Kıl dönmesi

Ben bir dönem biraz uzatıp plastik eldivenle çekiyordum. Bayağı ince ve geç çıkıyordu batık da olmuyordu

Ağdaya ara ver jilete geç
İğneleme deşme
Kara merhem iyi geliyor
Havalar çok sıcak olduğu içinde olur ama ağdayı bırak
Zaten anlamam bi benim mi canım kıymetli oraya ağda yapamıyorum :)

Bende eskiden çok olurdu. Şimdi hiç olmuyor neden bilmem. Eskiden de şimdi de sir ağdaya gidiyorum. Ağdadan olsa bala olurdu.

O kıl dönmesi değil batmasıdır. Yani batık çıkmasıdır. Kıl dönmesi çok acı veren bazen de ameliyat gerektiren bir durum olabiliyor. Batık çıkması bazen ağdanın yanlış uygulamalarından oluyor sanırım. Mesela epilatör çok yapar.

Ben üniversitedeyken kullanıyordum, inanılmaz batık çıkarıyordu. Şimdi bant kullanıyorum genelde, çok fazla batma olmuyor.

dün biyerde okudumda. nasıl olur bilmiyorum.
lazere başladıgım için batıklarım gecti benim.
yoksa bendede cok fena vardı. agda maalesef batık yapıo. sıcak vuruldugu için tene.
1yemek kaşıgı soda
1yemek kaşıgı limon suyu
eşit miktarlarda malzeme artabilir.
banyoya girmeden önce bu karışımı bacaklarınıza veya kılbatıgı olan bölgeye yedirerek sürün.
ardından banyoya girip kabak lifi ile batıklarınızı keseletin.
bu uygulama 2 hafta boyunca her duştan önce yapılmalı...

bilgi bu. kolay bi uygulamada

yönlerini farklı farklı alıyor olabilir misn ??
bence kuaföre düzenli aldır
bende de oluyor fakat bir kaç tane ve apse yapmıyor

geçmiş olsun. çok da gurcalamayin ama, iltihap da kapabilir. Bir cilt bakimi hocamin tavsiyesidir. 3 - 4 ay epilatör makinasi yada ağda kullaniyorsaniz mutlaka ardindan 1 ay içerisinde jilet atın demişti.çünkü batık kıl ve ya kıl dönmesi yapar surekli epilatör/ağda kullanmak

offf ya,kendimi bildim bileli var bu sorun bende.Malesef geçmediği gibi sürekli var.Bir kaç yerde şiş şiş oluyor,çok acıyor.İğneyle çıkarmaya çalışıyorum ama çoğu zaman çıkmıyor da.Kesin çözümü olsa keşke

Ayni dert benim de basimdaydi.
Tam popomda cikmisti bi gun. Agda yapiyordum o ara. Oturdum agladim, hem bu kadar aci cekip agda yapiyorum, hem de yine korolasica killar donuyor diye
Ertesi gun lazer icin paket satin aldim. Bir bucuk senedir gidiyorum. İnanilmaz rahat.
Taksitle gidebilirsin, hem zorlamaz seni. Hem de kurtulmus olursun. Ben popomun ustune oturamiyordum, surekli kasiniyordu bi de.

Aksam isyan bayragini cektim karttaki taksitler bitsin ilk isim baslamak olacak biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…