Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aranızda kil maskesi kullanan varmı ? Varsa ne gibi yararlarını gördü paylasabilirmisiniz, ben yağlı ciltlere iyi geldiğini duydum ?
aktarlarda satılan kilden alıyorum ben.yeşil kil..
bi kaç damla kayısı yağı damlatıyorum çamur kıvamına gelecek kadar da kireçsiz içme suyu.
yüz için beyaz kilin kullanıldığını duymuştum benim evimde de yeşil kil var denesem mi bilemedim :26: sen nekadar süredir kullanıyorsun? ne gibi yararları oldu?
süresini tam olarak hatırlamıyorum :44:ama ben çok memnumum tek dikkat etmen gereken şey yüzünde fazla tutmamak çok kalırsa çok kurutur tahriş eder.
kil maskesi yaptığım gün yüzüm ışıl ışıl oluyo siyah nokta kalmıyo.yüzüm karma T şeklinde yağlı.haliyle yanaklarım kuruyo kilden nemlendirici sürüyorum sadece yanaklarıma.
kızlar uyguladım maskeyi bakalım ne gibi değişimler olucak :)
İnşallah istedigin sonucu alırsın:)
Kil maskesi gerçekten çok iyi tatlım :)) Fakat kilin de kaliteli olması gerekiyor öbür türlü yüzünü falan kızartabilir yani
Hatta daha iyi olması için ne yap biliyo musun? küçük bi kabın içine yüzüne ne kadar kil süreceksen o kadar dök. sonra ne çok cıvık ne çok yoğun kıvamda olmasın ona göre ona biraz su kat. su yerine, domates suyudur maden suyudur falan onlar daha iyi etki eder :) sonrasında tabaktakini hemen karıştırma. kili dök suyu dök bi yarım saat kadar bekle. karışımın öyle daha güzel bi kıvamda ve daha güzel uygulanabilir olduğunu göreceksin :) daha çok faydası olur yani :)
kil cildin rengini bile güzelleştiriyor :)
kil maskesi çok güzel ama eğer çok kuru bir cilt sahibiyseniz çok kullanmamanızda fayda var çünkü daha çok kurutur ama sivilceli yağlı bir ciltse kesinlikle öneriyorum sivilceleri kurutuyor ve ciltteki yağı dengeliyor
Uyguladım gercekten gözeneklerin acıldıgı farkediliyor ilk uygulamada, ayrıca 1-2 tane sivilcemide anında kuruttu kızlar :) tabi ben hastalanacagım için 1 kac tane cıktı
ben dermokilin kil maskesini kullanıyorum. bu kullandığım tek marka olduğu için karşılaştırma yapamayacağım... ama ben üründen memnunum ara ara kullanıyorum... tek kullanımlık olanları var dene istersen umarım memnun kalırsın
Kil maskesi gerçekten çok iyi tatlım :)) Fakat kilin de kaliteli olması gerekiyor öbür türlü yüzünü falan kızartabilir yani
Hatta daha iyi olması için ne yap biliyo musun? küçük bi kabın içine yüzüne ne kadar kil süreceksen o kadar dök. sonra ne çok cıvık ne çok yoğun kıvamda olmasın ona göre ona biraz su kat. su yerine, domates suyudur maden suyudur falan onlar daha iyi etki eder :) sonrasında tabaktakini hemen karıştırma. kili dök suyu dök bi yarım saat kadar bekle. karışımın öyle daha güzel bi kıvamda ve daha güzel uygulanabilir olduğunu göreceksin :) daha çok faydası olur yani :)
kil cildin rengini bile güzelleştiriyor :)