• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl dönmesi ameliyatı

kıl dönmesi ameliyatında sizce hangi anestezi yöntemi tercih edilmeli?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

gizemlikus01

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
27
25
8
34
arkadaslar haftaya kıl dönmesi ameliyatı olacagım(kuyruk sokumunda :(( ) lokal anestezi ile olucam ve ılk defa bu ameliyatı olucam.lokal anesteziyle bu ameliyatı yaptıran var mı aranızda ? deneyımlerınızı ve yasadıklarınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım.. ben bıraz stres yaptım suan belden ıgne olayını ..yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler ..

Korkulacak birsey yok. Zaten epidural veriyorlar ve 15-20 dk icerisinde odaya donuyorsunuz. Ben yaptirmadim ama biliyorum. Doktorunuzun cok iyi temizleyip yarayida kapatmamasi lazim. Hergun pansuman yaparak temizleyerek katman katman derinin kendini onarmasi beklenmeli. Cunku bazen tekrar edebiliyormus. Ama hic korkulacak birsey degil. Sakin olun dua edin kendinizi rahat birakin.

Korkulacak birsey yok. Zaten epidural veriyorlar ve 15-20 dk icerisinde odaya donuyorsunuz. Ben yaptirmadim ama biliyorum. Doktorunuzun cok iyi temizleyip yarayida kapatmamasi lazim. Hergun pansuman yaparak temizleyerek katman katman derinin kendini onarmasi beklenmeli. Cunku bazen tekrar edebiliyormus. Ama hic korkulacak birsey degil. Sakin olun dua edin kendinizi rahat birakin.
cok tesekkur ederım ıns tekrarlamaz

Eşim 4 defa oldu bu ameliyatı açık bıraktılar dikmedilrr patates gibi açık şuan. Yakın bi kız arkadaşım da oldu bu ameliyatı 1 kere yarayına diktiler onda. Bayanlarda kapatiyolar erkeklerde açık kalıyor. Bu arada eşim hepsini lokal oldu

Bende oldum bu ameliyati genel anestezi aldim. Pansuman sirasinda cok canim yanmisti ama gecyo. Bir sure yuz ustu yatiyosun wc banyo falan skinti oluyo ama sagligin icin katlaniyosun. Hic korkma ama bence genel anestezi al

Eşim 4 defa oldu bu ameliyatı açık bıraktılar dikmedilrr patates gibi açık şuan. Yakın bi kız arkadaşım da oldu bu ameliyatı 1 kere yarayına diktiler onda. Bayanlarda kapatiyolar erkeklerde açık kalıyor. Bu arada eşim hepsini lokal oldu
oo kotu olmus cok gecmıs olsun :((

Bende oldum bu ameliyati genel anestezi aldim. Pansuman sirasinda cok canim yanmisti ama gecyo. Bir sure yuz ustu yatiyosun wc banyo falan skinti oluyo ama sagligin icin katlaniyosun. Hic korkma ama bence genel anestezi al
lokal olacak buyuk ıhtımal ama sonrasında heyecanlanırsam falan genele cevırırler heralde kalp atısında falan bı degısıklık olursa bılemedım

Sakin korkma, ameliyat kisa suruyor zaten ama hangi yontemle yapacaklari da cok onemli canim. Benim esim de oldu bu ameliyati. Genel anestezi ve ameliyat sonrasi yari diktiler. Iceride iltihap yapabiliyor, cok dikkatli olmak lazim ihmal etme pansumanini temizligine cok dikkat et. Iltihap olunca yara iyilesmiyor cunku.

Biz sabah aksam pansuman yapmamiza ragmen iltihapla ugrastik baya. Bir ay sonunda Acibadem'de bir doktora gittik ve ozel bir sprey ilac almamizi soyledi doktor. O ilactan sonra yara bir haftada kapandi cok sukur kurtulduk.

Sakin korkma, ameliyat kisa suruyor zaten ama hangi yontemle yapacaklari da cok onemli canim. Benim esim de oldu bu ameliyati. Genel anestezi ve ameliyat sonrasi yari diktiler. Iceride iltihap yapabiliyor, cok dikkatli olmak lazim ihmal etme pansumanini temizligine cok dikkat et. Iltihap olunca yara iyilesmiyor cunku.

Biz sabah aksam pansuman yapmamiza ragmen iltihapla ugrastik baya. Bir ay sonunda Acibadem'de bir doktora gittik ve ozel bir sprey ilac almamizi soyledi doktor. O ilactan sonra yara bir haftada kapandi cok sukur kurtulduk.
cok sukur cok gecmıs olsun sızede ıns bende atlatıcam allahın ıznıyle

Ben hemoroid ameliyatı oldum.belden aşağı uyuşturdular.gayet rahattı.belden iğne hiç acıtmıyor.aynı koldan alırken nasılsa öyle.uyuşukluk geçene kadar zaten olaya adapte olmuş oluyorsunuz.her ameliyat ilk gecesi ağrılı sancılıdır.ama ağrı kesiciler işi çözüyor.Allah şifa versin

Ben hemoroid ameliyatı oldum.belden aşağı uyuşturdular.gayet rahattı.belden iğne hiç acıtmıyor.aynı koldan alırken nasılsa öyle.uyuşukluk geçene kadar zaten olaya adapte olmuş oluyorsunuz.her ameliyat ilk gecesi ağrılı sancılıdır.ama ağrı kesiciler işi çözüyor.Allah şifa versin
allah razı olsun.belden yaparken kendımı kasarım dıye korkuyorum sadece uyustuktan sonra nasılsa hıssetmıyecegım ıcın cok dusunmuyorum dıger taraflarını.ama bıde uyusup uyusmamama olasılıgıda varmıs sanırım.

Cok gecmis olsun ,Bayan arkadasim kil donmesi ameliyati oldu ,lazerle yapildi ameliyat ,kesin cozum bu o bolgedeki kil koklerini yakiyorlar ,
Bayagida acil bir ameliyatti ,lokalle yapildi ,
Hic acisi olmadi hatta yuruyerek eve donduk,
Genel anestesi hic de oyle kolay bir durum degil ,uyanmama ,kalp durmasi gibi bircok dezavantaji var ,daha once genel anestezi olmus biri olarak 2 gun kendinize gelemezsiniz ,ayrica ameliyat sonrasi agri vs kesmiyor zaten ,
Elinizden geldigince lokal anestezi ile islem yaptirin derim .

allah razı olsun.belden yaparken kendımı kasarım dıye korkuyorum sadece uyustuktan sonra nasılsa hıssetmıyecegım ıcın cok dusunmuyorum dıger taraflarını.ama bıde uyusup uyusmamama olasılıgıda varmıs sanırım.
Canım bende kastım ama hiç bişe olmadı.ayrıca uyuşmama ihtimali kaç binde bir biliomusun :) ayrıca kontrol ediliyosun uyuşup uyuşmadığını doktorlar biliyor.lütfen rahat ol.ben ameliyat öncesi iki gece hiç uyumadım.ne seneryolar yazdım bi bilsen.hatta vazgeçmek üzereydim.sabah kaçmayı bile düşündüm.şimdiki aklım olsa horul horul uyurdum :) şimdi sezeryan olcam doğum için,yine belden aşağı isticem nasipse tabi.hiç korkma çok güzel bir yöntem.anestezi alarak dış gebelik ameliyatı oldum.oda rahattı ama anestezi bende kusma yapıyor.kusana kadar çok kötü oluyorum.

Back