• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kil maskesi ile muhteşem eller.

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
683
Diğer
kıslar kil maskesini hepimiz biliyoruz bende geçenlerde yüzüme kil +gül suyu karışımı ile maske yaptım neyse yüzüme sürdüm herzamanki gibi azcık artı bende elimin heryerine ovalaya ovalaya bi güzel sürdüm daha beş dakka olmadan yıkadım ve sonuç olarak hiç beklemediğim bir berraklık beyazlık ,yumuşacık eller hatta 3 gün oldu krem falan sürmüyorum yumuşaklığı ve bebek cildi gibi ipeksi parlak bir ellerim oldu.. normalde eliim beyaz ve yumuşaktır pek sornunum yoktur ama .. gerçekten çok harika oldu ellerim daha beyaz oldu .ben çok emnun kaldım artık her hafta bunu yapıcam hatta ayaklarımada denemeyi düşünüyorum ..

saol bilgi için fakat hangi ürününün kil maskeisini kullandın arkadşım burdan yazabilyormuyuz.

canım ben aktarda satılan kilden kullanıyorum .beyaz kil diye almıştım ama yeşile yakın rengi var ..

Bu bilgi için teşekkür ederim.Mağra araştırmaları yapan bi iş arkadaşım getirmişti hemen deneyeceğim.

Kil bencede mucize arkadaşlar. Bende haftada bir piling olarak kullanıyorum.Ellerede çok faydalı.Ellerim yüzüm pırıl pırıl oluyor.

evet canım çok parlak ve yumuşak bir cilt oluyor zaten uzmanlarda hep kili tavsiye ediyor..

Back