Kıl Kurdundan kurtulamıyorum imdat!

geçmiş olsun...
bir kere,yediklerinize çok dikkat edeceksiniz...
yeşil sebzeleri,meyveleri çok iyi yıkayın...
dışarıdan yemek yeme olayını kesin...
temizliğinize dikkat edin ve bol bol

kabak çekirdeği yeyin
...
sevgiler...

benim kızımdada olmuştu çiğ çiğ sucuk yediği için çiğnenen haptan vermişti doktor tüm aile olarak içmiştik sadece hasta olan değil tüm aile tedaviye alınıyor ama işe yaradı

canım seneler önceydi bendede varmış arada bir bir iki düşüyor benden deliriyorum ama sora bi akşam yaz günü tv izliyorum izlerken kabak çekirdeğine daldım bayağa bi yedim sabah bi vc ye giderimki nerdeyse 1 metre meğersem yaşlılar sölemişti kabak çekirdeği düşürür demişlerdi sende bolca ye istersen ama senin kurtlar nasıl bilmiyorum benim böle beyaz yarım parmak uzunlunda ama düşünce böle bütün halde geliyor bende böyle bişey yaşamıştım umarım çabuk kurtulursun canım

ya canım şimdi hatırladım eczaneye sor tarif et böyle küçük şişede aynen kan gibi kırmızı sıvı halde bir ilaç var banada eczane vermişti çok etkilydi akşam iç sabah hemen düşüyor ama düşüncede insan pek sevinemiyo yani öyle görünce daha çok korkuyordum allaha şükür senelerce bidaha karşılaşmadım o illetle sanada şifalar diliyorum

bende çocukluğumdan bu yana hep çekmişimdir kıl kurdunu ama bir senedir kurtuldum nasıl dersen 15-20 tane kabak çeğirdeğini bir tavada hafif kavurdum daha sonra kabuklarıyla birlikte suyla yuttum...canım kesin çözüm oluyor mutlaka dene derim ben çok ilaç kullandım ama iyi gelmemişti ama bunu yaptım şimdi bitti....

Kabak çekirdeği: Mükemmel bir kurt ilacıdır. Çocuklara 10-15, büyüklere 20-30 kabak çekirdeği verilir. Çekirdek kabuğu ile beraber çok iyi çiğnenmelidir. Tenya solucanları için de kabak çekirdeği en iyisidir. Sıkı bir perhiz ile 80-100 kabak çekirdeği kabuğu ile birlikte, dört öğünde iyice çiğnenerek yenir. Bir saat sonra yarım kaşık Hintyağı içilir."

öncelikle geçmiş olsun geçen ahmet maranki yoğurdun içine sarımsak koyup yiyin kurtulursunuz demişti bi dene istersen

bende de vardi ama ascarid (bilmiyorum kil kurduyla ayni parazitmi).
doktor bana 1 gunluk diyet gibi bisey yazdi.ve o da kabak cekirdegi onerdi,bi de 3l suya 2-3 dis temizlenmis sarimsak atiyorsun 24 saat kaliyor.sonra sabah ve aksam makattan bagirsaga onun yarisini doldururyorsun.o aletin adini da bilmiyorum.neyse iste onla:))tutabildigin kadar icinde tut biraz yuru,hopla zipla:) sonra tuvalete git bosalt.bide ilac verdi 3nu sabah,3nu aksam iceceksin.o gun yalniz peynir,ekmek yiyeceksin,yagli seyler yemek ve s. yasak. bi de 3-4 cay bardagi cay ice bilirsin,yalnizca az seker kullanmak sartiyla...bu prosedur 1 ay icinde 15 gunde 1 tekrarlanicak...ve ben bolece kurtuldum...

X