Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar kil maskesini yeşil çay ile deneyen varmı acabaaa
yeşil çay tonik olarak da kullanılıyo diye biliyorum ama ben hiç denemedim. kil maskemi maden suyu gül suyu limon suyu ve bitkisel yağlarla hazırlıyorum ben cnm .
ben denedim bugün ve acayip güzel oldu
içmek için yaptığım çayın bi kısmı kaldı soğumuştu bende direk kili onunla ıslattım yaptım ve çok beğendim denemelisin kesinlikle
Sağol canmm denemekten zarar gelmez :))
Ben bir ara çok yapıyordum kil maskesini, yüzü çok kurutuyor akabinde nemlendirici kullanmak daha iyi
kırmızı kil maskesini duyan var mı ? ve kullananv varsa bana bilgi verebilirler mi onun hakkında ?
Ben kıl maskesini yoğurt ile yapıyorum o zaman kurutmuyor. Yoğurt nem ve yağ dengesini sağlıyor. Birde yıllar önce İstanbul Ankara arasında yolculuk yaparken Bolu meşhur bir dinlenme tesisi var. Oradan kıl almıştım. En iyi kıl maskesini ondan yaptım. Bı daha gidersem otobüsler Ankara'ya alcam:)
yoğun nemlendirici ile kullanınca kuruma olmuyor
Kil maskesi benim biriciğim canım benim
hele de maden suyu ya da gül suyu ile yapılmışsa
kesinlikle kil maskesi vazgeçilmezim.kuralına göre yapıyorum bu nedenle çok iyi sonuçlar alıyorum :)) ve cildimi kurutmaması için nemlendirici sürmeyi asla unutmuyorum.
Cildim çok yağlı olduğundan kil maskesi benim cildimi kurutmuyor.
kızlar bugun bı aktara gırdım beyaz yesıl pembe kıl dıye bısy yok kılın rengı ıste hep budur dıye yesıl kılı gosterdı bhenım kafam karıstı acıkcası eger oyleyse bende yasıl kıl var zaten ama ben karma cıltlıyım beyaz kıl oluyomus karma cıltlılere dıye okumustum burdan bugun de bı gıdım alım dedım adam bana ole dıyınce tereddut ettım bu konuda kesın bılgısı olan varsa lutfen cevap versın
like a chalk outline
Kayıtlı Üye
kızlar bugun bı aktara gırdım beyaz yesıl pembe kıl dıye bısy yok kılın rengı ıste hep budur dıye yesıl kılı gosterdı bhenım kafam karıstı acıkcası eger oyleyse bende yasıl kıl var zaten ama ben karma cıltlıyım beyaz kıl oluyomus karma cıltlılere dıye okumustum burdan bugun de bı gıdım alım dedım adam bana ole dıyınce tereddut ettım bu konuda kesın bılgısı olan varsa lutfen cevap versın
bence başka bi aktara gitmelisn canım
o adamın birşeyden haberi yok kanımca
bn dün aldım beyaz kili daha
bence başka bi aktara gitmelisn canım
o adamın birşeyden haberi yok kanımca
bn dün aldım beyaz kili daha
bence de cnm bı paylasımda daha sordum var beyaz kıl denıyo nasıl bısey un gıbı dımı cnm ? kaca aldın bı de ? bı yere daha sormustum ıkı cesıt beyaz kıl var bırı yuze kullnılıyo fırınlanmısı dedı bırı de bu dıye topprak seklınde bı beyaz kıl gosterdı ben de 1 tl dıye once toprak gıbı olnaı bı deneyım belkı ıse yarar dedım gıttım hıc durmadı suratımda un gıbı de degıldı saten fırınlanmıs dıyınce de bı daha da almak ıstemedım fırınlanmıs beyaz kıl varmı kı sen ole mı aldın un gıbıydı bak o
like a chalk outline
Kayıtlı Üye
bence de cnm bı paylasımda daha sordum var beyaz kıl denıyo nasıl bısey un gıbı dımı cnm ? kaca aldın bı de ? bı yere daha sormustum ıkı cesıt beyaz kıl var bırı yuze kullnılıyo fırınlanmısı dedı bırı de bu dıye topprak seklınde bı beyaz kıl gosterdı ben de 1 tl dıye once toprak gıbı olnaı bı deneyım belkı ıse yarar dedım gıttım hıc durmadı suratımda un gıbı de degıldı saten fırınlanmıs dıyınce de bı daha da almak ıstemedım fırınlanmıs beyaz kıl varmı kı sen ole mı aldın un gıbıydı bak o
benimki bi poşetin için beyaz ve incecik. un gibi yani ama suyla karıştırınca yeşilimsi bi renk alıyor. 1 liraya aldım ben canım
benimki bi poşetin için beyaz ve incecik. un gibi yani ama suyla karıştırınca yeşilimsi bi renk alıyor. 1 liraya aldım ben canım
bı arkadasa daha sormustum o da senın gıbı bı tlye almıs ben de dedgım gıbı bı tl dıyınce gıttım toprak gıbı olanını aldım megersem o degılmıs yuz ıcın olanını adam bana 3.5 tl dedı ya ucuz pahalı deıl amam yıne de almam oradan ıcıme kurt dusurdu cunku cnm sen memnunmusun pekı beyaz kılden
alakasız olcak ama bu kil e işe yarıo bıde nerde satılıo
alakasız olcak ama bu kil e işe yarıo bıde nerde satılıo
aktarlarda cnm yesıl kıl yaglı beyaz kıl karma pembe de kuru cıltlere ıyı gelıyo dıye bılıyorum ben
benm cıldım karma alnım yaglı cenem kuru burnumn kenarı kuru ucu yaglı bole garıp bı cıldım var
kıl leke ıcınmı sıvılce ıcınmı ne ıcın kullanıosnz
like a chalk outline
Kayıtlı Üye
bı arkadasa daha sormustum o da senın gıbı bı tlye almıs ben de dedgım gıbı bı tl dıyınce gıttım toprak gıbı olanını aldım megersem o degılmıs yuz ıcın olanını adam bana 3.5 tl dedı ya ucuz pahalı deıl amam yıne de almam oradan ıcıme kurt dusurdu cunku cnm sen memnunmusun pekı beyaz kılden
memnunum canım cildim yağlıdr yeşil mi alsam die düşündüm ama o da çok kurutursa diye cesaret edemedim.yeşil en etkili olanıymş cildim hassastır o yzden almadım yeşilden.
şimdye kadr 2 kere yaptım tekinde sadece suyla yaptım en son yaptğmn içine limon ve kantaron yağı koydum bilmiyorum iyi mi yaptım kötğ mü ama cildim yumuşack oldu arkadşm bile farketti senin yzün parlıyor bugün dedi