• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs'ta olan var mı?

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.747
83
Arkadaşlar Kıbrıs'lı var mı aranızda? Kıbrıs'ta dışarı çıkma yasağı mı var yazları biliyor musunuz hiç?
Sevgilim askerde 3 arkadaş Kıbrıs'a gidelim dedik de 50 derece olunca sıcak dışarı çıkma yasağı oluyormuş dedi merak ettim :( biz de ta 29 temmuz diyorduk gidelim diye...
bir fikir alsam orada yaşayanlardan? :( teşekkür ederim çok..

Cok desteksiz sallamis, yok oyle bisey.

Not: Kibrista yasamiyorum, yasayan yakinlarim var, ve defalarca kez tatile gittim kibrisa.

Benim tanıdığım da orda askerlik yaptı, arkadaşlarım var orda okuyan, tamamen yalan kim demişse iyi sallamış. Tatile millet evde oturmaya mı gidiyormuş?

Cok desteksiz sallamis, yok oyle bisey.

Not: Kibrista yasamiyorum, yasayan yakinlarim var, ve defalarca kez tatile gittim kibrisa.

Benim tanıdığım da orda askerlik yaptı, arkadaşlarım var orda okuyan, tamamen yalan kim demişse iyi sallamış. Tatile millet evde oturmaya mı gidiyormuş?
ay iyi ya rahatladım çünkü tarih uydurmakta çok zorlanıyorduk...

ciddi mi? bir sorsanız yanınızdaysa rica etsem?
Yok canım öyle bişi seni kandırmış olmalılar..
Ben gittiğimde mayıs ayıydı hiç rast gelmedim.

Eşim yaşamış olsa öyle birşey mutlaka duyardım bilirdim, gerçi yıllar oldu..
Yeni yasa çıkarmadıya bu memleket..

Ama yaz sıcağında öğle saatleri sahil dışında biyerde gezilmez o memlekette, belki askerlere yasaktır sadece.. Olamazmı?

yok artık
esım orda 6 sene okudu
abımler yazın en sıcak zamanında kıbrısa balayına gıttı
kıbrıs yaz kıs hep sıcak turkıyenın en sert kıs zamanında kıbrısta kazakla gezersınız orası hep asırı sıcak zaten :D iklimi geregi e malum ada olunca...

Yok canım öyle bişi seni kandırmış olmalılar..
Ben gittiğimde mayıs ayıydı hiç rast gelmedim.

Eşim yaşamış olsa öyle birşey mutlaka duyardım bilirdim, gerçi yıllar oldu..
Yeni yasa çıkarmadıya bu memleket..

Ama yaz sıcağında öğle saatleri sahil dışında biyerde gezilmez o memlekette, belki askerlere yasaktır sadece.. Olamazmı?
nette buldum şimdi ciddi bir şeye benzemiyor ya
www.yenialanya.com/guncel/kktcde-disari-cikma-yasagi-h130912.html
bir kere olmuş sanırım sadece
biz otururuz bir yerde nolcak artık o 12-16 arası en fazla

Mutlaka her yaz tatile giderim kıbrısa hiç öle birşey ne gördüm ne duydum insanlar oraya zaten eğlenmeye gidiyor ne sokaga çıkma yasagı sizi kandırmaya çalışmışlar.

esıme sordum oyle bı yasak yok askerlere de oyle bı yasak yok dedı ama oglen okadar sıcak olur kı oglen oldumu pek kımseyı goremezsın etrafta kıbrıs da hayat gece baslar dedı

Eşim işi sebebiyle sürekli gider Kıbrıs'a. Hatta şu anda da orda. Beraber de tatile gideriz. Hiç öyle bir şey duymadım ben de.

Yaşın kaç ? Kim kandırdı seni böyle?
27
Sevgilim söyledi erken gel diyor o kadar geçe kalırsan sıcaklardan yasağa denk gelirsin dedi
Ama sadece bir kere olmuş gibi öyle bir yasak 2015 senesinde ağustos başında haberlerden baktım

Back
X