Hiç ameliyat falan olmadı miBemim kardeşimde çıkmıştı.Doktor ameliyat dedi.Pansumancı adamda kara merhem sürmüştü. Bizde her gün iki kere kara merhem sürdük sonra iltihap kendi patladı.Öylede geçti bi sorun yok.
Bugün oldum canım sağol desteğin için en zor kısmı atlattım herhalde birde agrim sizim olmazsa çok iyi olurÜzülme, dert etme. İnsanlar ne ameliyatlar oluyor, organ nakli, yüz nakli olan var. Silikon yaptıranlara bak en basiti. Kolay olacak merak etme. Bil ki bir hafta sonra birşeyin kalmayacak.
Amin canım evrt çok zorBenimde ayni sorun basima gelmişti cok zor onun ağrısı agliyodum her gece iltihap vücuda sarmisti ateslenmistim oyle gittim doktora. Kılla alakası yokduş aldiktan sonra afedersin makat bölgende kalan saçlar yapıyor kizlarda genelde. Ben ameliyat olmadım ilacla iltihap kurudu. 2 gün sonrada iltihapi sıktılar bi 3 gün filan pansumana gittim öyle 2 sene oldu Allaha Şükür bisey yok dikkat ediyorum dustan sonra filan cok zor ama bilirim Allah yardımcınız olsun
Çok sevindim :) birkaç güne inşallah bişeyin kalmaz. Nasılsın? Nasıl geçti? Korktuğun kadar değil dimi :)Bugün oldum canım sağol desteğin için en zor kısmı atlattım herhalde birde agrim sizim olmazsa çok iyi olur
İki tanıdığım bunun yüzünden ameliyat oldu. Bende sadece erkeklerde olur sanıyordumkorktum.simdiCevabınız için teşekkür ederim araştırdım biraz kara merhem buldum onu sordum Dr a kullanma dedi ama bunu duymamistim birde bende hiç yara akıntı falsn yok bir tek ağrı ve şişlik acaba yinede ise yarar mı ki
Ooo şimdi araştırdım netten bize boşuna mı zorronun z si ni işaret olarak bırakmışlar dedim. Umarım çabucak iyilesirsin ki okuyunca netten 1 saat sonra is başı yapabilir yazıyor. Hadi geçmiş olsunBugün oldum 10 dk anca sürdü su mikro sinusektomi yöntemi ile umarım iyi yapmisimdir çıkan parçayıda gordum şimdi bekliyorum bakalım inşallah agrim olmaz cok
Hiç ameliyat falan olmadı mi
İyiyim şuan çok şükür :) bir tek bölgesel yaptığı için 7-8 iğne çok acıdı o kadar :) ama aklıma şu takıldı normalde önce iltihap temizleniyormus sonra 1 ay sonra ameliyat yapılıyormuş bende hepsini dün 10 dk da yaptı bir yanlışlık yoktur umarımÇok sevindim :) birkaç güne inşallah bişeyin kalmaz. Nasılsın? Nasıl geçti? Korktuğun kadar değil dimi :)
İnsallah iltihap tekrarlamaz geçmiş olsunYok olmadı o parlayınca rahatladı.Günde 3 kere iltihap boşalttım ondan.Öylede geçti şimdilik.9-10 ay oldu.
Evet ya çok ilginç ama böyle olunca da diyorum sallamasyon mu oldu bu iş insanlar o kadar yatıyor ediyor :) teşekkür ederim :)Ooo şimdi araştırdım netten bize boşuna mı zorronun z si ni işaret olarak bırakmışlar dedim. Umarım çabucak iyilesirsin ki okuyunca netten 1 saat sonra is başı yapabilir yazıyor. Hadi geçmiş olsun
Valla bende çok korktum :) Dr a dedim hatta bu erkeklerde olmuyor mu falan diye tamamen yapısal sacindan olmuş olabilir dediİki tanıdığım bunun yüzünden ameliyat oldu. Bende sadece erkeklerde olur sanıyordumkorktum.simdi
Çok dikkat etmek gerekiyor yaotla böcekle olacak birşey değil basit bir yerde değil çünkü şuan sizinki. bende oldum 4 sene önce. artık eskisi gibi değil ameliyatlar. ben flep yöntemini araştırıp doktorumla konuşmuştum oda en uygun tedavinin zaten o olduğunu söylemişti. z şeklinde bir kesi yapılıyor lazerle iltihaplı doku alınıp çevresindeki sağlam dokular kullanılıyor. korkmana gerek yok. ama hastane ve doktor tercihin çok iyi olsun. sadece kıldan değil kıyafet tüyleri saçımızdan düşenler vs de birikiyormuş kadınlarda
Merhaba canım ben olalı 1.5 ay oldu nerdeyse :) ben mikrosinusektomi yöntemiyle oldum ve çok memnun kaldım sadece 2 dikiş atıldı aynı gün otobusle eve döndüm ve pansumansiz istediğin gibi denize banyoyafa gir dedi yani çok iyidi ve lokal anestezi ile oldu yani sadece yapılacak bölge:)merhaba ben tam 8 gün önce kıl dönmesi ameliyatı oldum apse yapmıştı önce o patlatıldı 15 gün sonrada ameliyatım yapıldı kesinlikle açık ameliyat olma lazerli tedavilerede itibar etme onlar anlık çözümler açık ameliyatsa oldukça ağrılı ve acılı sana tavsiyem ameliyattan sonra dikişle tamamen kapatılacağından emin ol lütfen yarı kapalı yöntemide kabul etme derim ben kadıköy'de bir hastanede ameliyat oldum doktorum figen sipahiydi aşırı tavsiye ediyorum ben çok az ağrı yaşadım ve tamamen kurtuldum inşallah bir sorun olmadığı söylendi benimki kist halindeydi 6 santime yakındı lütfen hastaneyi iyi seç ve pansumanları nerede ameliyat olduysan orada yaptır
mikrosinusektomi yöntemi ile nerde oldun bide maliyeti nekadar?Merhaba canım ben olalı 1.5 ay oldu nerdeyse :) ben mikrosinusektomi yöntemiyle oldum ve çok memnun kaldım sadece 2 dikiş atıldı aynı gün otobusle eve döndüm ve pansumansiz istediğin gibi denize banyoyafa gir dedi yani çok iyidi ve lokal anestezi ile oldu yani sadece yapılacak bölge:)
Mrb bnde 5 senedir var ama kıl dönmesi olduğu bu iki yıl önce öğrendim.İki kere apse oldu sığan ile iki haftada iyileşti ama iki hafta boyunca dort ayak üzerinde gidip geliyor dum kıpır da mı yo dum çok kotu sismisti .Sizce hangi ameliyat iyi özek hastahane de mi yoksa devlet hastanesi de mi .Baya dikiş atılır diye duydum evliyim.hem korjuyrj hemde cekiniyor um bide bana bakacak kisme yik hangi ameliyat iyi acil cvp şuan kaşıntı varCnm kıl dönmesi olduğunda ne yaparsan yap geçmiyor çünkü kılın çıkabileceği bir delik olmadığı için çare olmuyor hiç bişey çok küçük bir kesi ile çıkartıyorlar ben 2 kere girdim kıl dönmesi ameliyatında bi kaç gün popo üstüne oturunca gerginlik hissinden dolayı ağrı yapar ama çok sorun yaratmaz. Geçmiş olsun mutlaka ameliyatını ol içeride daha da büyüyüp daha ağrılı bir dönem yaşama. Acil Şifalar cnm
Cnm nerde yaptın kaç senedir sense vardı.fiyatubi yazar mısınMerhaba canım ben olalı 1.5 ay oldu nerdeyse :) ben mikrosinusektomi yöntemiyle oldum ve çok memnun kaldım sadece 2 dikiş atıldı aynı gün otobusle eve döndüm ve pansumansiz istediğin gibi denize banyoyafa gir dedi yani çok iyidi ve lokal anestezi ile oldu yani sadece yapılacak bölge:)
Nerde yaptınız fiyatı ne kadar açıl cvp lutfeİyiyim şuan çok şükür :) bir tek bölgesel yaptığı için 7-8 iğne çok acıdı o kadar :) ama aklıma şu takıldı normalde önce iltihap temizleniyormus sonra 1 ay sonra ameliyat yapılıyormuş bende hepsini dün 10 dk da yaptı bir yanlışlık yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?