• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl dönmesi çok korkuyorum :(

Burdayım canım bende panigim asırida korkağım ve canım çok tatlıdır :) baya araştırdim medical artta yaptırdım Dr Altan karan a şöyle soyleyim ilk başta uyuşturuyorlar lokal anestezi yani benim sadece orda canım yandı :( onun dışında hiç bir şey hissetmiyorsun dikiş alınırkende korktum o da acimadi ama sen Dr araştır yinede bu yöntemle ol bence ama illa orda olmak zorunda değilsin bursada hangi Dr varsa bi araştır bence hakkında hiç şikayet var mı iyi mi diye ancak dikiş olmadan olmaz çünkü acip alacaklar sonrada kapatmalari gerek korkma :)

kadıköy medicalart da oldum ben ağrı konusunda çok memnunum annem normal ameliyat olmuştu günlerce acı çekti ben ameliyattan sonra 3saat yol memleketime döndüm acı ağrı hissetmedim diyebilirim işte tek sıkıntım dikişleirmin açılması
Canım aynı yerlerde olmusuz niye 2500 aldılar anlamadım senden ben 800 verdim

Canım aynı yerlerde olmusuz niye 2500 aldılar anlamadım senden ben 800 verdim
Benim kıl dönmem çok büyüktü yaklaşık 5-6 senelik tek dikişle olmayacağı için hastanede yaptı 1250sini hastaneye verdik 1250sini ali rıza hocaya

Benimde ayni sorun basima gelmişti cok zor onun ağrısı agliyodum her gece iltihap vücuda sarmisti ateslenmistim oyle gittim doktora. Kılla alakası yokduş aldiktan sonra afedersin makat bölgende kalan saçlar yapıyor kizlarda genelde. Ben ameliyat olmadım ilacla iltihap kurudu. 2 gün sonrada iltihapi sıktılar bi 3 gün filan pansumana gittim öyle 2 sene oldu Allaha Şükür bisey yok dikkat ediyorum dustan sonra filan cok zor ama bilirim Allah yardımcınız olsun
Canım merhaba.
Bende yaklaşık 6 ya da 7 sene önce kıl dönmesi oldum. Dediğin gibi ilaç aldim iltihao sıkıldı dokto ameliyat olman gerekiyor dedi ama olmadım. Hiç de nuksetmedi. Sadece şu sıkıntım var. O bölgede 3 ya da 4 tane minik delikler kaldı. Uçları açık ve belli oluyor. Bundan çok utanıyorum. Sende de var mı bu deliklerden ve git gide büyüyor mu? Mesela benim suan büyüklüğü yorgan iğnesi başı kadar diyeyim vok büyük değil ama belli oluyor. Bi de bu delikler koku yapıyor mu? Ve delikleri nasıl gizlerim. Evlenicem ve eşimin görmesini istemiyorum da

Canım merhaba.
Bende yaklaşık 6 ya da 7 sene önce kıl dönmesi oldum. Dediğin gibi ilaç aldim iltihao sıkıldı dokto ameliyat olman gerekiyor dedi ama olmadım. Hiç de nuksetmedi. Sadece şu sıkıntım var. O bölgede 3 ya da 4 tane minik delikler kaldı. Uçları açık ve belli oluyor. Bundan çok utanıyorum. Sende de var mı bu deliklerden ve git gide büyüyor mu? Mesela benim suan büyüklüğü yorgan iğnesi başı kadar diyeyim vok büyük değil ama belli oluyor. Bi de bu delikler koku yapıyor mu? Ve delikleri nasıl gizlerim. Evlenicem ve eşimin görmesini istemiyorum da
Valla bende delik bi tane vardı canım o da zamanla geçti korkma dua aldıktan sonra peçeteyle sil makat bölgesini saç filan kesinlikle kalmasın bide alkollü bişey kolonya filan sakın sürme bana doktor pamuklu iç çamaşırı giy ve temiz tut sürekli dedi ben öyle yaptım geçti.. Evlilik konusunda da çekinecek bişey Yok benim sözlüm Benimle doktora gelmişti düşün ne kadar utandım içerdeki çığlıklarımı duydu filan:eek: geçiyor merak etme:KK49:

Canım merhaba.
Mrb bende de var evliyilm bnde ama utan mi yorum

ya ahahah
hani nasıl diyeyim bazı pozisyonlar var ya erkeğin arkaya geçtiği hani ismi doggy :eek: işte o zaman görmez mi

ahahahah bunu deniycem bak :eğlence:
Gidip doktora gorun bence yazmayacaktim ama dayanamadim.
O delik kil yuzunden var iltihabin gecmesi kilin ordan gitmesi anlamina gelmiyor ve Allah korusun o kil uzanip omur ilige sarilip dolanabiliyormis ve felc yapabiliyormus felc olmandan iyidir bence gidip baktirman ve ameliyatla kurtulman

Gidip doktora gorun bence yazmayacaktim ama dayanamadim.
O delik kil yuzunden var iltihabin gecmesi kilin ordan gitmesi anlamina gelmiyor ve Allah korusun o kil uzanip omur ilige sarilip dolanabiliyormis ve felc yapabiliyormus felc olmandan iyidir bence gidip baktirman ve ameliyatla kurtulman
Bende hemşireyim ve böyle bir şey mümkün değil orda iltihap var sadece ve o kıl yumağıda iltihabın içinde ki o kıllar iltihap zarını yirtsa bile ki bu da mümkün değil Ordan çıkan kıl omurada ulaşamaz bunlar insanları korkutmak için söylenen yalanlar :) evet ertelenmeneli ama ertelenirsede başka bir yeri etkilemez ağrı yapar aci yapar akıntı yapar koku yapar büyür.. bunlar dışında bir zararı yoktur.

Oyle mi o zaman benim ablam iltihap aktigi halde bosuna kili aldirmak icin ameliyat oluyor o rotgen tahliller vs hepsi bosa

Bende hemşireyim ve böyle bir şey mümkün değil orda iltihap var sadece ve o kıl yumağıda iltihabın içinde ki o kıllar iltihap zarını yirtsa bile ki bu da mümkün değil Ordan çıkan kıl omurada ulaşamaz bunlar insanları korkutmak için söylenen yalanlar :) evet ertelenmeneli ama ertelenirsede başka bir yeri etkilemez ağrı yapar aci yapar akıntı yapar koku yapar büyür.. bunlar dışında bir zararı yoktur.
Merak ettigim icin soruyorum konu sahibisiniz hemsiresiniz 1. Sorum
kil donmesi oldugunuzu doktor demis size madem bilginiz var neden doktora gittiniz?
2.evlenecek olan uye gitmemekden bahsetmis sizcede bosuna mi bu ameliyat?
3.Doktorlar cok mu buyutuyor ve ne yaptiniz doktor size ameliyat deyince ameliyat oldunuz mu?
4Ve en onemlisi kil icerde buyumuyorsa delik i diksinler sadece pansuman yapip gondersinler neden kili almak icin caba harciyorlar orayi o kadar acip kili alip kocaman bi yarayi dikis atiyorlar kestikleri icin ve tekrarladikca o kili ordan alma geregi duyuyorlar ???(Madem zararsiz kucuk delikken diksin)

Son düzenleme:
Back