Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
memnunum canım cildim yağlıdr yeşil mi alsam die düşündüm ama o da çok kurutursa diye cesaret edemedim.yeşil en etkili olanıymş cildim hassastır o yzden almadım yeşilden.
şimdye kadr 2 kere yaptım tekinde sadece suyla yaptım en son yaptğmn içine limon ve kantaron yağı koydum bilmiyorum iyi mi yaptım kötğ mü ama cildim yumuşack oldu arkadşm bile farketti senin yzün parlıyor bugün dedi
pekı gozeneklerını actımı sıyah noktalrına nasıl geldı bu aradsa su kantaron yagını ben de alıcam ya sanırım cunku son zamnalar kaslarım gur olsun dıye yag suruyodum ama yag oldugu ıcın alnım da yaglı sıvılce yaptı sınır oldum oynadım bu kantaron sıvılce yapmasın ben de bı de
pekı gozeneklerını actımı sıyah noktalrına nasıl geldı bu aradsa su kantaron yagını ben de alıcam ya sanırım cunku son zamnalar kaslarım gur olsun dıye yag suruyodum ama yag oldugu ıcın alnım da yaglı sıvılce yaptı sınır oldum oynadım bu kantaron sıvılce yapmasın ben de bı de
aman ya denıcem bakalım alıyım yaramazsa da napıyım artık 3 4 tl bısey zaten ıns yapmaz sıvılcelendım vala ya kaslarım uzasın derken bı de cogu kısıde ıse yaramaz burdakı paylasımlara bı goz attım da bakalım