• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl Dönmesi

E Eskimeyeninatt merhaba canim tesekkur ederim donusun icin. Bende 3 hafta once dr yasir gozu ile ameliyatsiz operasyon gecirdim. Amelkyatsizda bile telas yaptim ama bosuna telas yapmisim. 1 hafta agri cektim sadece acik yara oldugu icin. Suan buyuk oranda acilan delik kapandi.

Siz kime oldunuz ve nasil gecti? Hem diger arkadaşlarada yardimci oluruz

E Eskimeyeninatt merhaba canim tesekkur ederim donusun icin. Bende 3 hafta once dr yasir gozu ile ameliyatsiz operasyon gecirdim. Amelkyatsizda bile telas yaptim ama bosuna telas yapmisim. 1 hafta agri cektim sadece acik yara oldugu icin. Suan buyuk oranda acilan delik kapandi.

Siz kime oldunuz ve nasil gecti? Hem diger arkadaşlarada yardimci oluruz
Çok geçmiş olsun canım. Ben mikrosinusektomi yöntemiyle oldum 2 sene önce, fakat zorlu bir iyileşme süreci geçirdim. Umarım tekrarlamaz ve sonsuza dek kurtuluruz bu sıkıntıdan

Birkaç sene önce bende de olmuştu. Ceviz büyüklüğünde bir şişlikti. Nasıl olduysa kendisi patladı apse içi kıl doluydu. Kokudan midem bulanmıştı. Ben doktora gitmediğime pişmanım açıkçası. Doğru düzgün tedavi olurdum.

Back