- 23 Ağustos 2016
- 27
- 25
- 8
- 34
- Konu Sahibi gizemlikus01
-
aynen cogu kısı aynı seyı soyledı genelde erkeklerde dhaa fazla gorulmus ben ggenelde sanssız bı kısılık oldgum ıcın herseyı tadıorm bu hayattaKadınların kuyruk sokumunda kıl dönmesi ameliyatı olduğunu ilklez duyuyorum.
Geçmiş olsun
cok tesekkur ederım ıns tekrarlamazKorkulacak birsey yok. Zaten epidural veriyorlar ve 15-20 dk icerisinde odaya donuyorsunuz. Ben yaptirmadim ama biliyorum. Doktorunuzun cok iyi temizleyip yarayida kapatmamasi lazim. Hergun pansuman yaparak temizleyerek katman katman derinin kendini onarmasi beklenmeli. Cunku bazen tekrar edebiliyormus. Ama hic korkulacak birsey degil. Sakin olun dua edin kendinizi rahat birakin.
oo kotu olmus cok gecmıs olsunEşim 4 defa oldu bu ameliyatı açık bıraktılar dikmedilrr patates gibi açık şuan. Yakın bi kız arkadaşım da oldu bu ameliyatı 1 kere yarayına diktiler onda. Bayanlarda kapatiyolar erkeklerde açık kalıyor. Bu arada eşim hepsini lokal oldu
lokal olacak buyuk ıhtımal ama sonrasında heyecanlanırsam falan genele cevırırler heralde kalp atısında falan bı degısıklık olursa bılemedımBende oldum bu ameliyati genel anestezi aldim. Pansuman sirasinda cok canim yanmisti ama gecyo. Bir sure yuz ustu yatiyosun wc banyo falan skinti oluyo ama sagligin icin katlaniyosun. Hic korkma ama bence genel anestezi al
Sağol sanada geçmiş olsn korkma çok basitoo kotu olmus cok gecmıs olsun(
cok sukur cok gecmıs olsun sızede ıns bende atlatıcam allahın ıznıyleSakin korkma, ameliyat kisa suruyor zaten ama hangi yontemle yapacaklari da cok onemli canim. Benim esim de oldu bu ameliyati. Genel anestezi ve ameliyat sonrasi yari diktiler. Iceride iltihap yapabiliyor, cok dikkatli olmak lazim ihmal etme pansumanini temizligine cok dikkat et. Iltihap olunca yara iyilesmiyor cunku.
Biz sabah aksam pansuman yapmamiza ragmen iltihapla ugrastik baya. Bir ay sonunda Acibadem'de bir doktora gittik ve ozel bir sprey ilac almamizi soyledi doktor. O ilactan sonra yara bir haftada kapandi cok sukur kurtulduk.
allah razı olsun.belden yaparken kendımı kasarım dıye korkuyorum sadece uyustuktan sonra nasılsa hıssetmıyecegım ıcın cok dusunmuyorum dıger taraflarını.ama bıde uyusup uyusmamama olasılıgıda varmıs sanırım.Ben hemoroid ameliyatı oldum.belden aşağı uyuşturdular.gayet rahattı.belden iğne hiç acıtmıyor.aynı koldan alırken nasılsa öyle.uyuşukluk geçene kadar zaten olaya adapte olmuş oluyorsunuz.her ameliyat ilk gecesi ağrılı sancılıdır.ama ağrı kesiciler işi çözüyor.Allah şifa versin
Canım bende kastım ama hiç bişe olmadı.ayrıca uyuşmama ihtimali kaç binde bir biliomusun :) ayrıca kontrol ediliyosun uyuşup uyuşmadığını doktorlar biliyor.lütfen rahat ol.ben ameliyat öncesi iki gece hiç uyumadım.ne seneryolar yazdım bi bilsen.hatta vazgeçmek üzereydim.sabah kaçmayı bile düşündüm.şimdiki aklım olsa horul horul uyurdum :) şimdi sezeryan olcam doğum için,yine belden aşağı isticem nasipse tabi.hiç korkma çok güzel bir yöntem.anestezi alarak dış gebelik ameliyatı oldum.oda rahattı ama anestezi bende kusma yapıyor.kusana kadar çok kötü oluyorum.allah razı olsun.belden yaparken kendımı kasarım dıye korkuyorum sadece uyustuktan sonra nasılsa hıssetmıyecegım ıcın cok dusunmuyorum dıger taraflarını.ama bıde uyusup uyusmamama olasılıgıda varmıs sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?