• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl dönmesiyle başım dertte :(

Çok geçmiş olsun doku ekleyecek kadar büyük mu kıl toplanan yer.kıl o kadar uzar mi.
İçeride çok kontrolsüz uzuyor ayrıca iltihap içeriden bir boşluk oluşturuyor. Ce içeride hiç kıl kalmaması için kılın etrafı olacak şekilde eti alıyor lar. Çünkü en ufak kalan olursa tekrarlar. Doku neden eklediklerini anlattı doktorum. Eskiden sadece kesip alınır hatta açık bile bırakılırmıs. Yeni doku sayesinde daha çabuk iyileşir aynı zamanda popo da olan o çatal dediğimiz kısıma da yeni doku ile dolgu yapıyor lar mış ki o oyuntu çoksa tekrar orda tüğ vs birikmesin diye. Cok tesekkurler. Tüğ içeride biyerde kendi kendine toplanmiyor malesef etin içinden gire çıka uzuyor. Labirent gibi düşün

ben 17 yaşımdayken bu ameliyatı olmuştum, o zaman tüm narkozla oldum ve o bölgeye dikiş atamayacaklarını söylemişlerdi. ameliyat yerinin açıktan kapanması için uzun bir süre yüzüstü yatmıştım ve bu yüzden dr.um okulun bitmesini ve kış ayı olmasını istemişti. ameliyat öncesi yaklaşık 1 sene kadar pansumana gittim. çıkan kıl tekrar batmasın diye alıp iltihabı temizliyorlardı ki ameliyattan beterdi. benim ki popomun üzerine sert bir şekilde düşmeyle tetiklenmişti. ameliyat tek çözüm, oradaki kıl kesesi temizlenmediği süre kurtulamazsınız. kıl çıkıyor ve geri batıyor iltihap oluyor.

Kara merhem sadece iltihabı atar. Bana dengesiz bir doktor denk geldi sürekli iltihabı yok edip durdu. 3 yıl önce bu ameliyatı yapmış olsaydı o z harfi daha minik olabilir di. İltihap geçer ama kıl uzmaya devam eder. Korkulacak bir operasyon değil. Belden uyusturarak yapıldı. 7 gün sonra pantolon giyip iş görüşmesine gittim

ben 17 yaşımdayken bu ameliyatı olmuştum, o zaman tüm narkozla oldum ve o bölgeye dikiş atamayacaklarını söylemişlerdi. ameliyat yerinin açıktan kapanması için uzun bir süre yüzüstü yatmıştım ve bu yüzden dr.um okulun bitmesini ve kış ayı olmasını istemişti. ameliyat öncesi yaklaşık 1 sene kadar pansumana gittim. çıkan kıl tekrar batmasın diye alıp iltihabı temizliyorlardı ki ameliyattan beterdi. benim ki popomun üzerine sert bir şekilde düşmeyle tetiklenmişti. ameliyat tek çözüm, oradaki kıl kesesi temizlenmediği süre kurtulamazsınız. kıl çıkıyor ve geri batıyor iltihap oluyor.
Bende eski yapılan operasyon lari duyunca baya korkmustum özellikle dediğiniz gibi pansuman kısmını.

Ayy benim kardesimin de kuyruk sokumunda 3 tane küçük delik var ve 6 7 ayda bir ağrıdan oturamiyo 3 4 gün sürüyor ağrı. Inat etti 4 yıldır erteledi agrım yok diyo acaba onun da uzuyo mudur:KK43:((
Tabiki uzuyor. Sakın ihmal etmesin. Bende delik falan yoktu. İlk gittiğim doktor oraya bastırdı ve mos mor oldu. Yeri öyle anlaşıldı. Ve inanilmaz ateş yapıyor ilerledikçe. Cok tehlikeli. Benim bir tanıdığım ın kocası gitmemiş ve omurilige sarmış kıl ameliyata beyin cerrahı da girmesi gerekiyor muş

Bende eski yapılan operasyon lari duyunca baya korkmustum özellikle dediğiniz gibi pansuman kısmını.

uyuşturmazlardı da. annem çığlıklarma dayanamaz odadan çıkardı. o zaman dikiş atmamışlardı, dr. dikmeyi denedi ama ertesi gün almak zorunda kaldı, iltihap oluşmuştu ve diren takmışlardı. off ne canım acırdı.
şimdi operasyonlar daha kolay. ameliyat da tek çözüm. o yüzden bekletmemek gerek.

kılın uzaması zararlı mı diyenler olmuş da, olmaz mı. ameliyat öncesi işkence pansumanlarımı sadece kıl içeri uzamasın diye yaparlardı. iltihabın zararını zaten herkes biliyor.

benim oğlumda oldu 17 yaşındayken şu anda 23 yaşında....zaman zaman iltihap toplandığını söylüyor....kesin çözüm olmadı bence....genellikle erkeklerde olduğunu bilirdim...sırt kılları çok olduğu için kuyruk sokumuna düşüp deriyi delip içeri girermiş....şaşırdım demek kadınlarda da sıklıkla olabiliyormuş...geçmiş olsun....

uyuşturmazlardı da. annem çığlıklarma dayanamaz odadan çıkardı. o zaman dikiş atmamışlardı, dr. dikmeyi denedi ama ertesi gün almak zorunda kaldı, iltihap oluşmuştu ve diren takmışlardı. off ne canım acırdı.
şimdi operasyonlar daha kolay. ameliyat da tek çözüm. o yüzden bekletmemek gerek.
Tabi doktorun da etkisi vardır. Ama ameliyat öncesi çektiğim sıkıntı nın 1000 de 1 ini cekmedim. Sadece dikiş var diye korkum vardı ama bir kere bile canım acmadı

Merhaba hanımlar

iki senedir 3 aya bir kıl dönmesi sorunu yasıyorum üstelik tam kuyruk sokumuna ne oturtuyor nede yatırıyor doktor ameliyat ol demişti ama o zaman yeni hamileydim hamileliğim boyunca olmadı doğum yaptıktan sonrada 8 ay olmadı

Bugün kaşındığını farkettim sivilce gibi irin toplamış yine ve yarına kadar büyüyüp ağrı vereceğinden eminim

aranızda bunun ameliyatını olan yada başka çözüm bilen varmı her seferinde patlattırmaktan şırındayla aldırmaktan bıktımm ..
Benim amcam olmuştu hiç kolay bir ameliyat değil korkutmak değil amacım ama o kısmı oyuyolar yani bildiğim kadarıyla

Kara merhem sadece iltihabı atar. Bana dengesiz bir doktor denk geldi sürekli iltihabı yok edip durdu. 3 yıl önce bu ameliyatı yapmış olsaydı o z harfi daha minik olabilir di. İltihap geçer ama kıl uzmaya devam eder. Korkulacak bir operasyon değil. Belden uyusturarak yapıldı. 7 gün sonra pantolon giyip iş görüşmesine gittim

Değişik ameliyatlar varmis galiba bu konuda ne yaptilar tam olarak

Gecmis olsun canim ben ayakta ameliyat oldum yani bayiltilmadim günlerce yatmadim oldum ameliyat yürüyerek çıktım

Taze taze size dumanı üstünde kıl dönemli hasta. Ay artık işi espiriye vuruyorum yoksa kafayı yiycem. antibiyotik ve antibiyotik melhem verdi doktor apse insin diye. Zaten artık onu öğrendik gide gele. Cuma günü operasyon. Daha önce de başıma geldigi için iyi bir cildiyeci bul ve göster cilt yapınla ilgili olabilir dedi. Ve kesinlikle çözümü lazer epilasyon. Tabi bu operasyondan sonra yaranın geçmesini beklemem gerek :(

E EmotionM şimdi operasyonu oldum geldim. Istanbuldaysan doktor önerisi istersen. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi genel cerrahi doktoru Neziha Berrin soyadı da iki tane unuttum ama. Ya inanılmaz iyi bir doktor. Araştırma Hastanesi ama bu doktor hastalarının operasyon larına kendisi giriyor. Daha önce gittiğim doktor da operasyon açısından iyiydi ama bir açıklama vs yapmazdi. Bu doktor hem güler yüzlü hem okadar korkumu nazımı çekip beni rahatlattı. Çıkan tüğ leri gördüm bu arada. Normalde batık olunca kendimiz çıkarırız. Döne döne çıkar ya buböyle değil keçi kılı gibi sepsert dimdik di. Ve kalın. Yani normalde benim tugler kalın değil okadar. Geciktirme sende. Bu arada tek care kurtuluş için lazer epilasyon

E EmotionM şimdi operasyonu oldum geldim. Istanbuldaysan doktor önerisi istersen. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi genel cerrahi doktoru Neziha Berrin soyadı da iki tane unuttum ama. Ya inanılmaz iyi bir doktor. Araştırma Hastanesi ama bu doktor hastalarının operasyon larına kendisi giriyor. Daha önce gittiğim doktor da operasyon açısından iyiydi ama bir açıklama vs yapmazdi. Bu doktor hem güler yüzlü hem okadar korkumu nazımı çekip beni rahatlattı. Çıkan tüğ leri gördüm bu arada. Normalde batık olunca kendimiz çıkarırız. Döne döne çıkar ya buböyle değil keçi kılı gibi sepsert dimdik di. Ve kalın. Yani normalde benim tugler kalın değil okadar. Geciktirme sende. Bu arada tek care kurtuluş için lazer epilasyon
Önerilerin için çok çok sağol geçmiş olsun malesef istanbulda değilim

Back