Kıl mevzusu

ben lazer yaptırdım bazı bölgelerimin tüyü koyu renkteydi ama dibi açık renk olduğundan lazer görmez dediler oraları da bioderin kartuş sir ağdasıyla alıp 3lü serumlarından kullandım 3 gün peş peşe bence bioder ürünleri çok iyi internet veya eczanelerden alabilirsiniz.serumları uygulamadan önce kökten alım yapmanız lazım

Öncelikle düz bir ayna edinmelisiniz , cam sakızı agda diye bir ağda var ondan alıyorsunuz, ve agda bandı.
Cam sakızı ağdayi cukur bir kaba koyun kapağı kapalıyken kutunun yarısına gelecek şekilde sıcak su ekleyin ve ustunu disardan hava almayacak sekilde kapatin 5 dk da surulecek kivama gelecektir.
Sonra ucu sivri olmayan bir meyve bıçağı veya tatlı kaşığının tutma yeriyle bir zeytin çekirdeği kadar agda alın şöyle künefe peyniri çatala dolar gibi dolayın ayırın yerinden ,
Ve agda yapılacak bölgeye zeytin büyüklüğünde yayın ister elinizle ister agda bezi ile bir anda çekin. Agda yapılacak bölge tamamen kuru olmalı ve kıllar çok uzun olmamalı.
Öyle öyle uyuşuyor zaten cilt ve sonra çok uzamadan ayda bir mesela düzenli yapın. Çok basit aslında öğrenince.

Ya genitalde eldiven cidden işe yarıyo denedin mi? İlk bi iki acıyo ama sonra alışıyo musun nedir baya baya rahat alınıyo. Çok hızlı çekeceksin ama bi anda. Eldiven de rahatlık yani dene bi istersen.
Bende her zaman koltuk altı ve bikini bölgesinde eldiven kullanıyorum. Çokta rahat oluyor .Ama ben beyaz tenliyim tüyler ince oluyor .Kalın tüylerse zor olabilir

Herkesin fakrli oluyor annen ayrı sen ayrisin ki babana çektiğini söylüyorsun.
Senin şuan çeyiz vs masrafın var maddi gücün yoksa, evlenince kocan çok istiyorsa versin parayı git lazare

Peynir künefe tatlı kaşığı kız bun ne yemek tarifimi ahahay sesli güldüm ha çok yaşa

Doğru Bi yer seçmeniz önemli her cihaz bitirmiyor maalesef kuzenim bu işi yaptığından biliyorum bazı cihazlarla uyutma yöntemini uyguluyorlar ilk seanslar iyi aradan 1 sene falan geçince tüyler geri çıkıyor
İstanbulda tavsiyeniz var mı? Ben her yerimden memnunum sadece genital sıkıntı

İstanbulda tavsiyeniz var mı? Ben her yerimden memnunum sadece genital sıkıntı
Genital ıslak bölge olduğu için diğer bölgelere istinaden tüylenme kalıyo ama iyi Bi cihazda zaten çok fazla incelir rahatsız edeceğini pek sanmıyorum. Maalesef istanbulda Bi fikrim yok

Evlendikten sonra birbirinizin her halini görüyosunuz arada sevgi olduktan sonra çekimde varsa hiç takılınmıyo kılı var mı yok mu diye kıl bi sende yok bide eşinde de var sonuçta çok stres yapma bence

acısı nasıl , memnun musunuz, birde onu yaparken jilet değilde tüy dökücü kullansak olur mu acaba
Ben de güzel etki etti. Çok memnunum
Tabi ki acı oluyor bikini bölgesinde özellikle ama ben ağdaya katlanmaktansa bunu tercih ediyorum.
Jilet kullanmama rağmen ardına lazer yaptığımız için jiletle alınmış gibi çıkmıyor yumuşak seyrek ve geç çıkıyor.
Ama koluma nolur nolmaz diye tüy dökücü ile kullandım zararını görmedim

Ben hep jilet yapıyorum 2 haftada bir sıkıntı olmuyo dengeyi kuruyorum yani ama jilette kadınlar için olan traş köpüğünü kullanın o baya yumuşak yapıyo

Bende aynı senin gibiydim. Hep jiletle aldım sakal gibi sert oldular. Hem çok fazla hemde siyahlar. Sürekli jilet yapıyordum. Her banyoda üstünden geçerdim. Bazen aniden gelişti mi çekinirdim falan. Arkadaşlarım hep ağdaya git korktuğun gibi değil dediler cesaret edemedim. Bi süre lazere gittim ama hem bitmedi hemde jilete geri dönünce bi anlamı kalmadı. 7 sene böyle devam etti eziyet. Bigün yeter artık diyip hemde hamileyken gittim kuaföre. Ne kadar acıyabilir ki yani dedim. İlk ağda biraz acıdı ama bu muydu dedim. Canı çok tatlı iğne batsa cırlayan biriyim.
O kadar üzüldüm ki senelerce eziyet çektiğim için. 1 senedir ağdaya gidiyorum. Nasıl bir rahatlık anlatamam.
Hiç erteleme boşuna.
5 dk sürmüyor zaten bitmesi. Acısı da anlık 2 saniye ama düşündüğün gibi değil. Gittiğinde iyi ki diyeceksin. Ayrıca sadece ilk ağda biraz acıyor sonraları çok rahat

Canım aynı durumdayız. Ben de esmerim ve göbeğimde her yerimde tüyler var. Koltuk altım ve özel bölgemi yıllarca jiletle aldım ergenlikten beri ama 1 sene önce ağda yapmaya başladım nişanlıyken. Kendimi zorladım. Nişanlıyken ilişki vs olmadığı için özel bölgemin önce bi kısmını aldım dayanabildiğim kadar dayandım. Birkaç gün sonra acısı geçince diğer kısımlarını aldım. Öyle öyle tertemiz yaptım. Daha sonra çıktıkça hemen almaya başladım. Çünkü hepsi çıkınca çok acıyor. 1 senedir biraz olsun inceldi. Ağdaya alışmanı öneririm. İlk zamanlarda her zaman yaparsın ama ilerleyen dönemlerde eşin de zaten ufak tefek tüyleri sorun etmez görmezden gelir zaten emin ol ilişki esnasında gözleri bir şey görmüyor lazer yaptırmaya benim de param yoktu o dönem dişimi sıkıp ağdaya yöneldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…