• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiki' yi biliyormusunuz çok ilginç ama gerçek ..

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
kızlar dün çok ilginç birşey duydum. biliyor musunuz bilmem. ama gerçek oluyo. kiki diye bi ruh var. ona sorular soruyorsunuz. şöyle oluyo. 6 tane kibritle çağırılıyo.3ünü sen alıyosun 3 ünü karşındaki.sonra ikisini baş ve işaret parmaklarınla tutuyosun kibritlerin ucu karşındaki insana dönük olarak.diğerinide kendine paralel bi şekilde tutuyosun.yani aynen U harfi gibi.karşındaki de bunları aynen yapıyo.
sonra içinizden 3 kulhü bir elham okuyosunuz.daha sonra sorun,KİKİ GELDİN Mİ diye.gelirse kibritler içe dışa yada yukarı hareket ediyor.mesela içinizden birini soruyosunuz.diyelim engini tanıyomusun.kibritler içeri giderse evet,dışarı giderse hayır yukarı giderse bilmiyorum demek.

ben dün denedim sorduklarımın hepsini bildii :77::3:

çocukken oynardık biz bunu :52::52:
ne deliymişiz ya, gece korkudan uyuyamazdım, apartman merdivenlerini çıkamazdım.
ışık kapansa ölürdüm o derece korkardım..

palavra tabiki, ister istemez o çubuklar hareket ediyor canım.. o yüzden kanma böyle şeylere...

hehe, ben de biliyorum. çok da eğlenirdik. insan bazen böyle şeylere inanmak istiyor, iyi şeyler çıkınca. bence moral olur :64:

yok canm ya hakıkatten biliyo.mesela soruyoruz arkadaşımla 5 içinde telefon çalıcaksa içeri çalmıcaksa dışarı dıyoruz içeri giriyo 4 dk sonra hakıkatten telefon çalıyo.. mesela hoşalndığım biri vardı gece 12 de yaptık bunu arkadaşımla mesaj atıcaksa içeri dedik atmıcaksa dışarı içeri girdi ve face ime baktığımda çocuk mesaj atmıştı :30: :32:

13 yaşlarında amma çok oynardık he!
Hey gidi heyyy!:emir_bebek::emir_bebek:

Küçükken çok oynardık biz adına keto derdik demek bu ruhun gerçek adı kikiymiş :) eee kusura bakmasın artık keto deyince de geliyodu demek ki bizi kırmamak için. Eskileri hatırlarttın bana :) teşekkürler.

kiki ; yarın beni arayacaksa kibriti kır dersek kırır mı acabaaaa:37:

Lisedeyken biz de yapardık bunuu:1:
Arkadaşın biri tek tek soruyordu:
-Kız mısın?
-Yaşın 10-20 aralığında mı? vs vs diye

Ahh yazıkkk 3 yaşında erkek çocuğuymuşşş ölmüşşşşş
diyodu ağlamaklı ağlamaklı:9::9:

Back