- 15 Şubat 2013
- 58
- 1
-
- Konu Sahibi cicekkokusu4
Bende her zaman koltuk altı ve bikini bölgesinde eldiven kullanıyorum. Çokta rahat oluyor .Ama ben beyaz tenliyim tüyler ince oluyor .Kalın tüylerse zor olabilirYa genitalde eldiven cidden işe yarıyo denedin mi? İlk bi iki acıyo ama sonra alışıyo musun nedir baya baya rahat alınıyo. Çok hızlı çekeceksin ama bi anda. Eldiven de rahatlık yani dene bi istersen.
Herkesin fakrli oluyor annen ayrı sen ayrisin ki babana çektiğini söylüyorsun.Merhabalar burayi surekli okuyan ama uye olmayan biriydim simdi size sormak istedigim bir sey var . ben nisanliyim ve yaza evlenmeyi dusunuyoruz .. Esmer oldugum icin tuylerim cok var ya da goze batiyor . agda yapiyorum bacak kol o tamam ama genitalin agrisina dayanamadigim icin veet tuy dokucu kullaniyorum . yuze de agda yapamiyorum sarkma yapiyormus diye bizzat kuafor onermem dedi yani kararsiz kaldigim icin. Epilasyona maddi gucum asla yetmez zar zor ceyizlik vs. Hallediyoruz zaten. Hani anneme bakiyorum o beyaz tenli babama cekmisim anneminkiler belli bile degil bazen bacagini almaz fakat siritmiyor .belkide yastan oturu seyreklesti bilemiyorum ama sorum şu ki evlenince ne yapacagim 10 gunde bir agda zor olmayacak mi zaten utangac biriyim iliskiye hep hazirlikli mi durmam lazim bende temiz olmak isterim ama imkanlar iste.peki siz ne durumdaydiniz
Peynir künefe tatlı kaşığı kız bun ne yemek tarifimi ahahay sesli güldüm ha çok yaşaÖncelikle düz bir ayna edinmelisiniz , cam sakızı agda diye bir ağda var ondan alıyorsunuz, ve agda bandı.
Cam sakızı ağdayi cukur bir kaba koyun kapağı kapalıyken kutunun yarısına gelecek şekilde sıcak su ekleyin ve ustunu disardan hava almayacak sekilde kapatin 5 dk da surulecek kivama gelecektir.
Sonra ucu sivri olmayan bir meyve bıçağı veya tatlı kaşığının tutma yeriyle bir zeytin çekirdeği kadar agda alın şöyle künefe peyniri çatala dolar gibi dolayın ayırın yerinden ,
Ve agda yapılacak bölgeye zeytin büyüklüğünde yayın ister elinizle ister agda bezi ile bir anda çekin. Agda yapılacak bölge tamamen kuru olmalı ve kıllar çok uzun olmamalı.
Öyle öyle uyuşuyor zaten cilt ve sonra çok uzamadan ayda bir mesela düzenli yapın. Çok basit aslında öğrenince.
İstanbulda tavsiyeniz var mı? Ben her yerimden memnunum sadece genital sıkıntıDoğru Bi yer seçmeniz önemli her cihaz bitirmiyor maalesef kuzenim bu işi yaptığından biliyorum bazı cihazlarla uyutma yöntemini uyguluyorlar ilk seanslar iyi aradan 1 sene falan geçince tüyler geri çıkıyor
Genital ıslak bölge olduğu için diğer bölgelere istinaden tüylenme kalıyo ama iyi Bi cihazda zaten çok fazla incelir rahatsız edeceğini pek sanmıyorum. Maalesef istanbulda Bi fikrim yokİstanbulda tavsiyeniz var mı? Ben her yerimden memnunum sadece genital sıkıntı
Sonuçta o da bi yemek dicem.tobe tobePeynir künefe tatlı kaşığı kız bun ne yemek tarifimi ahahay sesli güldüm ha çok yaşa
Sonuçta o da bi yemek dicem.tobe tobe
Evlendikten sonra birbirinizin her halini görüyosunuz arada sevgi olduktan sonra çekimde varsa hiç takılınmıyo kılı var mı yok mu diye kıl bi sende yok bide eşinde de var sonuçta çok stres yapma benceMerhabalar burayi surekli okuyan ama uye olmayan biriydim simdi size sormak istedigim bir sey var . ben nisanliyim ve yaza evlenmeyi dusunuyoruz .. Esmer oldugum icin tuylerim cok var ya da goze batiyor . agda yapiyorum bacak kol o tamam ama genitalin agrisina dayanamadigim icin veet tuy dokucu kullaniyorum . yuze de agda yapamiyorum sarkma yapiyormus diye bizzat kuafor onermem dedi yani kararsiz kaldigim icin. Epilasyona maddi gucum asla yetmez zar zor ceyizlik vs. Hallediyoruz zaten. Hani anneme bakiyorum o beyaz tenli babama cekmisim anneminkiler belli bile degil bazen bacagini almaz fakat siritmiyor .belkide yastan oturu seyreklesti bilemiyorum ama sorum şu ki evlenince ne yapacagim 10 gunde bir agda zor olmayacak mi zaten utangac biriyim iliskiye hep hazirlikli mi durmam lazim bende temiz olmak isterim ama imkanlar iste.peki siz ne durumdaydiniz
acısı nasıl , memnun musunuz, birde onu yaparken jilet değilde tüy dökücü kullansak olur mu acabaBen Philips lumea almıştım yani evde kendim lazer yaptım. Taksitli olunca çok sıkıntı olmadı. Istersen bir düşün belki gücün yeter.
Ben de güzel etki etti. Çok memnunumacısı nasıl , memnun musunuz, birde onu yaparken jilet değilde tüy dökücü kullansak olur mu acaba
Ben hep jilet yapıyorum 2 haftada bir sıkıntı olmuyo dengeyi kuruyorum yani ama jilette kadınlar için olan traş köpüğünü kullanın o baya yumuşak yapıyoMerhabalar burayi surekli okuyan ama uye olmayan biriydim simdi size sormak istedigim bir sey var . ben nisanliyim ve yaza evlenmeyi dusunuyoruz .. Esmer oldugum icin tuylerim cok var ya da goze batiyor . agda yapiyorum bacak kol o tamam ama genitalin agrisina dayanamadigim icin veet tuy dokucu kullaniyorum . yuze de agda yapamiyorum sarkma yapiyormus diye bizzat kuafor onermem dedi yani kararsiz kaldigim icin. Epilasyona maddi gucum asla yetmez zar zor ceyizlik vs. Hallediyoruz zaten. Hani anneme bakiyorum o beyaz tenli babama cekmisim anneminkiler belli bile degil bazen bacagini almaz fakat siritmiyor .belkide yastan oturu seyreklesti bilemiyorum ama sorum şu ki evlenince ne yapacagim 10 gunde bir agda zor olmayacak mi zaten utangac biriyim iliskiye hep hazirlikli mi durmam lazim bende temiz olmak isterim ama imkanlar iste.peki siz ne durumdaydiniz
Merhabalar burayi surekli okuyan ama uye olmayan biriydim simdi size sormak istedigim bir sey var . ben nisanliyim ve yaza evlenmeyi dusunuyoruz .. Esmer oldugum icin tuylerim cok var ya da goze batiyor . agda yapiyorum bacak kol o tamam ama genitalin agrisina dayanamadigim icin veet tuy dokucu kullaniyorum . yuze de agda yapamiyorum sarkma yapiyormus diye bizzat kuafor onermem dedi yani kararsiz kaldigim icin. Epilasyona maddi gucum asla yetmez zar zor ceyizlik vs. Hallediyoruz zaten. Hani anneme bakiyorum o beyaz tenli babama cekmisim anneminkiler belli bile degil bazen bacagini almaz fakat siritmiyor .belkide yastan oturu seyreklesti bilemiyorum ama sorum şu ki evlenince ne yapacagim 10 gunde bir agda zor olmayacak mi zaten utangac biriyim iliskiye hep hazirlikli mi durmam lazim bende temiz olmak isterim ama imkanlar iste.peki siz ne durumdaydiniz