• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs'ta askerlik, akıllı telefon mevzusu :(

Cadaloz Kedi

Life is a beach, enjoy the waves.
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
202
1.201
63
Merhaba hanımlar eşim usta birliği olan Kıbrıs'a geçti 2 gün önce, akıllı telefonunu almışlar. Biz de internet üzerinden görüşmeyi planlıyorduk, görüşemiyoruz eski telefonu var yanında sadece ve tarifeler de çok pahalı o yazabilse bile ben yazamıyorum ona:KK42: Bu konuda bilgisi olan var mı? Telefonunu verirler mi ki ilerleyen zamanda :cry:

Orada hat aldı ama vodafone, tarifesi güzel sadece pahalı. Asıl sorun olan benim ona nasıl ulaşacağım :KK42:

Orada hat aldı ama vodafone, tarifesi güzel sadece pahalı. Asıl sorun olan benim ona nasıl ulaşacağım :KK42:

O seni arayacak uygun olduğunda

Sıkıntıyı mı anlayamadık biz

O arayınca sizin faturada mı kabarıyor

Oradan kart alıp size gönderse özel tarifeli falan var mıdır

Haftasonu izninde internet cafe vs varsa oradan görüntülü arar

Bu arada eşim askerde iken telefonu yoktu beni çaldırırdı birilerinin numarasından ben de arardım onu

Kısıtlı süre bitiyor eninde sonunda sıkmayın canınızı

:/ inş verirler telefonunu.
ben görüntülü konuşcaz diye kendimi umutlandırmıyorum. umutlandırırsam kafayı yerim cünkü.
en güzeli eşinizin müsait oldugunda sizi arayacagını bilmek.

Geri vermezler sanırım abimde Kıbrıs'ta yaptı usta birliğini mahkemeye falan vermişlerdi hatta askerdeyken telefon yakalayıp diye askerliğini uzatma gibi muhabbetler dönmüştü tam hatırlamıyorum ama hafta sonları çarşı iznine çıkınca görüşürsünüz üzülme

erkek arkadaşım kıbrısta yaptı. telefon çok sıkıntı oldu başta. hattı kaydetmesi vs ama gözüne gözüne sokulmadığı sürece komutanlar telefona bir şey dememişlerdi

Geri vermiyorlar diye biliyorum ablamın erkek arkadaşı da kaptırmıştı mahkemeye vermislerdi 10 gun uzamisti askerligi. Ama baska bir yerden bulmustu yine akıllı telefon o sekilde görüşüyorlardı. O da bir risk tabi.

hayırlısı bakalım, çok teşekkür ederim yorumlarınız için hanımlar, içim bir nebze de olsa duruldu.

Back
X