Kıkırdak deliğim

Keşke tabancayla deldirmeseydiniz :KK43:

Normal iğneyle profesyonel bir delim yapılıp enfeksiyon kapmadığı zaman bile aylarca süren bir iyileşme süresi var.
Bence tedavi sürecindeyken çıkartın atın o küpeyi (çoğu çelik denilen küpe zaten çin malı onlar da alerji yapıyor)
Delik kapansın, enfeksiyon gitsin temiz temiz bir daha deldirirsiniz iğneyle.

ayy geçmiş olsun.keşke çıkartmasaydın en az 1 ay çıkmaz o.bi de kıkırdağı tabancayla deldirmek riskli biraz iğneyle deldirmek daha sağlıklı.tabanca yüzünde kıkırdağı parçalanan çok var.düzenli kullan ilaçlarını geçer 1 haftaya iltihap ama sen çıkartma piercingi bir daha.öteki tarafına yat.

Sağ kulağımda üst taraftaki kıkırdak 1 sene acıdı. Sol kulağıma iç kıkırdağa yaptırmıştım o daha beterdi küpe düştü kapandı. İyi bakarsanız çabuk iyileşir ve geçer ilk zamanlar kıkırdak çok ağrıyor hele bir de enfeksiyon varsa. Çok geçmiş olsun

Aynı gün içinde kıkırdaktan başlayıp kulak memesine kadar deldirmiştim. Ne zorum varsa :halay:2 hafta hic cikarmadim aklima geldikce ceviriyordum kupeleri ben. Kendi küpemi takmadan önce kolonya döküp takmıştım. Üstüne yatamıyordum tabi onun dışında hiç problem yaşamadım.

ben de hem kıkırdak hem de göbek deldirdikten sonra böyle enfeksiyon ile uğraştım. doktor bir krem yazmıştı ama babam "bu ne çöp bu" dediği için daha güçlü bir krem kullandım adını yazarım istersen, doktorlar yazmıyor genelde. antibiyotik içmedim kullanmıyorum ama kremle 1 haftada halletmiştim.

kremi sürdükten sonra kulağına bir şey değdirmemeye çalış bir de cidden üstüne yatmamaya çok dikkat et. ben gece uykudan zıpladığımı biliyorum öyle acıyordu. geçmiş olsun. :KK54:
Bana da yazabilir misiniz :)

Kızlaaarrr az biraz ban yemiştim :D yorumlarr icinn cok tesekkur ederim. Ilaclac ise yaradi kulagim iyiye gitti cok sukur.

Back
X