Nişan kııızzzzllllaaaar tanışmaya gelecekler yardımlarınızı bekliyorum....

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

DIDEMIHSAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
32
0
36
38
Aydın
Haziran sonu ya da temmuzda nişanım olck.Ama aileler daha yeni tanışck..İlk tanışmada nasıl bişey giyilir? Neler yapılır yardım ediiiinnnnn

bence sade ve sık olmalısınız
nasıl olcak dersenız
cok renklı olmayan sade ve usturuplu bır elbıse olabılır

Merhaba canım, bizimde bu pazar geliyorlar tanışmaya ben pembe renkli bir bluz aldım, altınada dar kesim kumaş pantolon giyeceğim.

ayy canım heyecanın km' lerce öteden sanal olarak hissetim resmen..allah tamamına erdirsin inşallah

bence isteme günü diz hizasında hafif vucuda oturan bir saten elbise çok şık olacaktır...

Son düzenleme:
off ne heyecan ne heyecan !!! bize haftalar öncesinden gelmişlerdi ve ben

aynen bu tip siyah bir elbise giymiştim.zaten çay ikramı yapmaktan yanlarında pek duramamıştım ki ikram sırasında da iyice bir süzdüler zaten

Pantolon gömlek giymek istemiyrm aslında.Elbise daha iyi olur gibi geliyor.Beğendiğim tüm elbiselerde kalın askılı boyu diz hizasında üzerimi sarmayan(yeni moda çıktı ya ) elbiselerden.Nişanı nerde yapcksınız peki kızlar?

Ben teknede yapmayı düşünüyorum.kaptan ile dün görüştüm gün batımı turu yaparız yarım saat ya da 45 dk sonra kıyıya tekrar demir atarız dedi.Orda yüzükler kesilir eğlenirsiniz genelde bu şekilde oluyor dedi.Müstakbel nişanlımda karada durcksa niye teknede yapıyoruz bi mekanda yapalım daha iyi dedi.ama bende teknede istiyrm.Fikriniz nedir kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…