Canım aynı şeyi düşünüyordum bende ameliyat olmadan evvel..Ancak şimdi çok rahatım ve üzerimden karlı dağ kalktı diyebilirim..Benim burnumda olmayan sorun yok gibiydi..İçerde delik( perforasyon), dış görüntüde bariz yamukluklar, oldukça ince bir burun derisi v.s. Ama doktorum bu olumsuzlukların üstesinden geldi.Benim bu üçüncü ameliyatım ve son şansımdı..Burun derim geçirdiğim ameliyatlardan öyle incelmişti ki, doktor oraya ne yapsa gözükecek bir durumdaydı, ancak Emre beyin kullandığı özel tekniklerle başarılabilecek bir ameliyattı..Hem kulak kıkırdağım hem de kaburgamdan parça alındı..Yani imkansıza yakın bir ameliyat..Öncelikle inanmak, tevekkül etmek ve iyi doktoru bulduğunuzdan emin olmak lazım...Gerisi geliyor...Şimdi ameliyatımın üzerinden 4 gün geçti ve yarın alçım çıkarılacak ve yerine bandaj yapılacak..Haftaya perşembe de tamponlarım alınacak..İçerde perforasyon olduğu için tamponlarım 10 gün duracak...Resimlerim mevcut.. Alçılı da olsa sonuç belli oluyor...Umutsuzluğa kapılmayın..Ben de öyleydim..Biliyorum çok zorluyor insanı...Ama herşey hallour..Yeterki inancınızı yitirmeyin..