Kıl Kurdundan kurtulamıyorum imdat!

surmener

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
76
0
Arkadaşlar bende cok uzun zamandır kılkurdu var. sizden ricam allahınızı seviyorsanız tek kullanımda çözüm olacak (bitkiselde olabilir) bir ilaç varsa yazmanız. delirmek üzereyim ne illetmiş kurtulamıyorummmmmmmm

Canım gitmedın mı doktora? bende küçükken olurdu doktora gıderdım hemen.Iyy ben cok tıksınıyorum onlardan onuda bırak korkuyorum düşündükce iğrenıyorum kendımden. kafamçokkarıştı

Nasıl anlıyorsun kurt olduğunu?

Doktora gitsene arkadaiım? İlaçları vardır mutlaka..

Sebzeleri de iyi yıka..

yaşamadım nasıl birşey bilmiyorum ama internette tedavi şekli hakkında bilgi buldum belkide işine yarar.
Tedavisi için bütün aile bireyleri ele alınmalıdır. Yemeklerden önce ve tuvaletten çıkınca elleri sabunla iyice yıkamalıdır. Çocukların makatlarını kaşıyıp, ellerini ağızlarına götürmeleri engellenmeli, tırnakları iyice kesilmelidir. ılaç olarak ... şeklinde tek doz olarak verilir. On beş gün sonra tekrar edilir.............müessir olan diğer ilaçlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım gitmedın mı doktora? bende küçükken olurdu doktora gıderdım hemen.Iyy ben cok tıksınıyorum onlardan onuda bırak korkuyorum düşündükce iğrenıyorum kendımden. kafamçokkarıştı

hayır gitmedim.int. den öğrendiğime göre büyük tuvaletinden tahlil yapıyorlarmıs. ben bundan çok iğreniyorum. ama gerek yok zaten varlıklarından eminim. hissedebiliyorum yani. senınde dediğin gibi kendimden igrenmekteyim ve delirmek üzereyim. yokmu bildiğin ilaç

hayır gitmedim.int. den öğrendiğime göre büyük tuvaletinden tahlil yapıyorlarmıs. ben bundan çok iğreniyorum. ama gerek yok zaten varlıklarından eminim. hissedebiliyorum yani. senınde dediğin gibi kendimden igrenmekteyim ve delirmek üzereyim. yokmu bildiğin ilaç

ya bundan iğreniyosun ama içinde kurtla yaşıyorsun. şahsen en korktuğum şeydir börtü böcek derhal git doktora nasıl dayanıyorsun buna?
eczaneye git hiç olmazsa bağırsak paraziti için etkili bi ilaç istiyorum de ..

peki kıl kurdu olduğunu nasıl anladınız.
tenyada olabilir. onların ilaçlarıda sanırım farklıdır...

ne kotu bısey bılırım ben cok eskıden olmustu bende dr gıtmedım ama eczaneye gıtmiştik annemle bı ilaç wermişti tek kullanımlık bı doz suyla karıstırılıp içmiştim ertesı gune hıc bişşey kalmamıstı bence bı eczaneye gıt sor keske hatırlayabılsem adını ya :uhm:

arkadaşlar cevaplarınız için cok teşekkür ederim. internetten fazlaca arastırma yaptım ve cok fazla ilaç ismi buldum. bnu konuda deneyimi olan arkadas varsa en etkilisi hangisi onu bulmaya çalısıyorum. yani eczacıya gidicem iş çıkışı ve bir ilaç adı vermek istiyorum. eczacının elindeki herhangi birsey olmasın en etkılısı ve tek kullanımda halleden bişe olsun istiyorum arkadaşlar.
nasıl onlarla yasıyorsun diyen arkadaşım. sormuyorlar senle yasayabılırmıyım diye. pat geliyorlar küt kalıyorlar. :1no2: ayrıca ilaç kullanmadım değil kullandım ama devam edemdim. çünki ağızda çiğnenmesi gerekiyordu ve 1 hafta bu tad agzımdan gitmedi. dayanamadım. bu yüzden en iyisini ve tek kullanımlık olanı arıyorum.
nasıl anlıyorsun diyen arkadaşım: bunlar belli aralıklarla yumurtlamak ıcın cıkıyorlar afedersin anüstendısarı. ve hissediyorsun dogal olarak. kısaca iğrenç bişe dibini karıştırmasak iyi olacak delikafadulden :1no2:

yokmu arkadaslar cocugunda kendınde kullanıpta 1 kerede işi bitiren vede adını hatırlayabılen..kafamçokkarıştı

ayy canim yha kiyamam

benim Türkiyeden gelen bir arkadasimdada vardi bu sorun

eczaneden ona aliverdim ama simdi adini hatirlayamiyorum yha ona sormaliyim

icinde sadece 5 hap var 3 ünü ilk gun diger ikisinide ikinci gün atiyorsun

arkadasim iki gunde kurtuldu hepsinden geceleri uyuyamiyormus kasiniyormus vs vs detay bunlar

cokta utaniyordu

sordugumda hic bisey kalmadi demisti ama arada yesillik yediginde tekrar cok olmasada hissediyorum ve hemen yag iciyorum yada sirke iciyorum demisti

gecmis olsun hapin kabini atmamistir insallah ögrenir yazarim sana

Valla ben olsam doktora gidrim, doktor en net tedaviyi uygular..

Bilmiyorum da, burda duyduğunuz ilaçı kullanmak ne derece doğru, bilemem..Siz bilirsiniz.

canım ben nasıl yaşıyorsun derken doktora gitmen için bundan ivedi kurtul dye dedim. elbette bu herkesin başına gelebilir belki bizdede vardır haberimiz yoktur ..
ben çok korkarım böyle şeylerden hassasiyetim var küçük örümcek böcek meyve sebzelerdeki kurttan bile korkarım ben. barbunya bezelye ayıklamaktan korkarım bende fobi şeklinde bu..
canım eczaneye açıkça tek seferde en etkili çözümü istiyorum dediğinde sana gereken ilacı verirler. hatta senede bir iki kez alırsın ilaçtan tam anlamıyla garanti olur.
ama sanırım o ilaçlar bağırsaktaki yararlı bakterileride öldürür sık kullanılmasıda iyi değildir kanımca..
çook geçmiş olsun diyorum öpüyorum canım..

teşekkürederim ark. lar 6 ya kadar bi ilaç adı bulamazsam eczacının insafına kalıcam artık. peki bitkisel bişeyler bilen varmı ? ilaçları kullandıktan sonra tekrarlamasını engellemek ve bagırsaktakı yararlı bakterılerın olmesini de önlemek içinde bunu kullanırım olmazsa.
bu hakıkaten iğrenç bi illet.

bak bişi buldum :
ispirtoyu pamuğa döküp makata koyuyormuşsun dökülüyorlarmış ama ne kadar sağlıklı bilemicem ..
sen gerçekten eczaneye git.
bak eczacılar en iyisini bilir.güven eczaneye..

bak bişi buldum :
ispirtoyu pamuğa döküp makata koyuyormuşsun dökülüyorlarmış ama ne kadar sağlıklı bilemicem ..
sen gerçekten eczaneye git.
bak eczacılar en iyisini bilir.güven eczaneye..

tmm ilactan sonuc alamazsam bunu yapıcam. hatta ikisini de yaparım belkı cok saol a.s.

ilaç adı vermek yasaktır...silinmiştir...size iyi gelen ilaç, bir başkasına zarar verebilir.

ıçerik nedeniyle konunuz ” genel sağlık “Bölümüne taşınmıştır

X