- 28 Haziran 2011
- 63.306
- 158.913
- 898
- Konu Sahibi vuslatizmir
Canım bu çok eski konun,mayista yazmışım. Eskiden sen yazılanları bulamiyordun yaneoldu konu ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu çok eski konun,mayista yazmışım. Eskiden sen yazılanları bulamiyordun yaneoldu konu ne
Sonuç ne oldu acaba bellimiBen Dr hit de embriyo transferi oldum birincisinde tutmadı şimdi ikinci transferimi oldum bakalım sonuç ne olacak hayırlısıyla işallah pozitifi görürüm
Eşim iyi bir insandır. Kesinlikle çok merhametlidir ama ben o bilsin istemiyorum.Merhaba. Bu süreci babadan saklayamıyoruz değil mi? Ona da söylüyorlar. Korkuyorum acaba senin değil benim çocuğum der mi acaba diye? Yada Allah korusun bir boşanma olur çocukları elimden alır, çocukların benimle kan bağı yok diye.
kocan bilmiyomuEşim iyi bir insandır. Kesinlikle çok merhametlidir ama ben o bilsin istemiyorum.
kan degerin kac cıktı gebemisinYumurta donasyonu ile hamile kaldım 2 gün oldu daha onları şimdiden çok seviyorum sağlıkla sıhhatle gelirler yavrularım işallah
Bu isteğiniz çok saçma.Eşim iyi bir insandır. Kesinlikle çok merhametlidir ama ben o bilsin istemiyorum.
bencedeBu isteğiniz çok saçma.
946 14. gün şimdilik gebeyimkan degerin kac cıktı gebemisin
ikiz galba946 14. gün şimdilik gebeyim
kactane transver oldun doktorunuz kimdiUmarım ikizdir doktora sordum 2 gün sonra bakarız dedi
Böyle bişey nasıl olabilirMerhaba. Bu süreci babadan saklayamıyoruz değil mi? Ona da söylüyorlar. Korkuyorum acaba senin değil benim çocuğum der mi acaba diye? Yada Allah korusun bir boşanma olur çocukları elimden alır, çocukların benimle kan bağı yok diye.
Aleni taşıyıcı annelikte bile yumurtası olana değil haklar doğuran kişidedir. Bir çok kişinin bu konuda sorun yaşadığını duymuştum. Taşıyıcı anne ile anlaşıyorlar yumurta ve sperm çifte ait ama taşıyıcı anne çocuk benim vermiyorum diyorsa haklar taşıyan kişidedir. Yani elinizden alamaz hiçbir şekilde doğuran sizsinizMerhaba. Bu süreci babadan saklayamıyoruz değil mi? Ona da söylüyorlar. Korkuyorum acaba senin değil benim çocuğum der mi acaba diye? Yada Allah korusun bir boşanma olur çocukları elimden alır, çocukların benimle kan bağı yok diye.
film gibi hayata düştük Allah affetsin biziNe kadar saçma saçma şeyler yazıyorlar bu işi iyice düşünüp ölçüp tartıp öyle karar vermelisiniz sonradan yok şöyle olurmu yok böyle olurmu demessiniz bende Kıbrısı deneyen biri olarak tabiki karar vermek hiç kolay olmadı nasip oldumu öylemi böylemi diye düşünmüyor insan bende ilk denemede hamile kaldım ama 5 haftalık düşük yaptım nasip kısmet bu işler sonuçta sizin rahminizde kanınızla büyüyecek bir emriyo bir bebek olacak yani sizin kanınızla canınızla Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin banada inş![]()