Hamilelik yüzünden ertelemiştim doğumda patladı galiba diye düşünüyordum ama duruyormuşÇok basit bir operasyon neden bu kadar ertelediniz? Bence hemen olun rahatlayın.
Narkoz bile vermiyorlar artık. Epiduralle falan hallediyorlar. Ertelemeyin daha fazla. Geçmiş olsun.Hamilelik yüzünden ertelemiştim doğumda patladı galiba diye düşünüyordum ama duruyormuş
Kara merhemle soğanı aynı andamı ısıtıyordunBi ara bende de oldu am kıl dönmesimiydi tamemin değilim
Ben kara merhem ve soğanı iki ye bölüp tavada iyice ısıtop şiş bölgeye koyuyordum sıcak ken çok şükür geçti
inşallah biran önce geçer gmiş olsun
Kara merhemle soğanı aynı andamı ısıtıyordun
Merhaba hanımlar
iki senedir 3 aya bir kıl dönmesi sorunu yasıyorum üstelik tam kuyruk sokumuna ne oturtuyor nede yatırıyor doktor ameliyat ol demişti ama o zaman yeni hamileydim hamileliğim boyunca olmadı doğum yaptıktan sonrada 8 ay olmadı
Bugün kaşındığını farkettim sivilce gibi irin toplamış yine ve yarına kadar büyüyüp ağrı vereceğinden eminim
aranızda bunun ameliyatını olan yada başka çözüm bilen varmı her seferinde patlattırmaktan şırındayla aldırmaktan bıktımm ..
Kara merhemle soğanı aynı andamı ısıtıyordun
Başka çözüm yok. Ben oldum. Hatta 3 kere de kasık vs de minik minik operasyon oldum. Nasıl Kösele deriyse benimki artık çıkamıyor tüğler. Ameliyat ol biran önce. Bende 3 yıl vardı. En son o irin patladı içinden çıkan iltihap insanı korkutacak derecede. Baya 1 top tuvalet kağıdı bitti . Ve iltihap arttıkça yani ameliyat süresi uzadıkça ameliyat dikiş uzunluğu ve içindeki doku kaybı yüzünden iyileşme süreci uzuyor. Hemen git ol ameliyatını. Ben 7 yıl önce oldum. Önce o bölgeyi temizle diler sonra biraz daha ilerleyip sağlam doku alıp o boşluğa monte edip Zoro işareti şeklinde bir dikiş miras bıraktı lar. Ve gitnezsen. Bu kıl omuriliğine doğru sarar yada içorganlara ozaman dahada kötü. Ben yine yarın kasığımdaki bir şişlik için gidiyorum doktora bıktım ya bıktımMerhaba hanımlar
iki senedir 3 aya bir kıl dönmesi sorunu yasıyorum üstelik tam kuyruk sokumuna ne oturtuyor nede yatırıyor doktor ameliyat ol demişti ama o zaman yeni hamileydim hamileliğim boyunca olmadı doğum yaptıktan sonrada 8 ay olmadı
Bugün kaşındığını farkettim sivilce gibi irin toplamış yine ve yarına kadar büyüyüp ağrı vereceğinden eminim
aranızda bunun ameliyatını olan yada başka çözüm bilen varmı her seferinde patlattırmaktan şırındayla aldırmaktan bıktımm ..
Merhaba hanımlar
Başka çözüm yok. Ben oldum. Hatta 3 kere de kasık vs de minik minik operasyon oldum. Nasıl Kösele deriyse benimki artık çıkamıyor tüğler. Ameliyat ol biran önce. Bende 3 yıl vardı. En son o irin patladı içinden çıkan iltihap insanı korkutacak derecede. Baya 1 top tuvalet kağıdı bitti . Ve iltihap arttıkça yani ameliyat süresi uzadıkça ameliyat dikiş uzunluğu ve içindeki doku kaybı yüzünden iyileşme süreci uzuyor. Hemen git ol ameliyatını. Ben 7 yıl önce oldum. Önce o bölgeyi temizle diler sonra biraz daha ilerleyip sağlam doku alıp o boşluğa monte edip Zoro işareti şeklinde bir dikiş miras bıraktı lar. Ve gitnezsen. Bu kıl omuriliğine doğru sarar yada içorganlara ozaman dahada kötü. Ben yine yarın kasığımdaki bir şişlik için gidiyorum doktora bıktım ya bıktım
MuhtemelenAyy benim kardesimin de kuyruk sokumunda 3 tane küçük delik var ve 6 7 ayda bir ağrıdan oturamiyo 3 4 gün sürüyor ağrı. Inat etti 4 yıldır erteledi agrım yok diyo acaba onun da uzuyo mudur((
Saol canım geçmiş olsunBaşka çözüm yok. Ben oldum. Hatta 3 kere de kasık vs de minik minik operasyon oldum. Nasıl Kösele deriyse benimki artık çıkamıyor tüğler. Ameliyat ol biran önce. Bende 3 yıl vardı. En son o irin patladı içinden çıkan iltihap insanı korkutacak derecede. Baya 1 top tuvalet kağıdı bitti . Ve iltihap arttıkça yani ameliyat süresi uzadıkça ameliyat dikiş uzunluğu ve içindeki doku kaybı yüzünden iyileşme süreci uzuyor. Hemen git ol ameliyatını. Ben 7 yıl önce oldum. Önce o bölgeyi temizle diler sonra biraz daha ilerleyip sağlam doku alıp o boşluğa monte edip Zoro işareti şeklinde bir dikiş miras bıraktı lar. Ve gitnezsen. Bu kıl omuriliğine doğru sarar yada içorganlara ozaman dahada kötü. Ben yine yarın kasığımdaki bir şişlik için gidiyorum doktora bıktım ya bıktım
Çok geçmiş olsun doku ekleyecek kadar büyük mu kıl toplanan yer.kıl o kadar uzar mi.Başka çözüm yok. Ben oldum. Hatta 3 kere de kasık vs de minik minik operasyon oldum. Nasıl Kösele deriyse benimki artık çıkamıyor tüğler. Ameliyat ol biran önce. Bende 3 yıl vardı. En son o irin patladı içinden çıkan iltihap insanı korkutacak derecede. Baya 1 top tuvalet kağıdı bitti . Ve iltihap arttıkça yani ameliyat süresi uzadıkça ameliyat dikiş uzunluğu ve içindeki doku kaybı yüzünden iyileşme süreci uzuyor. Hemen git ol ameliyatını. Ben 7 yıl önce oldum. Önce o bölgeyi temizle diler sonra biraz daha ilerleyip sağlam doku alıp o boşluğa monte edip Zoro işareti şeklinde bir dikiş miras bıraktı lar. Ve gitnezsen. Bu kıl omuriliğine doğru sarar yada içorganlara ozaman dahada kötü. Ben yine yarın kasığımdaki bir şişlik için gidiyorum doktora bıktım ya bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?