- 17 Kasım 2022
- 88
- 37
- 28
-
- Konu Sahibi surmelikedi
Evet. Hem eşimdeki rahatsızlıktan dolayı hem de kromozom için yapılmıştıS surmelikedi merhaba embriyolarınız PGT li miydi?
Peki tutmaması için bir sebep söylediler mi ?Rahimle ilgili bir sorun var mıydı?Evet. Hem eşimdeki rahatsızlıktan dolayı hem de kromozom için yapılmıştı
O konuda yaptırdığım yerden çok rahatsızım. Bir sebep yok. Embriyo ile alakalı olabilir dediler. E zaten embriyolara genetik test yapıldı ve 5aa kaliteydi. Bana tekrar tedaviye başlamayı öneriyoruz dediler ama önce bir neden tutmuyor? Rahimde bir sorun mu var? Kan pıhtılaşması mı var? Bunları araştırmaları daha yerinde olurdu düşünüyorum. Ticarete dökülmüş bu işler. Ya tutarsa diye deneye deneye sömürülcez sanırım.Peki tutmaması için bir sebep söylediler mi ?Rahimle ilgili bir sorun var mıydı?
Sizde Şişli Memorial de olmustunuz değil mi ?Benimde 2 tane genetiten sağlıklı gelen embriyom var .Ben daha önce histereskopi olmuştum o yüzden tekrar olmayacağım.Siz böyle söyleyince acaba benimkilerde tutmaz mi diye düşünüyorum.Peki kaç embryo gönderdiniz PGT yeO konuda yaptırdığım yerden çok rahatsızım. Bir sebep yok. Embriyo ile alakalı olabilir dediler. E zaten embriyolara genetik test yapıldı ve 5aa kaliteydi. Bana tekrar tedaviye başlamayı öneriyoruz dediler ama önce bir neden tutmuyor? Rahimde bir sorun mu var? Kan pıhtılaşması mı var? Bunları araştırmaları daha yerinde olurdu düşünüyorum. Ticarete dökülmüş bu işler. Ya tutarsa diye deneye deneye sömürülcez sanırım.
Kayseride bir doktor ile görüştüm. Bana histeroskopi önerdi embriyolara genetik test yapılmış rahimden kaynaklı olabilir dedi. Kamera ile rahme bakacak çizik atacak sanırım. En azından sebebini araştıracak birisi
Evet şişli memorial. 3 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklıydı. Kasımda ilk transferimi oldum 5ab kaliteydi tutmadı bu ay olduğumda 5aa kaliteydi yine olmadıSizde Şişli Memorial de olmustunuz değil mi ?Benimde 2 tane genetiten sağlıklı gelen embriyom var .Ben daha önce histereskopi olmuştum o yüzden tekrar olmayacağım.Siz böyle söyleyince acaba benimkilerde tutmaz mi diye düşünüyorum.Peki kaç embryo gönderdiniz PGT ye
Histeroskopi olduysanız sorun çıkmadıysa tutar inşallah. Bana hiç yapmadılar hala da şişli memorial önermiyor o yüzden devam etmicem oradaSizde Şişli Memorial de olmustunuz değil mi ?Benimde 2 tane genetiten sağlıklı gelen embriyom var .Ben daha önce histereskopi olmuştum o yüzden tekrar olmayacağım.Siz böyle söyleyince acaba benimkilerde tutmaz mi diye düşünüyorum.Peki kaç embryo gönderdiniz PGT ye
Çok üzüldüm ya ne desem bilmiyorum Bence de size histereskopi yapılması gerekiyor en kötüsü de embriyolarınız kaliteli ve genetikten sağlıklı gelmişHisteroskopi olduysanız sorun çıkmadıysa tutar inşallah. Bana hiç yapmadılar hala da şişli memorial önermiyor o yüzden devam etmicem orada
Evet umarım sıkıntı neyse bulunur ve halledilir.Çok üzüldüm ya ne desem bilmiyorum Bence de size histereskopi yapılması gerekiyor en kötüsü de embriyolarınız kaliteli ve genetikten sağlıklı gelmişİnşallah bundan sonra nasip olur
Çok geçmiş olsunEvet umarım sıkıntı neyse bulunur ve halledilir.çok stresli uzun bir süreç insanı maddi manevi yoruyor. Sizin de 2 tane sağlıklı embriyonuz varmış inşallah gebe kalırsınız
Umarım ama maalesef hiç bir şeyin garantisi yok. Önceki tecrübelerim de beni korkutuyor.Şu an düşünüp strese girmek istemiyorum ama elimde değilEvet umarım sıkıntı neyse bulunur ve halledilir.çok stresli uzun bir süreç insanı maddi manevi yoruyor. Sizin de 2 tane sağlıklı embriyonuz varmış inşallah gebe kalırsınız
Teşekkür ederim. Gönül hanım ilgileniyorduÇok geçmiş olsun( Memorialdaki doktorunuz kim acaba ? Histereskopi onermemelerine şaşırdım aslında .
Amin inşallahUmarım ama maalesef hiç bir şeyin garantisi yok. Önceki tecrübelerim de beni korkutuyor.Şu an düşünüp strese girmek istemiyorum ama elimde değilUmarım Bir an önce sağlıklı bir evladınız olur, hepimiz için hayırlısı olsun
Anladım, kendisini hiç tanımıyorum . İnşallah bir an önce isteğinize kavuşursunuzTeşekkür ederim. Gönül hanım ilgileniyordu
Amin inşallah hepimiz kavuşuruzAnladım, kendisini hiç tanımıyorum . İnşallah bir an önce isteğinize kavuşursunuz
Türkıye harıc heryere güven ve Kıbrıs’a gıt düşünme komsenın lafını dınlenme burada 10 kere yapar paranı alırlar oraya gıt 1 kere de tutacak dır dünya tüp bebek merkezı var gıt orayaAmin inşallah hepimiz kavuşuruz