Sivilceli Ciltler Kil Maskesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

oyku1903

29.o8.11...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
83
0
Kızlar aranızda kil maskesi kullanan varmı ? Varsa ne gibi yararlarını gördü paylasabilirmisiniz, ben yağlı ciltlere iyi geldiğini duydum ?

Kızlar aranızda kil maskesi kullanan varmı ? Varsa ne gibi yararlarını gördü paylasabilirmisiniz, ben yağlı ciltlere iyi geldiğini duydum ?

Evet kesinlikle yaglı ve sivilceli bir cildiniz varsa etkili. Sivilcelerin kurumasını saglıyor .

Ben bi parfüm markasının kil maskesini kullandım ığrenç yaptı yüzümü yakti ama gerçek kil kullanirsan fayda eder bence

aktarlarda satılan kilden alıyorum ben.yeşil kil..
bi kaç damla kayısı yağı damlatıyorum çamur kıvamına gelecek kadar da kireçsiz içme suyu.

ben dermokilin kil maskesini kullanıyorum. bu kullandığım tek marka olduğu için karşılaştırma yapamayacağım... ama ben üründen memnunum ara ara kullanıyorum... tek kullanımlık olanları var dene istersen umarım memnun kalırsın :KK12:

aktarlarda satılan kilden alıyorum ben.yeşil kil..
bi kaç damla kayısı yağı damlatıyorum çamur kıvamına gelecek kadar da kireçsiz içme suyu.

yüz için beyaz kilin kullanıldığını duymuştum :KK31: benim evimde de yeşil kil var denesem mi bilemedim :26: sen nekadar süredir kullanıyorsun? ne gibi yararları oldu?

yüz için beyaz kilin kullanıldığını duymuştum :KK31: benim evimde de yeşil kil var denesem mi bilemedim :26: sen nekadar süredir kullanıyorsun? ne gibi yararları oldu?

süresini tam olarak hatırlamıyorum :44:ama ben çok memnumum tek dikkat etmen gereken şey yüzünde fazla tutmamak çok kalırsa çok kurutur tahriş eder.
kil maskesi yaptığım gün yüzüm ışıl ışıl oluyo siyah nokta kalmıyo.yüzüm karma T şeklinde yağlı.haliyle yanaklarım kuruyo kilden nemlendirici sürüyorum sadece yanaklarıma
.

arkadaşlar bide suyunu saça kullanıyolarmış o nasıl oluyo bı fıkrınız var mı?

süresini tam olarak hatırlamıyorum :44:ama ben çok memnumum tek dikkat etmen gereken şey yüzünde fazla tutmamak çok kalırsa çok kurutur tahriş eder.
kil maskesi yaptığım gün yüzüm ışıl ışıl oluyo siyah nokta kalmıyo.yüzüm karma T şeklinde yağlı.haliyle yanaklarım kuruyo kilden nemlendirici sürüyorum sadece yanaklarıma
.

tamam tatlım çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim :KK8:

Kil maskesi gerçekten çok iyi tatlım :)) Fakat kilin de kaliteli olması gerekiyor öbür türlü yüzünü falan kızartabilir yani :KK50:

Hatta daha iyi olması için ne yap biliyo musun? küçük bi kabın içine yüzüne ne kadar kil süreceksen o kadar dök. sonra ne çok cıvık ne çok yoğun kıvamda olmasın ona göre ona biraz su kat. su yerine, domates suyudur maden suyudur falan onlar daha iyi etki eder :) sonrasında tabaktakini hemen karıştırma. kili dök suyu dök bi yarım saat kadar bekle. karışımın öyle daha güzel bi kıvamda ve daha güzel uygulanabilir olduğunu göreceksin :) daha çok faydası olur yani :)

kil cildin rengini bile güzelleştiriyor :)

kil maskesi çok güzel ama eğer çok kuru bir cilt sahibiyseniz çok kullanmamanızda fayda var çünkü daha çok kurutur ama sivilceli yağlı bir ciltse kesinlikle öneriyorum sivilceleri kurutuyor ve ciltteki yağı dengeliyor

Kil maskesi gerçekten çok iyi tatlım :)) Fakat kilin de kaliteli olması gerekiyor öbür türlü yüzünü falan kızartabilir yani :KK50:

Hatta daha iyi olması için ne yap biliyo musun? küçük bi kabın içine yüzüne ne kadar kil süreceksen o kadar dök. sonra ne çok cıvık ne çok yoğun kıvamda olmasın ona göre ona biraz su kat. su yerine, domates suyudur maden suyudur falan onlar daha iyi etki eder :) sonrasında tabaktakini hemen karıştırma. kili dök suyu dök bi yarım saat kadar bekle. karışımın öyle daha güzel bi kıvamda ve daha güzel uygulanabilir olduğunu göreceksin :) daha çok faydası olur yani :)

kil maskesi çok güzel ama eğer çok kuru bir cilt sahibiyseniz çok kullanmamanızda fayda var çünkü daha çok kurutur ama sivilceli yağlı bir ciltse kesinlikle öneriyorum sivilceleri kurutuyor ve ciltteki yağı dengeliyor

Uyguladım gercekten gözeneklerin acıldıgı farkediliyor ilk uygulamada, ayrıca 1-2 tane sivilcemide anında kuruttu kızlar :) tabi ben hastalanacagım için 1 kac tane cıktı :KK43:

ben dermokilin kil maskesini kullanıyorum. bu kullandığım tek marka olduğu için karşılaştırma yapamayacağım... ama ben üründen memnunum ara ara kullanıyorum... tek kullanımlık olanları var dene istersen umarım memnun kalırsın :KK12:

bende dermokıl kullanıyorum yıllardan berıdır hemde..Hiç bir yan etkisini gormedım ayrıca bayada ıse yarıyor.
Kızlar kıl maskesı kullanmak cok faydalı cılt ıcın gozeneklerı acıyor ve derınlemesıne temızlıyor
ayrıca cılt yenıleme ozellıgıde var.
bu aktarda satılan kıller tabıkı daha faydalı.İçine bır ıkı dmla kayısı yagıyla kullanılabılır
tek basınada kullanabılırsınız.Bıde dermokılın kıl maskelerıde hazı camur kıvamında zaten ınce bır tabaka surup kuruyana kadar (10 dk)
beklıyosunuz sonrasında durulayıp tertemız bır yuze sahıp oluyorsunuz arkasından bıde mıs gıbı bır nemlendırıcı surdun mu ohhhhh
super bır yuze sahıp oluyorsunuz deneyın derım:KK34:

Banada arkadaşım denemem için vermişti, hazır.
Arap kızını bilirsiniz, hemen hemen o kadarcık bi kabı vardı.
4-5 gün kullandım diyo hatırlıyorum, hergün.
İşe yarar gibi gelmişti, bulsam da devam etsem :KK43:

vaybeee :KK1: karışımı dinlendirme fikri harikaaa ayrıca çok mantıklı :nazar: kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi teşekkürler :KK16:

X