Kıl mevzusu

cicekkokusu4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
38
48
30
Merhabalar burayi surekli okuyan ama uye olmayan biriydim simdi size sormak istedigim bir sey var . ben nisanliyim ve yaza evlenmeyi dusunuyoruz .. Esmer oldugum icin tuylerim cok var ya da goze batiyor . agda yapiyorum bacak kol o tamam ama genitalin agrisina dayanamadigim icin veet tuy dokucu kullaniyorum . yuze de agda yapamiyorum sarkma yapiyormus diye bizzat kuafor onermem dedi yani kararsiz kaldigim icin. Epilasyona maddi gucum asla yetmez zar zor ceyizlik vs. Hallediyoruz zaten. Hani anneme bakiyorum o beyaz tenli babama cekmisim anneminkiler belli bile degil bazen bacagini almaz fakat siritmiyor .belkide yastan oturu seyreklesti bilemiyorum ama sorum şu ki evlenince ne yapacagim 10 gunde bir agda zor olmayacak mi zaten utangac biriyim iliskiye hep hazirlikli mi durmam lazim bende temiz olmak isterim ama imkanlar iste.peki siz ne durumdaydiniz

Ben evlenmeden önce lazer yaptırdım büyük rahatlık keşke İmkanınız olsa da yaptırabilseniz belki evlendikten sonra başlarsınız

Evlenmeden once jilet kullaniyodum bende baktim olmuyo böyle sonra agdaya basladim hic kuafore gitmedim kendim evde yaptim ilkinde aciyo ama sonraki alimlarda hem az aciyo hemde seyreklesiyo ayrıca 20 gun gidiyo bence buyuk rahatlik evlilikte temizlik sart bence simdiden kendinizi agdaya alistirin

keşke imkan olsa da lazere başlasanız
Bence ağdaya alışın çünkü gerçekten azaltıyor.
Ayda bir yaparsınız
Lazer için paketler oluyor
6 ay bacak 6 ay kol için gidersiniz.
Öyle yaparsınız hem maliyeti bölmüş olursunuz yavaş yavaş tüm vücut biter.

Ya genitalde eldiven cidden işe yarıyo denedin mi? İlk bi iki acıyo ama sonra alışıyo musun nedir baya baya rahat alınıyo. Çok hızlı çekeceksin ama bi anda. Eldiven de rahatlık yani dene bi istersen.

İleri doğru lazer düşünebilirsiniz imkanınız olursa büyük rahatlık tabi.

Ben Philips lumea almıştım yani evde kendim lazer yaptım. Taksitli olunca çok sıkıntı olmadı. Istersen bir düşün belki gücün yeter.

Eczaneden 15 ml jetex uyuşturucu krem alın. İlk seferi komple aldıktan sonra zaten kökler inceliyor. Sonrasını çıktıkça ameliyat eldiveniyle halledersiniz ben öyle yapıyorum. Benim de çok sert çıkıyordu şimdi inceldi

Bende ağda ile alıyordum kuaforde ancak virüs sebebiyle gtmek istemiyorum evde nasıl yapıyorsunuz ben denedim sesulardan aldım ön tarafını aldım ama alt ve arkaları tek basına nası alıyosunuz ben beceremedim ya

Lazere evlendikten sonra gitmiştim ama gidene kadar her akşam işkence olmuştu her bölge.. Diken diken ele batması sürekli kendimi rahatsız hissetmem her gün kese her gün işkence. Ağdaya gitsem uzatmam gerekiyor uzatınca evde öyle dolaşılmıyor falan full eziyet.

Lazere çok gidemedim ama yine de azalttı baya ve şuan eldiven yardımıyla işimi hallediyorum çok pürüzsüz ve yumuşacık oluyor her bölge..

Kesinlikle genitale jilet tüy dökücü ağda sürmeyin.

Eldiven başta canınızı yakar ama dayanın geçiyor çatur çutur girişin iki dakikada bitiyor. Eldiven en temizi oh mis. Teşekkürler eldiven.

Ya genitalde eldiven cidden işe yarıyo denedin mi? İlk bi iki acıyo ama sonra alışıyo musun nedir baya baya rahat alınıyo. Çok hızlı çekeceksin ama bi anda. Eldiven de rahatlık yani dene bi istersen.
Tutacak kadar uzamasını beklemek sıkıntı olmuyor mu yoksa çok uzamadan da tutulabiliyor mu

Marketten ya da bakkaldan çam sakizi al kullan.Sakiz gibi bir şey bir kac denemede alisirsin.Bence jilet,tüy dökücu kullanma cogaltir.

Ben evlenmeden önce lazer yaptırdım büyük rahatlık keşke İmkanınız olsa da yaptırabilseniz belki evlendikten sonra başlarsınız
Bende 3 sene yaptrdım ama hala var bence hiç rahatlık değil

Bende 3 sene yaptrdım ama hala var bence hiç rahatlık değil
Doğru Bi yer seçmeniz önemli her cihaz bitirmiyor maalesef kuzenim bu işi yaptığından biliyorum bazı cihazlarla uyutma yöntemini uyguluyorlar ilk seanslar iyi aradan 1 sene falan geçince tüyler geri çıkıyor

Tutacak kadar uzamasını beklemek sıkıntı olmuyor mu yoksa çok uzamadan da tutulabiliyor mu
Öyle çok uzamasına gerek kalmıyo ya tutulunca geliyo eldivene rahat rahat ben lazer yaptırdım. Tek tük çıkıyo genital alt kısımları normal eskisi gibi olduğu için eldivenle ben çok rahat ettim. Pandemiden dolayı kuaföre gidemiyorum kendim de ağda yapamıyorum. Eldiveni de duyardım hep ay şimdiye kadar niye yapmamışım dedim:)

Eldiven nası bişey? İnternetten baktımda latex olan var pudralı olan var pudrasız var yada başka çeşitleri hangisini almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…