoksa sizde mi benim gibi düşünürdünüz?

Hiçbir zile basmıyor kasıtlı sizin zilinizi çalıyorsa bir de üstüne üstlük gereksiz bir sırıtma varsa ( kibar bir gülümseme olsa hadi neyse) tabi ki sizin gibi düşünürüm.

Bir dahakine sert bir şekilde uyarin ki aynı şeyi yapmasın.

Normalde annem kimseye kapıyı açma, muhattap olma yani der.
Bugün sebebi ziyaretini öğrenmek istedim herifin.

Rahatsizliginizi o anda gosterseniz iyi olurdu aslinda ayni sey basima gelse cop olursa birakilir kapiyi calmaniza gerek yok diye sert bir uslupla cevap verirdim

Rahatsizliginizi o anda gosterseniz iyi olurdu aslinda ayni sey basima gelse cop olursa birakilir kapiyi calmaniza gerek yok diye sert bir uslupla cevap verirdim
Tabii iyi olurdu ama bazen insan beklemediği birşeyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırır ya, öyle bir durum oldu.

Bizim apartmanda görevli çöpü koymazsak zile basıyor var mi ama herkese sizin apartmanda sistem bu değilse, kapıyı açmadan konuşun olursa bırakırız deyin.yoneticiye sorun yok derse zile basma rahatsiz olduğunuzu söyleyin

Aslında bizim de apartmanda öyleydi, görevliler kapıyı çalar sorardı.
Ama bu adam kafasına göre böyle bir yöntem geliştirmiş. Bazen cumartesileri falan erkenden geliyor, millet de bilmediğinden sonradan koyuyorlar çöpleri, çöpler birikiyor.

Anna seni yorumlardan tanıdığım kadarıyla sen şaaaap diye ona ne gülüyorsunuz ? Komik olan nedir ? Sadece ne alaka bizi rahatsız ediyorsunuz ? Tarzı cevaplar verecek bir kadınsın.
Bence baştan elektriğin tutmamış ve adam da normal olmadığı için epey bilenmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…