- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 34
Merhaba hanımlar.
Hemen bodoslama konuma gireceğim.
Benim yeğenim Kıbrısta eğitime kafayı takmış durumda. Orada okumak ve yaşamak istiyor.Daha sonrasında yurtdışına açılıp Türkiye sınırlarına dönmek istemiyormuş.
Şimdi öncelikle istediğimiz bölüm Hukuk.
Bende hukuk mezunuyum ama Ankara'da hatrı sayılır bir devlet üniversitesinden.
Hiç Kıbrıs'ta eğitimi nasıldır bilemiyorum,bakmamıştım bile açıkçası o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum.Sadece Kıbrıs'tan Ankaraya geçen arkadaşlarım vardı,onlara da hiç bu konuyu sormamıştım.
Şimdi öncelikle Kıbrısta Hukuk eğitimi nasıl?Sınav sistemleri nasıldır?Devam zorunluluğu yok sanırım
%50 bursla gitmiş olsa yıllık ne kadar okul ücreti olur?
Evler pahalı mıdır? Aylık ev ve harçlık gideri nasıl olur tahmini?
Havası suyu nasıldır.?
Eğitimi için 6 yıl öncesi bitmez deniliyor okuduğum kadarıyla.
Bana Kıbrıs'ta eğitim,yaşam ve masraflar hakkında bilgi verebilecek tatlı yorumlar bekliyorum,teşekkür ederim
Not:Başlık niye öyle olmuş yahu
Hemen bodoslama konuma gireceğim.
Benim yeğenim Kıbrısta eğitime kafayı takmış durumda. Orada okumak ve yaşamak istiyor.Daha sonrasında yurtdışına açılıp Türkiye sınırlarına dönmek istemiyormuş.
Şimdi öncelikle istediğimiz bölüm Hukuk.
Bende hukuk mezunuyum ama Ankara'da hatrı sayılır bir devlet üniversitesinden.
Hiç Kıbrıs'ta eğitimi nasıldır bilemiyorum,bakmamıştım bile açıkçası o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum.Sadece Kıbrıs'tan Ankaraya geçen arkadaşlarım vardı,onlara da hiç bu konuyu sormamıştım.
Şimdi öncelikle Kıbrısta Hukuk eğitimi nasıl?Sınav sistemleri nasıldır?Devam zorunluluğu yok sanırım
%50 bursla gitmiş olsa yıllık ne kadar okul ücreti olur?
Evler pahalı mıdır? Aylık ev ve harçlık gideri nasıl olur tahmini?
Havası suyu nasıldır.?
Eğitimi için 6 yıl öncesi bitmez deniliyor okuduğum kadarıyla.
Bana Kıbrıs'ta eğitim,yaşam ve masraflar hakkında bilgi verebilecek tatlı yorumlar bekliyorum,teşekkür ederim

Not:Başlık niye öyle olmuş yahu