• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır ?

greeneyes86

29.05.2011 beraberliğe...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
240
0
316
İstanbul
merhaba arkadaslar
ben bu ay sonunda kısmet olursa işten ayrılacağım ve çıkış paramı hesaplamak istiyorum..
8 sene 4 ay çalısmıs olacagım.. bana yardım edermısınız kızlar :17:

merhaba
kıdem tazminatı çalıştığın her yıl için, minimum 1 aylık ücretinden hesaplanır. 1,000 liraysa mesela maaşın, 8 yıllık kıdem tazminatın en az 8000 lira olacak demek. çalıştığın yere göre daha da yüksek alabilirsin.

*hee bu arada, kıdem tazminatını alabilmek için ya işverenin iş sözleşmesini feshetmesi gerek ya da evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılman gerekir. yoksa kıdem tazminatı alamazsın.

*ikinci ek: brüt ücret-miş hesaba alınan. brütü 8'le çarpman gerek yani.

Son düzenleme:
merhaba
kıdem tazminatı çalıştığın her yıl için, minimum 1 aylık ücretinden hesaplanır. 1,000 liraysa mesela maaşın, 8 yıllık kıdem tazminatın en az 8000 lira olacak demek. çalıştığın yere göre daha da yüksek alabilirsin.

*hee bu arada, kıdem tazminatını alabilmek için ya işverenin iş sözleşmesini feshetmesi gerek ya da evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılman gerekir. yoksa kıdem tazminatı alamazsın.

*ikinci ek: brüt ücret-miş hesaba alınan. brütü 8'le çarpman gerek yani.

kısmet olursa 19 nisanda nikahım var nısan sonundada cıkacam ınsallah

bilgi için tskler
:16:

Back