Kıl dönmesi çok korkuyorum :(

Mrb geçmiş olsun Ameliyat oldunuz mu oldu y snz hangi ameliyat acil cvp

Mrb geçmiş olsun Ameliyat oldunuz mu oldu y snz hangi ameliyat acil cvp
Ozelden yazamadim niyese sana canım ben çok memnun kaldım 2 dikiş var sadece aynı gün kalktim belediye otobüsu ile eve gittim hatta çok sukur iyiyim şuan sonrasında da bir sıkıntı olmadı pansuman falanda yok sadede yikiyorsun sabunlu su ile 800 liraya yaptirdim

Can'ım ben oldum 3 kere hemde çok bekletip aldırmadığımdan kistleşme yapmıştı zor bi ameliyat geçirdim 55 dikişim var sağ kalçamın altını doktor en son boşalttı spor yaparak doldurdum şuan estetik olup o dikişleri kapattıracam çünkü uyuşuk dikiş yerleri hissizleşti çok geçmiş olsun sana da

Nerde yaptınız ucuz muş cnm bursa 1500 istiyor lar gittigin gibi yapar lar mi bnde apse iltihap yok çünkü

Panik atağm var birde dikisli yapmak istemiyor um bana da uygulanır mi

Cnm orda ms n

Neden uç kere

Hangi ameliyat olacak dikiş jac tane atıldı

Neden acik ameliyat mı oldnz kaç dikiş var
microsinüsektomi oldum kadıköyde 4dikiş vardı şuan 3ü açık ben dikkat etmedim hiç kiloda var doğal olar açıldı ve sürekli iltihap akıyor siz nerde oldunuz ve nasılsınız şuan

microsinüsektomi oldum kadıköyde 4dikiş vardı şuan 3ü açık ben dikkat etmedim hiç kiloda var doğal olar açıldı ve sürekli iltihap akıyor siz nerde oldunuz ve nasılsınız şuan
Bn olmadım gebelik dusunuyirm .bu alenr çıkmadan gidip ameliyat olmak istiyorum ne kadar fiyatı

Bn olmadım gebelik dusunuyirm .bu alenr çıkmadan gidip ameliyat olmak istiyorum ne kadar fiyatı
Gebelik ta çıkmıştı anam ağlamış ti bebek te düştü zaten bidaha çıkmasın istiyorum . dedignz yonetem bn d uygulanır mı .siz öğrendik ten kaç yi sonra yaptınız

ben 2500 verdim bir buçuk yıldır hamile kalmak için uğraşıyordum ameliyattan 1buçuk ay sonra kaldım biranönce ameliyatını ol canım vucutta iltihap varken kalmak zormuş ben ona bağlıyorum ;/

Fiyat açık adres memnun musnz
kadıköy medicalart da oldum ben ağrı konusunda çok memnunum annem normal ameliyat olmuştu günlerce acı çekti ben ameliyattan sonra 3saat yol memleketime döndüm acı ağrı hissetmedim diyebilirim işte tek sıkıntım dikişleirmin açılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…