Kıl dönmesi

Valla benimkilerde ise yaRior. Kendi inanisim olarak söylüyorum. Jilet üstteki olu deriyide aldığından yavas yavas gun yüzüne çıkıyorlar. Bir iki defa jilet dene. Ne kaybedersinki;-)
İyi fikir de maymundan 5 dk once dogmus gibi olmasa tuylerim cekinmem ama deniycem bir jilet bir agda

İyi fikir de maymundan 5 dk once dogmus gibi olmasa tuylerim cekinmem ama deniycem bir jilet bir agda

Bir jilet bir ağdadan ziyade birkaç ağda, bir jilet yapın bence. Ben de ağda yaptırıyorum ama sorun yaşamadım. Benim kışın sürekli pantolon ve çorap giymekten dizlerimde oluyordu ama ponza taşıyla çözdüm valla.

Kahrolsun bağzı kıllar.

En son kendim yaptim sir agdayi baya gitti jiletle 2 gunde cikiyor hemde birsuru sivilce esliginde galiba ben normal jilet aldigim icin oldu

Ponza tasi iyi ama genitalde dusunemedim bak simdi kab revan icindeyime baglarim herhalde

Ay yok oraya olmaz zaten

Yakınlarda gideceğim kuaföre, sorayım istersen senin için ne yapılabilir.
Sor gercekten bak hepimiz muzdaribiz birisi bizi kurtarsin hayir yani gece hayatim bitmek uzere :)

Ben de ameliyat olmak zorunda kalmıştım.
Doktorum bana ağda kullanma dedi tüy dökücü krem ya da jilet önerdi.
Onun dışında ben iğnenin ucunu yakıp çıkarıp kara merhem sürüyorum.
Malesef bi'kere çıktıysa hep tekrarlayan bi'şey.
Bacaklar için de kese yapın bol bol.

Sor gercekten bak hepimiz muzdaribiz birisi bizi kurtarsin hayir yani gece hayatim bitmek uzere :)

Tamam tamam, ilk gittiğimde soracağım. "Buuu Melo içiiin" diyerek hem de

Ya nasıl kendin yapıyorsun, ben hayatta yapamam

Tamam tamam, ilk gittiğimde soracağım. "Buuu Melo içiiin" diyerek hem de

Ya nasıl kendin yapıyorsun, ben hayatta yapamam
Kk seninle gurur duyuyorrr
Valla ilkten zorlandim sekilden sekile girdim hatta parkeye yapistim ayiptir soylemesi kocam ayirdi beni parkeye yapisik gorunce ama basardim

Kk seninle gurur duyuyorrr
Valla ilkten zorlandim sekilden sekile girdim hatta parkeye yapistim ayiptir soylemesi kocam ayirdi beni parkeye yapisik gorunce ama basardim

Hahahaha parkeye yapışmaya koptum. Ben bir kere denedim kendim yapmayı, sonra olmadı gittim yine kuaföre "yaa ben yapamadıım :/" diye.

Hahahaha parkeye yapışmaya koptum. Ben bir kere denedim kendim yapmayı, sonra olmadı gittim yine kuaföre "yaa ben yapamadıım :/" diye.
Bende genelde kuafore gidiyorum ama cok kiriyorlar ve yaktilar kabuk bagladi o yuzden kendim almaya basladim

Bende epilatorle alıyodum ondan önce jiletle aliyodum ama göremiyorum ki ustleri anca alabiliyrm altları kalıyor deli oluciim nadiren agdaya gidiyrm ve bir sürü kil dönmesi oldu epilatoru bıraktım ameliyat lık olmaktan korkuyrm yahu orda kil çıkması o kadar saçma ki is çıkıyor başımıza zaten çok killiyim neremi akşam şaşırdım ;D

Aslında çıkmasından ziyade almak zorunda kalmak çok saçma : ( Hep toplumsal estetik kuralları işte : (

Aslında çıkmasından ziyade almak zorunda kalmak çok saçma : ( Hep toplumsal estetik kuralları işte : (
Bence çıkması saçma ora kılsız olsa kaymak gibi ohh miss sac kas kirpik haricindeki diğer kılları da çok saçma buluyrm ben aslında yani ne gerek var göz zevkimizi bozuyo

Bence çıkması saçma ora kılsız olsa kaymak gibi ohh miss sac kas kirpik haricindeki diğer kılları da çok saçma buluyrm ben aslında yani ne gerek var göz zevkimizi bozuyo
Aslında göz zevkimizi bozması, buna şartlandığımızdan. Kimsenin bacaklarını almadığı, doğal takıldığı bir çevrede büyüsek göz zevkimizi bozmazdı.
Bunlar hep estetik yargılar işte, ama o kadar yerleşti ki artık aksini düşünemiyoruz bile.

Erkekler o kıllı bacaklarıyla gezerken ağda peşinde koşmak çok sinirimi bozuyor

Kocama agda yapasim bar o derece

Saraçoğlu'nun bir yöntemini dinlemiştim tv de ama uygulamadım, ısırgan otu lapası, bir araştır istersen.

Evet yaa bende hicbiyerimi almadan gezmek istiyom bi de şöyle bi durum var göğsünde kil olmayan erkekler kızlara çekici gelmiyo şahsen bana gelmiyor yani mesela bizim okulda kılsız tüysüz bi çocuk var sakalı bile zor çıkıyor bacım diyesim geliyor ama onun yaninda garip oluyrm hic kili tüyü yok ama bende var ver iz dı adalet

kokunden aldiktan sonra jilet vururum bazen. (birkac ayda bir kere falan )

zaten cok sorun yasamazdim, olan da azaldi, nadiren oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…