kickboks/boks mu yoksa spor salonu mu yardim ?

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
Merhaba kizlar ben 97 kiloda bir kizim cok hizli bir metabolizmam var 2 gundur abur cubur yemiyorum ve yemeyi de dusunmuyorum
zayiflamada cok kararliyim, spora da baslamayi dusunuyorum bir kac gun sonra ama hen guclu olup kendimi koruyabilip hemde zayiflamak
istiyorum elimde olsa ikisine de giderim de maddi durum yetmiyor malesef hedefim 65 kilo eski kiloma dönmek istiyorum sizce hangisine gidiyim ?? kucukken cok spor yaptigim icin baya iri yari guclu bir kizim karete ye de gittim o yuzden az cok dövusmeyi biliyorum ama boks keyifli geliyor ögrenmek guzel olur gibime geliyor ama birden kafam spor salonuna gidiyor sizce hangisine gidiyim ya kafam karisti zayiflamam icin hangisi daha etkili olur sizce ?

metabolizmanın hızlı olması iyi çabuk kilo verirsin. bence spor salonuna git önce belli bir miktar kilo verdikten sonra aikidoya geç aikido çok iyi bi savunma sporudur buarada platesinde zayıflamada ve zayıflarken vücudu şekillendiren güzel bi spor olduğunu duymuştum oralarda varsa onu da düşünebilirsin

Plates benim isim degil ben biraz erkek tarz seyleri seviyorum yani kucukken de futbol oynardim vs aikido gercekten iyi mi ?

Plates benim isim degil ben biraz erkek tarz seyleri seviyorum yani kucukken de futbol oynardim vs aikido gercekten iyi mi ?

bi internetten videolarına bak istersen hareketleri filan benim hoşuma gitti bide şiddetten çok direk savunma hareketleri filan var

bi internetten videolarına bak istersen hareketleri filan benim hoşuma gitti bide şiddetten çok direk savunma hareketleri filan var

Guzel bir spor aslinda da onemli olan iyi bir hoca bulmak sonucta her hoca pro degil pro olsa bile super teknikleri olan bi hoca olmasi lazim bunu cok gzuel ögrenmis biri ve aikido yu tavsiye ettigin icin tesekkur ederim :))

Guzel bir spor aslinda da onemli olan iyi bir hoca bulmak sonucta her hoca pro degil pro olsa bile super teknikleri olan bi hoca olmasi lazim bunu cok gzuel ögrenmis biri ve aikido yu tavsiye ettigin icin tesekkur ederim :))

rica ederim canım. inşallah iyi bi hoca bulursun

Canım benim arkadaşımın ablası yazın senin kilonda başladı şuan 75 kilo ve sadece abur cuburu kolayı kesti ve sağlıklı beslenerek. Sende verirsin inşallah. Bu aralar ben b-fit i araştırıyorum benim kilo değil ama sıkılaşma problemim var senin de evinin yakınında vardır kesin bi araştır git konuş.

Merhaba ben kendim hem spor salonuna (fitness) ve boksa gidiyorum. Spor salonunda ne bilim zaman gecmiyor ya kosuyorum kosuyorum zaman gecmiyor.. Ama boksta hem zaman cok hizli geciyor, yani sikilmiyorsun hemde insan cok terliyor calori yakiyor :))

Kg vermeden böyle sporlara direk başlarsan kas yaparsın buda aksine kg fazlalaştırıyor sıkılaştırsada
Bir arkadaş vücudunu hazırlamadan direk böyle bir işe kalkıştı sırf kas yani ve de bir bayanda hiç hoş durmuyor bence
İlk önce belli bir kiloya in sonra boks vs düşün derim

]
Pes artık
Leventde ne demek hem
Levent'te ,doğru yazımını da kondurayım.
Kas çalıştırıken aklımızı ,dilimizi de çalıştıralım değil mi ama.
Mune
Hem 2014'teki konuyu niye hortlatıyon,yeni açaydın ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Kick box yapmıştım bende bi dönem ve çok keyifli bi spor fakat dövüşürken gözüm döndüğü için bi de bikaç defa ağır darbe aldığım için bıraktım kendi isteğimle.. epey hareketli bi spor olduğu için kilo kaybım olmuştu ve kas yapmıştım ama bıraktıktan sonrası kabustu.. o kaslar başka bi hal aldı o yüzden sürekli yapmayı düşünmüyosanız tavsiye etmem

aman Yarabbi hortlatılmış konu tuzağına bende düştüm.. yapmayın şöyle şeyler gözünüzü sevim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…