• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiko Makyaj Malzemeleri

Niteamor

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
44
2
16
İstanbul
Kiko makyaj ile ben biraz geç tanıştım ama yurtdışına gidip gelen herkes aslında görmüş olabilir. Kiko, İtalyan bir kozmetik markası ve denediğim ürünler için konuşuyorum, inanılmaz uygun fiyatlı olmasına rağmen çok çok kaliteli ürünler. Farklı ürünlerini deneyen arkadaşlarımın hepsi ürünlerin, renklerin kalitesine çok şaşırdı. Flormar fiyatına neredeyse Dior kalitesi diyebilirim. Krem farları gerçekten 9-10 saat kalıcı, pudraları nefis. Birkaç ürününün fotoğrafları için buraya bakabilirsiniz.

Kiko Makyaj Malzemeleri Denemeleri - Kiko Makeup Trials

Son düzenleme:
Merhaba canim,
Ben almanyada yasiyorum ve kiko nun rujlarini ve alligini kullaniyorum. Cok memnunum. Fiyatlar cok uygun ve sonuc süper.

Kullandigim ürünler:

Rujlar:
Velvet mat lip stick 602 ve 612

Allik:
Soft touch blus 108

İtalya nın FlorMar ı.mağazaları Mac e benziyor.renk skalaları geniş.orta kalite, uygun fiyatlı ürünler satar.dior kalitesinde olduklarına katılmıyorum.

yaa kızlar evettt Paris'te bir alışveriş merkezinde gördüm bu markanın mağazasını. öyle harika ürünleri vardı ki anlatamam! ben fırçalarından çok memnunum bir yıldan fazladır kullanıyorum sık sık yıkıyorum bir tane mi kılı tüyü dökülmez ve ne kadar uygundu... ara ara erkek arkadaşıma söylerim şu fırçalar gibisi yok diye, oda hemen yaa ben sana demiştim uygun kaliteli belli daha al diye der. bir daha rastlarsam bu mağazaya talan etmeyi düşünüyorum.

Iyi bi marka gercekten ama uygun olduguna katilmiyorum,
bazi fiyatlari biraz abarti.
Farlarini ve alliklarini seviyorum, ojelerde quick dry serisi güzel
fondotenlerini hic deneyemedim cünkü bana uygun renkleri yok.
cilt bakim ürünleri pek basarili degil bana göre ve cok pahali.
kalitesi mace yakin bence, zaten ambalajlarida benziyor

Ba-yi-li-yo-ruummmmm hatta birkac urununu saticam burda cok almisimmm:))))

Back