Canım merhaba çok geçmiş olsun, ben oldum bu yöntemle 2 sene önce. Fakat söylendiği kadar kolay olmadı ben de, 5 tane falan dikişim vardı 20 gün kadar hiç oturamadım. Bebeğin çok küçük hemen ameliyat olmamanı öneririm oranın bakımına temizliğine çok özen göster. İlerlememesi için. Apseyi doktora gidersen onlar patlatıyorlar . Yoksa sona doğru apsenin ağrısı çekilmez oluyor.merhaba. 3,5 aylık bebeğim var. kuyruk sokumumda kıl dönmesi şişti ağrı yapıyor sanırom apse yaptı. Tedavi olup ameliyat olanlar süreci yazabilir mi ne kadar sürede iyileşti ne oldu ? Mikro sinüsektomi olan var mı nerde ne zaman nasıl oldu ?
Yaa ağrısı çok olmuyor daha çabuk iyileşiyor falan diyince bende uzatmadan olmayı düşünmüştüm bekledikçe de ilerliyor diye korkuyorumCanım merhaba çok geçmiş olsun, ben oldum bu yöntemle 2 sene önce. Fakat söylendiği kadar kolay olmadı ben de, 5 tane falan dikişim vardı 20 gün kadar hiç oturamadım. Bebeğin çok küçük hemen ameliyat olmamanı öneririm oranın bakımına temizliğine çok özen göster. İlerlememesi için. Apseyi doktora gidersen onlar patlatıyorlar . Yoksa sona doğru apsenin ağrısı çekilmez oluyor.
Öyle diyorlar ama doktor orayı açtığında içten biraz ilerlemiş dedi, o yüzden kesi beklediğinden büyük oldu. Hergün günde 2 kere pansuman yaptırdım, yüzüstü yattım benim için oldukça zorluydu.Yaa ağrısı çok olmuyor daha çabuk iyileşiyor falan diyince bende uzatmadan olmayı düşünmüştüm bekledikçe de ilerliyor diye korkuyorum
Peki yapılırken hiç ağrı hissettiniz mi ? Giriş deliği kaç tane vardı ? Nerede yaptırdınız çok soru sordum amaÖyle diyorlar ama doktor orayı açtığında içten biraz ilerlemiş dedi, o yüzden kesi beklediğinden büyük oldu. Hergün günde 2 kere pansuman yaptırdım, yüzüstü yattım benim için oldukça zorluydu.
Acı eşiğim çok yüksek değil lokal yapıldı, iğne vurulurken baya acı hissettim ameliyatta acı hissetmedim canım 2 tane minik delik vardı . Sorabilirsin hiç problem değil :)Peki yapılırken hiç ağrı hissettiniz mi ? Giriş deliği kaç tane vardı ? Nerede yaptırdınız çok soru sordum ama
Siz ameliyat mı oldunuz. Ben mikro sinüsektomi sandım :) ya benimde iki gündür inanılmaz ağrım var orda şişlik var ilk defa böyle oldu 4-5 yıldır var dış görünüşte bi şey yok ama şiş ve çok şiddetli ağrı var apse boşaltıldı mı hiç sizdeAcı eşiğim çok yüksek değil lokal yapıldı, iğne vurulurken baya acı hissettim ameliyatta acı hissetmedim canım 2 tane minik delik vardı . Sorabilirsin hiç problem değil :)
Canım mikro sinüsektomi diye gittim işte böyle ayakta bi tedavi zannedilip ankaradaki şubeye fakat bildiğin kestiler. Apse evet doktor uyuşturup orayı kesiyor dehşet bir sıvı akıyor . Benim son ana gelmişti apse ve oturamıyordum .Siz ameliyat mı oldunuz. Ben mikro sinüsektomi sandım :) ya benimde iki gündür inanılmaz ağrım var orda şişlik var ilk defa böyle oldu 4-5 yıldır var dış görünüşte bi şey yok ama şiş ve çok şiddetli ağrı var apse boşaltıldı mı hiç sizde
Benim de son an o zaman oturamıyorum sırt üstü bile yatamıyorumCanım mikro sinüsektomi diye gittim işte böyle ayakta bi tedavi zannedilip ankaradaki şubeye fakat bildiğin kestiler. Apse evet doktor uyuşturup orayı kesiyor dehşet bir sıvı akıyor . Benim son ana gelmişti apse ve oturamıyordum .
Yok tam tersi aşırı rahatlıyosun. Yasir gözü diye bir doktor var onu araştır istersen ona olan herkes çok memnun forumda bi arkadaş da yazmış hatta.Benim de son an o zaman oturamıyorum sırt üstü bile yatamıyorumapse boşaltılırken çok ağrı oluyır mu. Bende İstanbul’daki şubelerine gitmeyi düşünüyorum
Yaaa forumda baktım pek bi şey göremedim diye başlık açtım bakayım kimmiş doktor çok teşekkür ederimYok tam tersi aşırı rahatlıyosun. Yasir gözü diye bir doktor var onu araştır istersen ona olan herkes çok memnun forumda bi arkadaş da yazmış hatta.
Geçmiş olsun teşekkür ederim bebeğim çok küçük olduğu için ameliyat istemiyorum sanırım apse oldu onun boşaltılması gerekCanım merhaba bende 6 sene ameliyat oldum kıl dönmesinden benimde apse yapmıştı doktora gittiğimde bekletmeden ameliyata aldı belden aşağısını uyuşturarak zaten 15-20 dk falan sürüyo operasyon ama çıktıktan sonra 1 ay falan dikişlerin iyileşme süreci var o süreçte yine rahat rahat oturamıyosun hareket edemiyosun ama dikişler alındıktan sonra oh be diyosun ve operasyondan sonra o bölgeyi temiz tutman lazım zaten bunu doktorda söylüyor şimdiden geçmiş olsun..
Sağol ben 6 sene önce oldum ama şimdi belki yapılan işlemler değiştirmiştir bilemiyorum tabi istersen bi git doktora görün ona göre ne yapacağına karar verirsin Allah analı babalı büyütsün bu aradaGeçmiş olsun teşekkür ederim bebeğim çok küçük olduğu için ameliyat istemiyorum sanırım apse oldu onun boşaltılması gerek
Sağol ben 6 sene önce oldum ama şimdi belki yapılan işlemler değiştirmiştir bilemiyorum tabi istersen bi git doktora görün ona göre ne yapacağına karar verirsin Allah analı babalı büyütsün bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?