Piercing, Hızma kıkırdağı delik olanlar....

candy43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
884
0
kıkırdağımıza taktımız küpeleri resimlerle paylaşalım mı? değişik şekilde küpe takanlar varsa fikir olabilir. ben genelde nokta şeklinde olanları takıyorum.bugün küpemi takamadım yarın eklerim artık....

benim kıkırdağım delikti ama çıkardım küpesini şu anda kapandı.
şişti enfeksiyon olmuştu geçmiyodu bi türlü çok da belli de olmayınca takmadım artık ben de
ama tekrar deldirebilirim hoşuma gidiyo baya

kızlar bende deldirmek istiyorum fikir açısından resim eklerseniz iyi olur gerçekten

kızlar benım kulagımda delık olmayan kısım kalmadı nerdeyse 6 tane var bı kulagımda kıkırdak kısmında 4 tanesınde delerken hafıf gozunden yas gelıo sonraa alısıosun hos duruoo ama ılk takılan kupeyı bı hafta cıkarmayın ben cıkardım fena acıdı

benimde sol kıkırdağımda var ama 3 ay önce deldirdim ve yeni iyileşmeye başladı arada yine iltihaplanıo ve o zaman üstüne yatamıyorum.buna bi çaresi olan varmı acaba aranızda kızlar???

sağ kulagımın kıkırdagında biri 5 yıllık biri 1 bucuk yıllık iki delik var =) coookk seviyorum =) ama abartılı şekilli renkli küpelerden hoşlanmıyorum ben....ya küçük yuvarlak gümüs küpeler ya da minicik gümüş halkalar takıyorumm..

benimde sağ kulağımda 2. deliğim vardı. ama yara yaptı ve üzerinden bir yıl filan geçmesine rağmen iyileşmedi bir türlü. bende dayanamadım, hiçbişey takmayarak kapattım çok seviyorum bi kaç deliği kulakta ama 2. delik yara yapıyor bende

benimde sol kulağımda 3 delik vardı, uzun yıllarda sürekli olarak 3 deliğede küpe taktım. Ancak, bi gün kulağımda bi ağrı oluşmaya başladı, farketmemişim, kulağımın mosmor oldu, 4 senedir 3. deliğe küpe takmıyorum ve buna rağmen hala enfeksiyon oluşuyor zaman zaman.
kıkırdak deldirirken bidaha düşünün derim ben.

sol kulagımda 7 delık war
bu zmana kadar hıc soeun yasamadım
en usttekucuk bı gul war
onun altındakınde cengellı ıgne seklınde kupem sonrakılerde mınık halka kupeler war en alt delıge de canım ne ısterse onu takıyorum

Benimde sol kulagimdaki kikirdagin oraya ya cicek yada nazar boncugu küpe takiyorum cok güzel görüniyo=)

benim on tane vardı,ikisi kıkırdakta,birini ihmal ettim kapandı,2 tanesini yanlış yerde delindiğini düşündüğüm için kapattım,diğer iki tane kulak memesiyle kıkırdağı arasında ortada,kıvrımlı yerde,müthiş acılar verdi baktım enfeksiyon olcak kapattım.

şuan sadece 4 tane delik var kulağımda,biri kıkırdakta

benimki delik şöle ucu parlayan hani tek taşların taşı gibi onun gibi nokta küpe takıyorum =))

benim de kirkirdagim yaklasik 8 senedir delik, ilk deligimde hic sorun yasamamistim ama ikinci deligideldirdigimde inanilmaz aci cektim, kupeyi cikarttim ve kapandi, bir sene once de tekrar ikinci deligi deldirdim, fakat kikirdakta cift kupe olunca hem saclara cok takiliyor hem de saclari yikarken kupelerin arkasi cok dusuyor, ben de bu durumdan biktigim icin her iki deligimden de gecen bir piercing halkasi kullaniyorum, cok rahat ettim gercekten :)

benim kulagımda da 6 delik vardı ama 2 si kapandı öyle cok takmayı sevmiyodum zaten solda 3 sağda 1 tane var suan ve sağ kıkırdağıda deldirmek istiyorum ama güvenemiyorum. en sağlıklı nerede deldirebilirim? bazı eczaneler delmiyor

bende yaklaşık 5 senedir sag kıkırdağımda 2 delik kullanıyorum arada üstüne yatamıyorum ama tekrar geçio bi kaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…