• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıızlar avonla ilgili bir sorum var yardım edin :(

babymerve

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
89
0
16
Tekirdağ
kızlar yardım edin birşey sorucam sizlere . facede avon fırsatları adlı sayfada üye olun falan yazıyodu bende avona üye olmak satış yapmak isteyordum bayadır o yazıyı görünce mesaj attım sayfanın sahibi bayanda cvp verdi üye yapcak beni yani avona. ancak güvenebilirmiyim yani nasıl olucak şimdi ben avonun kendi sitesinden üye olmucam sonuçta yardım edin lütfen cevaplarsanız sevinirm acil :(

Canım öncelikle kayıt için Sana kayıt kiti ve Katalog yollayacak ve senden o kayıt Formuna İmzanla nufus cüzdan fotokobini geri yollayacaksın Eğer İlgili Biriyse Seninle beraber Büyürsünüz Diğer Tarafa da Yazdım..Güven çok önemli Bende Edirneden yapmıştım geçen sene facebook aracılığıyla önce tereddüt etti 1 seneyi geçti hala birlikte çalışıyoruz avon sayesinde çok güzel dostlukta kazandık diye Düşünüyorum ..

Canım öncelikle kayıt için Sana kayıt kiti ve Katalog yollayacak ve senden o kayıt Formuna İmzanla nufus cüzdan fotokobini geri yollayacaksın Eğer İlgili Biriyse Seninle beraber Büyürsünüz Diğer Tarafa da Yazdım..Güven çok önemli Bende Edirneden yapmıştım geçen sene facebook aracılığıyla önce tereddüt etti 1 seneyi geçti hala birlikte çalışıyoruz avon sayesinde çok güzel dostlukta kazandık diye Düşünüyorum ..

bende çerkezköyde oturuyorum canım

Canım öncelikle kayıt için Sana kayıt kiti ve Katalog yollayacak ve senden o kayıt Formuna İmzanla nufus cüzdan fotokobini geri yollayacaksın Eğer İlgili Biriyse Seninle beraber Büyürsünüz Diğer Tarafa da Yazdım..Güven çok önemli Bende Edirneden yapmıştım geçen sene facebook aracılığıyla önce tereddüt etti 1 seneyi geçti hala birlikte çalışıyoruz avon sayesinde çok güzel dostlukta kazandık diye Düşünüyorum ..ben çerkezköyde oturuyorum

Son düzenleme:
kızlar yardım edin birşey sorucam sizlere . facede avon fırsatları adlı sayfada üye olun falan yazıyodu bende avona üye olmak satış yapmak isteyordum bayadır o yazıyı görünce mesaj attım sayfanın sahibi bayanda cvp verdi üye yapcak beni yani avona. ancak güvenebilirmiyim yani nasıl olucak şimdi ben avonun kendi sitesinden üye olmucam sonuçta yardım edin lütfen cevaplarsanız sevinirm acil :(

canım faceden beni eklersen sana tüm detayları anlatıp eğer istersen kaydınıda yaparız adresim izmiravon@hotmail.com sadece izmiravon yazıncada bulabilirsin

Back