- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin kil donmesinin ustunden cok gecmis ama bu onun kayboldugu anlamina gelmiyor aldirmaniz lazim gidip doktora gorunun en iyisi (ablaminda oldu 2 3 senedir varmis soylemiyor bize o suphelenmemis pek umursamamis da 1 hafta sonra ameliyat olacak)Canım merhaba.
Bende yaklaşık 6 ya da 7 sene önce kıl dönmesi oldum. Dediğin gibi ilaç aldim iltihao sıkıldı dokto ameliyat olman gerekiyor dedi ama olmadım. Hiç de nuksetmedi. Sadece şu sıkıntım var. O bölgede 3 ya da 4 tane minik delikler kaldı. Uçları açık ve belli oluyor. Bundan çok utanıyorum. Sende de var mı bu deliklerden ve git gide büyüyor mu? Mesela benim suan büyüklüğü yorgan iğnesi başı kadar diyeyim vok büyük değil ama belli oluyor. Bi de bu delikler koku yapıyor mu? Ve delikleri nasıl gizlerim. Evlenicem ve eşimin görmesini istemiyorum da
Şimdi şöyleki orda kist vardı bunun kıl dönmesi olup olmadığını Dr anlayabilir yani o bölgeyi görmesi lazım benim tam görmem mümkün değil ben hatta omurgalarla ilgili bir şey olabileceğini düşünmüştüm çünkü o da Daha çok kadınlarda olan bir şey kıl dönmeside sadece dr larin müdahale edebilecegi bir şey çünkü cerrahi bir işlem yani illaki Dr a gitmek gerekiyor ki devlet hastanelerinde bu yöntemle yapan yoktu hatta ben de ilk defa duymuştum çünkü biz sadece cerrahi işlemle alınır diye öğrenmiştikMerak ettigim icin soruyorum konu sahibisiniz hemsiresiniz 1. Sorum
kil donmesi oldugunuzu doktor demis size madem bilginiz var neden doktora gittiniz?
2.evlenecek olan uye gitmemekden bahsetmis sizcede bosuna mi bu ameliyat?
3.Doktorlar cok mu buyutuyor ve ne yaptiniz doktor size ameliyat deyince ameliyat oldunuz mu?
4Ve en onemlisi kil icerde buyumuyorsa delik i diksinler sadece pansuman yapip gondersinler neden kili almak icin caba harciyorlar orayi o kadar acip kili alip kocaman bi yarayi dikis atiyorlar kestikleri icin ve tekrarladikca o kili ordan alma geregi duyuyorlar ???(Madem zararsiz kucuk delikken diksin)
Saç kıllarından olur tabiki ama benim bahsettiğim belime kadar uzayan saçtan olmaz yani o uzunluktaki saç girene kadar illaki fark edilir onun dışında düşen saç kılları kayıp tabiki girer zar derken o kist işte yani bir kıl dönmesi ameliyatı izlerseniz görürsünüz bütün kıl tüy bir kistik yapının içinde birikiyor yani zarı yırtıp dışarı çıkmıyor Dr un dediği doğru sanırım yanlış anlaşıldı dediğim ben zarı yırtıp vücudun başka yerlerine Zarar veremez diyorumBu arada kil donmesinin sebebi zari yirtip gecmesimis eger gidilen doktor cahil degilse oyle dedi ayrica sactanda oluyor dedi haberiniz olsun
Hiç boşa olur mu ? Bir şeyin gerekli olmasi için illa hayatı önem mı taşıyor olmasi gerekiyor bu arada siz devlete mı gittiniz ? Çok mu büyük ?Oyle mi o zaman benim ablam iltihap aktigi halde bosuna kili aldirmak icin ameliyat oluyor o rotgen tahliller vs hepsi bosa
O dediğim yere gitseydiniz keşke kaç dikişi var ? Pansuman yapıyor musunuzEvet devlete ameliyt oldu sali gunu pazartesi yatis yaptirdilar sali ameliyat oldu cars.cikti
Hic anlatmayayim ben her ameliyt gibi kesik acisi var bu kadar ilerleyen gunlerde anlatsam daha iyi geçsin acisi ablama gun ve gun soruyorum :)