Hah harika ben arastirayim koyde taze isirganlar cikmistir annem gelirken getirsinSaraçoğlu'nun bir yöntemini dinlemiştim tv de ama uygulamadım, ısırgan otu lapası, bir araştır istersen.
Yanlış yazmışım düzelttim.Bende eskiden çok olurdu. Şimdi hiç olmuyor neden bilmem. Eskiden de şimdi de sir ağdaya gidiyorum. Ağdadan olsa hala olurdu.
Kizlar iyi geceler
Yardiminiza ihtiyacim var benim genital bolgemde son 1 aydir cok fazla kıl donmesi olmaya basladi ilkten onemsemedim ama canim acimaya basladi once sivilce gibi oluyor apse yapiyor apseyi aliyorum yara oluyor ama kıl cikmiyor ustu kabuk bagliyor yara kapanmiyor mecburen igne ile almak zorunda kaliyorum delik desik oldum resmen varmi bu konuda yararli bir fikri olan
Bu arada sir agda kullaniyorum ve kendim uyguluyorum jilet kullanmiyorum
eczanede satılıyor ihtiyol'' ismiyleUst bolgede cok yogun nerden bulurum
O merhemi galiba cibana yapardi rahmetli anneannem
Aksam isyan bayragini cektim karttaki taksitler bitsin ilk isim baslamak olacak biktimAyni dert benim de basimdaydi.
Tam popomda cikmisti bi gun. Agda yapiyordum o ara. Oturdum agladim, hem bu kadar aci cekip agda yapiyorum, hem de yine korolasica killar donuyor diye
Ertesi gun lazer icin paket satin aldim. Bir bucuk senedir gidiyorum. İnanilmaz rahat.
Taksitle gidebilirsin, hem zorlamaz seni. Hem de kurtulmus olursun. Ben popomun ustune oturamiyordum, surekli kasiniyordu bi de.
Aksam alayim sureyim hemen tesekkur ederimeczanede satılıyor ihtiyol'' ismiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?