- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ya beni agri esigim de cok yuksek ama of bu beni mahvetti. 2 normal dogumum var aa bu öf yaniBen iki kulağımın kıkırdağını da deldirdim. Sonra sağ taraf hoşuma gidince, soldakini çıkardım.
Küpe takılıyken üstüne yatamazdım, hep zonklardı. Enfeksiyon kapmışsa bile kendi kendine geçmiştir.
Çok dikkate almıyordum onun acısını ama yattığımda çok rahatsız ediyordu.
7 sene kullandım, geçen sene çıkardım.
Başlarda rahatsız edici zaten.Ya beni agri esigim de cok yuksek ama of bu beni mahvetti. 2 normal dogumum var aa bu öf yani
Göbek piercingi de var bende. Onda da hiç sorun yaşamadım. Sprey almıştım deldirdikten sonra, onu sıkıyordum sürekli ama farklı bir şey de yapmadım.kıkırdak değilde göbeğimi deldirdiğimde bayagı çekmiştim hala daha cekiyorum gerçi. Sürekli enfeksiyon iltihap döngüsü içinde 8. Ayım. Darbelerden korumak lazım yeni delinen bölgeyi tak cıkar da yapmayın. En az 1 ay cıkarmadan durması lazım
AhahArkadaşlar bugüne kadar 1 kez kaşımı, 2-3 defa burnumu, 1 kez göbeğimi deldirdim
Vücudumda 7 farklı yerde dövme var
Genel anestezi olup gece hastanede kalmamak için hafif bir uyuşturucuyla kıl dönmesi ameliyatı oldum
Ha bi de normal doğum yaptım
Bu saydıklarımın hiçbiri ama hiçbiri kulak mememi deldirdiğimde çektiğim acılarla kıyaslanamaz bile.. evet bakın kıkırdak da değil ya kulak memesi ya memesenin çektiğin acıyı düşünmek bile istemiyorum şu anda.!
Genel cerrah amcam. Piercing açısından en riskli ve sakat bölgenin kıkırdak olduğunu söylemişti. Enfeksiyona müsait ve acısından durulmaz demişti. Haklıymış.
Keşke derdine dermanım olsa, sadece acına ortak olmaya geldim :) geçmiş olsun..
Ben cok dikkat etmiyorum ya sürekli pantolonlara takılıyor darbe alıyor. Yoksa sprey krem cok kullandım. Antibiyotikli krem hak getire yani.Göbek piercingi de var bende. Onda da hiç sorun yaşamadım. Sprey almıştım deldirdikten sonra, onu sıkıyordum sürekli ama farklı bir şey de yapmadım.
Alerjik bir durum mu acaba.
Kızlar 1 hafta oldu bugun kıkirdagımi deldirdim. Eczanede ve tabancayls. Eczacinin kupesi kulagimda suanLanet olsun ya yıldım.
5.gunde kupeyi cikardim gece rahat yatmak icin biraz duzelmisti. Ertesi sabah tekrar kremleyip taktim. Krem vazelindi. Kapatmaya yüz tutmustu cok canim yandi
neyse bugün doktora gittim hafif kizarmisti. Aile hekimiz enfeksiyon olusmus dedi. Antibiyotik tablet ve antibiyotikli krem verdi. Kremi öglen sürdüm hapı biraz once attim. Ama zonkluyo suan of ya.
Var mi bu sureci atlatan ? Bi ferahlatin beni.
Mune abla konuyu buraya actim ama bilmiyorum yeri burasi mi suan cok dertliyim bu konuda kv görumce vız gelir tırıs gider
Ya hahahha konu başlığını kıkırdak değilim diye okudum. Ve şu meşhur cilveli değilim tarzı konulardan biri sandımkıkırdamaktan türettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?