aynısı bende de oluyordu yıllarca lazeden sonra artık eskisi kadar olmuyolar tabii
ama hala sivilcelerim kıl kökleri yüzünden çıkarlar hep :< ben aknilox %2 yi kullanıyorum ağda yapılan yere full yayıyorum (normalde sivilce kremi) gece öyle uyuyorum. ya da kıl köklerinden dolayı sivilce çikiyorsa, özellikle kaş bölgesinde, acnecinamide pha gel kullanıyorm zaten üzerinde kıl dönmesi kızarıklık için felan yazıyor. 2 3 günde geçiyorlar, en az 1 haftada bazen 2.5 haftada geçiyorlar kullanmassam. acnecinamide pha gel migroslarda satılıyor fiyatı 36 gibi bişey biraz pahalı ama işe yarıyor ve uzun süre gidiyor.
çok sivilce çıkardığım ya da allerji olduğum dönemlerde de sabununu kullanıyorum acnecinamide in sonra da imex diye başka bir sivilce kremi var onu sürüp yatıyorum. ama benim cildim aşırı yağlı, ona göre sadece nemlendiricinizin üstüne bölgesel sürüp de yatabilirsiniz.
bu kadar farklı sivilce kremi olmasının nedeni de sürekli aynı kremi kullanınca ona drenç geliştiriyor sivilceler, değiştirerek kullanmak en iyisi.