Kıkırdak deliğim

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.534
208
Kızlar 1 hafta oldu bugun kıkirdagımi deldirdim. Eczanede ve tabancayls. Eczacinin kupesi kulagimda suanLanet olsun ya yıldım.

5.gunde kupeyi cikardim gece rahat yatmak icin biraz duzelmisti. Ertesi sabah tekrar kremleyip taktim. Krem vazelindi. Kapatmaya yüz tutmustu cok canim yandi

neyse bugün doktora gittim hafif kizarmisti. Aile hekimiz enfeksiyon olusmus dedi. Antibiyotik tablet ve antibiyotikli krem verdi. Kremi öglen sürdüm hapı biraz once attim. Ama zonkluyo suan of ya.
Var mi bu sureci atlatan ? Bi ferahlatin beni.

Mune abla konuyu buraya actim ama bilmiyorum yeri burasi mi suan cok dertliyim bu konuda kv görumce vız gelir tırıs gider

Ben iki kulağımın kıkırdağını da deldirdim. Sonra sağ taraf hoşuma gidince, soldakini çıkardım.

Küpe takılıyken üstüne yatamazdım, hep zonklardı. Enfeksiyon kapmışsa bile kendi kendine geçmiştir.

Çok dikkate almıyordum onun acısını ama yattığımda çok rahatsız ediyordu.
7 sene kullandım, geçen sene çıkardım.

Ya beni agri esigim de cok yuksek ama of bu beni mahvetti. 2 normal dogumum var aa bu öf yani

Bende kırkırdağımı deldirdiğimde deldirdiğimi unutup ertesi gün denize girmiştim enfeksiyon kapmıştım 1 hafta kocaman bi kulakla gezdim sürekli iltihap aktı üzerine yatamadım bin pişman olmuştum deldirdiğime ta ki iyileşene kadar
Üzerine yatmamaya çalışın küpeyi çıkarmayın bence daha sonra takması zorlar sizi krem sürerken takıp çıkarın ya da geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun. İnsALLAH en kisa zamanda iyilesir.
Eczanelerde kulak deliniyor mu?
Gecen sene kizimin kulagini deldirtcektim, eczanede calisan kadin artik eczanelerde kulak delinmeye izin yok, artik delmiyoruz dedi.

Ya beni agri esigim de cok yuksek ama of bu beni mahvetti. 2 normal dogumum var aa bu öf yani
Başlarda rahatsız edici zaten.
Sürekli ateş gibi kulak, takılı olduğu tarafta bazen kulak ağrısı gibi ağrı. Üstüne yatınca, sabah o kulakta bir ağırlık falan ama sonra alışıyorsunuz, normal gelmeye başlıyor.

Bir de ben krem olarak neut.. nemlendirici krem sürerdim.
Farklı bir şey yapmadım.

kıkırdak değilde göbeğimi deldirdiğimde bayagı çekmiştim hala daha cekiyorum gerçi. Sürekli enfeksiyon iltihap döngüsü içinde 8. Ayım. Darbelerden korumak lazım yeni delinen bölgeyi tak cıkar da yapmayın. En az 1 ay cıkarmadan durması lazım

Göbek piercingi de var bende. Onda da hiç sorun yaşamadım. Sprey almıştım deldirdikten sonra, onu sıkıyordum sürekli ama farklı bir şey de yapmadım.
Alerjik bir durum mu acaba.

ben de hem kıkırdak hem de göbek deldirdikten sonra böyle enfeksiyon ile uğraştım. doktor bir krem yazmıştı ama babam "bu ne çöp bu" dediği için daha güçlü bir krem kullandım adını yazarım istersen, doktorlar yazmıyor genelde. antibiyotik içmedim kullanmıyorum ama kremle 1 haftada halletmiştim.

kremi sürdükten sonra kulağına bir şey değdirmemeye çalış bir de cidden üstüne yatmamaya çok dikkat et. ben gece uykudan zıpladığımı biliyorum öyle acıyordu. geçmiş olsun.

Arkadaşlar bugüne kadar 1 kez kaşımı, 2-3 defa burnumu, 1 kez göbeğimi deldirdim
Vücudumda 7 farklı yerde dövme var
Genel anestezi olup gece hastanede kalmamak için hafif bir uyuşturucuyla kıl dönmesi ameliyatı oldum
Ha bi de normal doğum yaptım

Bu saydıklarımın hiçbiri ama hiçbiri kulak mememi deldirdiğimde çektiğim acılarla kıyaslanamaz bile.. evet bakın kıkırdak da değil ya kulak memesi ya meme senin çektiğin acıyı düşünmek bile istemiyorum şu anda.!

Genel cerrah amcam. Piercing açısından en riskli ve sakat bölgenin kıkırdak olduğunu söylemişti. Enfeksiyona müsait ve acısından durulmaz demişti. Haklıymış.

Keşke derdine dermanım olsa, sadece acına ortak olmaya geldim :) geçmiş olsun..

Ayy canım geçmiş olsun. Vallahi ben kıkırdağı bir 10 sene rahat olmuştur deldireli. Çok uzun bir süre de takmamıştım ama kapanmamıştı sonra hep takmaya devam ettim. Acaba erken mi çıkardın küpeyi gün olarak gittiğin yerde ne kadar süre vermişti. Benim monroe piercingim enfeksiyon kaptı ve doktor müdahalesi ile çıkartıldı. Bayağ canım yanmıştı. Ama akıllanmadım zorlayarak tekrar takmıştım bi kaç gün sonra :d

Ahah kesinlikle. Mesela ben de dövme yaptırırken canım hiç acımıyor fakat ağda da ölmek istiyorum.

Bende kulakta 2. Delik deldirmistim. Baya bi yara oldu vs. Baslarim boyle kupeye delige deyip cikardim iyilesti:))

Kupesiz hic gezmezdim, en son kikirdagi deldirince kulagim nasik emfeksiyon olmussa senelerdir hicbir kulak deligime kupe takamiyorum hepsi yara oluyor. Altin gumus fark etmiyor.

Göbek piercingi de var bende. Onda da hiç sorun yaşamadım. Sprey almıştım deldirdikten sonra, onu sıkıyordum sürekli ama farklı bir şey de yapmadım.
Alerjik bir durum mu acaba.
Ben cok dikkat etmiyorum ya sürekli pantolonlara takılıyor darbe alıyor. Yoksa sprey krem cok kullandım. Antibiyotikli krem hak getire yani.

Kıkırdağın tabancayla delinmemesi gerekir. Oradaki sinirler kulak memesindeki gibi değil maalesef sonu acılı bir süreç oluyor böyle. Çok dikkat edin doktorun verdiği kremi sık sık sürün, benim piercinglerim için uyguladığım yöntem ise değiştirirken mutlaka dezenfekte edin sirkeyle, geçmiş olsun.

Deldirdigin kupeyi cikar at. Onun yerine altin yada gumus tak. Benim de ayni senin gibi oldu. Celik kupeyi cikarip attim. gumus kupeye kolonya dokup taktim acisi da gecti şişliği de. Meger o kupe yapiyormus 3 kere deldirdim cikarip atmistim.kapanmisti delik. Bu sefer adam uyardi 3 gun sonra cikar kendi kupeni tak altin yada gumus olsun dedi ve gercekten suan acimiyor

Ya hahahha konu başlığını kıkırdak değilim diye okudum. Ve şu meşhur cilveli değilim tarzı konulardan biri sandım kıkırdamaktan türettim

Ben de öyle gördüm gırgırcılar basmıştır cümbüş var diye girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…