Merhaba kizlar ben 97 kiloda bir kizim cok hizli bir metabolizmam var 2 gundur abur cubur yemiyorum ve yemeyi de dusunmuyorum
zayiflamada cok kararliyim, spora da baslamayi dusunuyorum bir kac gun sonra ama hen guclu olup kendimi koruyabilip hemde zayiflamak
istiyorum elimde olsa ikisine de giderim de maddi durum yetmiyor malesef hedefim 65 kilo eski kiloma dönmek istiyorum sizce hangisine gidiyim ?? kucukken cok spor yaptigim icin baya iri yari guclu bir kizim karete ye de gittim o yuzden az cok dövusmeyi biliyorum ama boks keyifli geliyor ögrenmek guzel olur gibime geliyor ama birden kafam spor salonuna gidiyor sizce hangisine gidiyim ya kafam karisti zayiflamam icin hangisi daha etkili olur sizce ?
metabolizmanın hızlı olması iyi çabuk kilo verirsin. bence spor salonuna git önce belli bir miktar kilo verdikten sonra aikidoya geç aikido çok iyi bi savunma sporudurbuarada platesinde zayıflamada ve zayıflarken vücudu şekillendiren güzel bi spor olduğunu duymuştum oralarda varsa onu da düşünebilirsin
Plates benim isim degil ben biraz erkek tarz seyleri seviyorum yani kucukken de futbol oynardim vs aikido gercekten iyi mi ?
bi internetten videolarına bak istersen hareketleri filan benim hoşuma gitti bide şiddetten çok direk savunma hareketleri filan var
Guzel bir spor aslinda da onemli olan iyi bir hoca bulmak sonucta her hoca pro degil pro olsa bile super teknikleri olan bi hoca olmasi lazim bunu cok gzuel ögrenmis biri ve aikido yu tavsiye ettigin icin tesekkur ederim :))