Kıl dönmesi mi???

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Arkadaşlar tam bacağımın kenarında vajinamla birleştiği kesimde 6-7 aydır kocaman ağrılı bir şişlik var.Ama ilginç tarafı uzun süre boyunca kendiliğinden sönmüş oluyor sonra ne zaman traş yapsam o şişlik yeniden çıkıyor.Sıkamıyorum da tam bacağımın sonunda ince yerinde.Kıl dönmesi arada kendiliğinden sönüp çıkar mı?Hep aynı bölgede çıkıyor şişlik.Kist olabilir mi?

canım aynı yerde benim de vardı...sönüp sönüp çıkıyordu.antibiyotikle yok oldu ama hala orda böyle sert bi yapı var. elime geliyo sanki kistleşmiş gibi..zıbın ve kilotlar yüzünden oluyormuş..fucidin krem sür.
kardeşimin de aynı yerinde vardı ameliyatla aldırdı ama onunki de aynı benimki gibi kistleşti..doktor olur bu sık sık kadınlarda demiş. korkmana gerek yok bence. ama çok can yakıcı bir şey katılıyorum. bazen cok acıtıyor.

Canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.Benimki de kist gibi sert.İğneyle delmeye çalıştığımda olmuyor çok acıyor.Tam bacağımın kenarında.Ama zıbın hiç giymeyen birisiyim.Ne zaman traş yapsam o bölgede şişlik çıkıyor hemen:26:

canım çünkü traşta enfeksyon kapıyor..bence traş yapma...ya da oraya sürme hiç.
ama işte dediğim gibi geçmedi bizimkisi..bi kaç arkadaşımın da var onların ki de geçmedi..bazen içine göçüyor bazen şişiyor..
her gün iki kez fucudin krem sür doktor hem kardeşime hem bana bu kremi önerdi. sürünce sönüyor ama tamamen geçmiyor. benim 5 sene oldu hala orda kist halinde duruyor.

delmeye çalışma daha da mikrop kapar. kardeşiminkini kazıdılar içinden pütürlü pütürlü şeyler çıkmış.bi de tavsiyem sirke sür üzerine enfeksiyonu önlersin traş sonrası.

Tamam canım benim teşekkür ederim fucidin krem alayım o zaman ben.Salı günü hastane açıksa doktora gidicem.Çay ağacı yağı sürüyorum şimdilik o biraz iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…