İyi fikir de maymundan 5 dk once dogmus gibi olmasa tuylerim cekinmem ama deniycem bir jilet bir agdaValla benimkilerde ise yaRior. Kendi inanisim olarak söylüyorum. Jilet üstteki olu deriyide aldığından yavas yavas gun yüzüne çıkıyorlar. Bir iki defa jilet dene. Ne kaybedersinki;-)
İyi fikir de maymundan 5 dk once dogmus gibi olmasa tuylerim cekinmem ama deniycem bir jilet bir agda
En son kendim yaptim sir agdayi baya gitti jiletle 2 gunde cikiyor hemde birsuru sivilce esliginde galiba ben normal jilet aldigim icin olduben genitale ağda yapamıyordum çok sıkıntı oluyordu. epilatör de uğraştırıcı ama bi yapıyordum 3 hafta gidiyordu. ama bu batıklar ve kıllar çıkarken yaptığı kaşıntı beni öldürüyordu
Ponza tasi iyi ama genitalde dusunemedim bak simdi kab revan icindeyime baglarim herhaldeBir jilet bir ağdadan ziyade birkaç ağda, bir jilet yapın bence. Ben de ağda yaptırıyorum ama sorun yaşamadım. Benim kışın sürekli pantolon ve çorap giymekten dizlerimde oluyordu ama ponza taşıyla çözdüm valla.
Kahrolsun bağzı kıllar.
Ponza tasi iyi ama genitalde dusunemedim bak simdi kab revan icindeyime baglarim herhalde
Benim vardi bozuldu ama sevmiyorum onu cir cir cok ses cikariyor birde yavas aliyor diyeGenital bölge icin kucuk,cimbiz sayisi az basliklari var. Daha kolay oluyor :)
Sor gercekten bak hepimiz muzdaribiz birisi bizi kurtarsin hayir yani gece hayatim bitmek uzere :)Ay yok oraya olmaz zaten
Yakınlarda gideceğim kuaföre, sorayım istersen senin için ne yapılabilir.
Sor gercekten bak hepimiz muzdaribiz birisi bizi kurtarsin hayir yani gece hayatim bitmek uzere :)
Kk seninle gurur duyuyorrrTamam tamam, ilk gittiğimde soracağım. "Buuu Melo içiiin" diyerek hem de
Ya nasıl kendin yapıyorsun, ben hayatta yapamam
Kk seninle gurur duyuyorrr
Valla ilkten zorlandim sekilden sekile girdim hatta parkeye yapistim ayiptir soylemesi kocam ayirdi beni parkeye yapisik gorunce ama basardim
Bende genelde kuafore gidiyorum ama cok kiriyorlar ve yaktilar kabuk bagladi o yuzden kendim almaya basladimHahahaha parkeye yapışmaya koptum. Ben bir kere denedim kendim yapmayı, sonra olmadı gittim yine kuaföre "yaa ben yapamadıım :/" diye.
Bende epilatorle alıyodum ondan önce jiletle aliyodum ama göremiyorum ki ustleri anca alabiliyrm altları kalıyor deli oluciim nadiren agdaya gidiyrm ve bir sürü kil dönmesi oldu epilatoru bıraktım ameliyat lık olmaktan korkuyrmyahu orda kil çıkması o kadar saçma ki is çıkıyor başımıza zaten çok killiyim neremi akşam şaşırdım ;D
Bence çıkması saçma ora kılsız olsa kaymak gibi ohh missAslında çıkmasından ziyade almak zorunda kalmak çok saçma : ( Hep toplumsal estetik kuralları işte : (
Aslında göz zevkimizi bozması, buna şartlandığımızdan. Kimsenin bacaklarını almadığı, doğal takıldığı bir çevrede büyüsek göz zevkimizi bozmazdı.Bence çıkması saçma ora kılsız olsa kaymak gibi ohh misssac kas kirpik haricindeki diğer kılları da çok saçma buluyrm ben aslında yani ne gerek var göz zevkimizi bozuyo
Kocama agda yapasim bar o dereceAslında göz zevkimizi bozması, buna şartlandığımızdan. Kimsenin bacaklarını almadığı, doğal takıldığı bir çevrede büyüsek göz zevkimizi bozmazdı.
Bunlar hep estetik yargılar işte, ama o kadar yerleşti ki artık aksini düşünemiyoruz bile.
Erkekler o kıllı bacaklarıyla gezerken ağda peşinde koşmak çok sinirimi bozuyor
Evet yaa bende hicbiyerimi almadan gezmek istiyomAslında göz zevkimizi bozması, buna şartlandığımızdan. Kimsenin bacaklarını almadığı, doğal takıldığı bir çevrede büyüsek göz zevkimizi bozmazdı.
Bunlar hep estetik yargılar işte, ama o kadar yerleşti ki artık aksini düşünemiyoruz bile.
Erkekler o kıllı bacaklarıyla gezerken ağda peşinde koşmak çok sinirimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?